שמעתם על Dr. Fluency?

b e ll

New member
שמעתם על Dr. Fluency?

זו תוכנית טיפול שמדמה ופועלת לפי השיטה של הדסה עין כרם. אני חושבת שמי שמחפש טיפול טוב (בעל התוצאות היחידות המוכחות), כדאי לו לחפש את המפעילים של זה. זו תכנית טיפול אמינה, לא שרלטנית, בעזרתה אפשר להעלות את אחוזי השטף, ולשפר את איכות החיים עשרות מונים.

shuky63

New member
הכרתי את אריה פרידמן מפתח התוכנה

ומי שעומד היום בראש החברה, בראשית שנות ה90.נעשה אז נסיון להקים קבוצת תמיכה שלא כל כך הצליח אבל בפגישות שהתקימו הוא השתתף.הוא היה המגמגם הראשון שראיתי שהצליח להגיע לשטף מעולה אבל מאז פגשתי עוד כמה.המשותף לכולם הוא שהם שמו את מטרת השטף במרכז חייהם.כל השאר שולי. פגשתי גם כאלה שעשו זאת וירדו מזה במשך הזמן כי הבינו שלא חיים כדי לדבר בשטף ואפשר לחיות גם בלי לדבר במאה אחוז שטף מאה אחוז של הזמן. החיים האלה של השטף במרכז תובעניים מאד ולא מתאימים לכל אחד.

b e ll

New member
מנסיוני, אני יודעת כי רק בדרך הזו

הצלחתי לחיות חיים מלאים, מספקים, מאושרים וללא עכבות. רק כשלא ויתרתי לעצמי ודרשתי מעצמי הצלחתי לממש לעצמי את חלומותיי. נכון שאפשר לחיות גם בלי לדבר 100 אחוז מהזמן בשטף, וגם אריה פרידמן לא מדבר ב100% שטף, 100% מהזמן. לא נולד האדם שמדבר ב-100% שטף 100% מהזמן. אדם נשוי, אבא לארבעה ילדים, שגמר לימודים אקדמיים, שפיתח תוכנה כ"כ מוצלחת, שבנה לעצמו חברת תוכנה, שהצליח להביא את התוכנה הזו למקומות בעולם שאחרים בעלי שטף טבעי לא הצליחו, שגם הצליח להביא עצמו למקום שאני הגעתי אליו 4 שנים לפניו (ובגלל זה אני יודעת עד כמה קשה היה לו) - לומר עליו שהוא שם את השטף במרכז חייו וכל השאר שולי - שמע, לא הערכתי אותך נכון. להגיד על האנשים האלה שהמשותף לכולם (וכנראה גם לי) הוא שהם שמו את השטף במרכז וכל השאר שולי זה להחטיא את המטרה לגמרי. כל האנשים האלה, ואני לא מכירה אפילו אחד מהם רק את עצמי אני מכירה, שמו להם למטרה לחיות חיים נורמליים, לא לתת לגימגום להפריע להם בדרכם, להפסיק להיות עבד לגימגום ולהיות אדון לגורלם. ברגע שקיבלתי את הכלים לדיבור שוטף לא הרפתי - לא יכולתי לחזור להיות במקום ההוא יותר, לא הסכמתי לסבול את המבטים המרחמים יותר ולדעת שאיני מראה פרומיל מיכולתי וכישוריי רק בגלל הגימגום. זה המשותף לכל אלה שהצליחו! השיטה של הדסה היא השיטה היחידה שפגשתי שמצליחה להביא מגמגמים קשים מאוד לשטף נורמלי. ואם זו לא הצלחה, איני יודעת למה אפשר לקרוא הצלחה. הצלחה נמדדת במבחן המציאות - שיטה נחשבת מוצלחת אם היא מצליחה להביא לתוצאות. יש והיו הרבה אנשים שפיתחו טכניקות כאלה ואחרות, יש אפילו גברת אחת שבאה להסביר מדוע השיטה שלה לא מביאה לתוצאות ומדוע אנשים לא מצליחים ללמוד את הטכניקה... נדמה לי שזה היה בכנס אמב"י האחרון. ואילו כאן מדובר על שיטה מוכחת, שהצליחה לעזור ליותר מאדם אחד לדבר בשטף. נכון, צריך להיות במודעות מלאה כל הזמן, אבל זה הופך קל יותר ויותר בחלוף הזמן. נכון, צריך להתמיד ולא לוותר. צריך לא להכנע לבינוניות ולחיים הקלים אבל הסיפוק... הסיפוק הוא עצום. השמיים הם הגבול, השמיים והדמיון. ממילא אנחנו כל הזמן במודעות איך אנחנו מגמגמים, תראה לי מגמגם אחד שמגמגם חופשי ולא כואב את הגימגום ולא מודע שהוא אכן מגמגם (מספיק רק להציץ מעט בפורום הזה ולראות את הכאב מתחת לכל מילה). ממילא אנחנו כל הזמן חושבים על הגימגום. אז במקום לחשוב מחשבות הרסניות כאלה, אני חושבת אחרת. אני חושבת על נשימה נכונה והתחלה רכה וגם אני במודעות כל הזמן, אבל בסיום כל משפט אני נהנית מהשטף במקום לקלל עצמי על הגימגום. הייתי בפגישה במוצקין ופגשתי אנשים נחמדים מאוד, פגשתי שם גם כאב גדול מאוד וצער גדול על פיספוס ועל חיים לצד זרם החיים. אם ביכולתי להביא מגמגם אחד מהצד ההוא לצד שלי - דייני. איני רוצה בעולם שיבין גימגום - איני רוצה לשנות את העולם - אני רוצה להיות חלק מהעולם.

oxymoron

New member
נפלא

מילים של רצון התמדה הגשמה את כבר חלק מן העולם תודה

snake77

New member
תודה

את נותנת תקווה לכולנו כמו תמיד, את מראה לנו את המציאות ויותר מכל את התקווה תודה לך כבר התחלתי לחפש את התוכנה ברשת, אולי אני יצליח להשיג אותה בחינם ומבטיח לשתף את כולם.

mfi123

New member
לא מצליח להרשם..

ניסיתי להרשם שם לדמו וזה לא עבד אם למישהו יש שם משתמש וסיסמא שבבקשה יפרסם תודה..

b e ll

New member
snake77, מדובר בתוכנית טיפול ולא

בדיסק עם תוכנה. פרט לכך, אריה פרידמן השקיע מכספו ומכספי תורמים לעניין הזה, הוא עשה זאת כדי לעזור לעצמו אבל גם כדי להתפרנס מזה. תוכנית הטיפול הזו נמכרת (אין לי מושג איך, איפה או בכמה), אל תנסה "לגנוב" אותה (וסלח לי מראש על הביטוי). לעניות דעתי גם לא תצליח. תעשה את התוכנית אם אתה רוצה, או תפנה להדסה. אבל אם אתה מחליט לעשות את זה תעשה את זה טוב ונכון ועד הסוף, כדי שגם לך יהיו תוצאות טובות לפחות כמו שלי.

snake77

New member
ל-bell

הגימגום שלי קל מידי בשביל ללכת לטיפול... אבל אני מאמין שהתוכנה תעזור לי אם היא באמת עזרה לכל כך הרבה אנשים.

snake77

New member
וואו!

הדבר הזה עולה 1000$... מישהו בכלל יכול להרשות את זה???

b e ll

New member
אין גימגום קל מדי לטיפול

אם הגימגום מפריע לך כפי שזעקת לעזרה, עליך לטפל בעצמך ולעזור לעצמך. אין לי מושג במחירים, גם אין לי מושג כמה לוקחים שרלטנים לטיפול של חצי שעה (היום) אבל אין לי ספק שהם לא עושים זאת בחינם... כך שאם כבר להשקיע זמן, אנרגיה נפשית ושאיפות וגם כמובן כסף, לפחות שההשקעה תהיה במשהו מוכח. בתוכנית טיפול שהביאה לתוצאות אמיתיות לאורך זמן אצל יותר ממטופל אחד. ושאף אחד לא יחשוב לרגע שיש לי אחוזים בתוכנית של הדסה או בתוכנה של אריה פרידמן - הלוואי, אבל אין לי. פשוט יש כ"כ הרבה חוסר ידע ובורות בציבור שאני מרגישה צורך לספר את האמת - זו התרומה הקטנה שלי.

RobinhooDw

New member
אתם יכולים להוריד את הדמו של התוכנה

מפה http://www.angelfire.com/biz/Medsport אם זה היה קצת יותר מוכר והסיקוש של זה היה קצת יותר גדול, לא היה בעיה להשיג את התוכנה...

למעלה