שמעתם שמחר פאנקנשטיין מופיעים

Elinor BC

New member
שמעתם שמחר פאנקנשטיין מופיעים

בקומה השניה של קסטרו בדיזינגוף סנטר.... זה בחינם כמובן. רק שאני לא מוצאת שעה... למישהו יש מושג?

Funky Giraffe

New member
הזוי לי מדי. אבל מה קשה כ"כ?

אם זה באמת נכון ולא סתם מתיחה מפגרת, תרימו טלפון ל144, תבקשו את הטלפון של הקסטרו המבוקש (דיזינגוף), תדברו איתם ותבררו כל מה שצריך לברר. מאיפה לעזאזל ההופעה הזאת הגיעה?! ועוד בקסטרו?!
זה הדבר הכי הזוי ששמעתי היום...

Elinor BC

New member
איזו סיבה יש לי למתוח?

צריך להיות ממש חסר חיים בשביל זה אז להירגע טיפה...

Funky Giraffe

New member
לא רמזתי שאת עשית את זה חלילה

אבל פעם היו כל מיני מפגרים שהרגישו מגניבים לזרוק תאריכים ומקומות בכל מיני פורומים. סליחה אם פגעתי או משהו. בזמן האחרון אני עושה רושם רע על אנשים... :\

bluemoon5

New member
פאנקנשטיין מחר בדיזנגוף סנטר

בשעה 14:30, יתקלטו לפני כן, סוליקו וקרולינה והחגיגה נמשכת גם ביום שבת וגם ביום ראשון (בום פם, ג'ינגיות ..)

gong1

New member
אני הולך לפאנקנשטיין

דרך אגב אני חדש פה.. קניתי את הדיסק שלהם לפני איזה חודשיים בערך את האמת את השירים השקטים אני פחות אוהב ודווקא יש הרבה כאלה בדיסק.. אני יותר אוהב את השיקים הקופצניים שלהם.. בכל מקרה אני אסי, בן 20, נמצא בצבא בתותחנים.

Elinor BC

New member
היה קצר חביב ומגניב :)

אני כנראה הולכת גם מחר ומחרותיים. עוד מישהו הולך?

§ol the kingo

New member
לדעתי היה מעולה

היה אחלה גרוב רק שחצי מהקהל העדיף את הקפה שלו על המוזיקה הכי טובה בארץ! סופרים ימים עד לבארבי...

goomaya

New member
אתם תותחי על. זה מה שאתם. היה ענק!

אחרי שבוע קשה ביותר של חוסר שינה ועבודות והגשות בלימודים, הגעתי ליום ששי באפיסת כוחות, ופשוט ידעתי שברגע שאני אשמע את התו הראשון הכל ישתנה. יצאתי מההופעה כאילו נתנו לי זריקת אדרנלין! וכל כך יפה מה שעשיתם שם עם כלי הנשיפה... היה נהדר! מחכה לבארבי. מאיה.

goomaya

New member
חצי מהקהל?? גם מי שעמדו

ליד ה"במה" עשו טובה אם הזיזו קצת את הראש... איך אפשר להשאר אדיש מול המוזיקה הזאת? בסוף נראה לי שקצת הפשירו אבל אני לא סגורה על זה כי הייתי כולי בטראנס...

Funky Giraffe

New member
הייתי שורה שנייה ככה מקדימה עם עוד

4 חברים שלקחתי ישר אחרי בצפר לשם.

goomaya

New member
כן היה מישהו שנראה לי מוכר

משרשור התמונות פה לפני כמה חדשים. אולי זה אתה. אני הצלחתי לגרור רק חברה אחת, כל הכבוד לך :)

נג היפה

New member
יא רעים!!

אני לא מאמינה שהפסדתי את זההההה גם פאנקנשטיין המעולים וגם קרולינה אהובתי, חינם בנסיעה קצרה באוטובוססססס לאאאא

למעלה