שמעתם.... שמעתן..... סוף השבוע כבר כאן
:-

1me too1

New member
שמעתם.... שמעתן..... סוף השבוע כבר כאן
:-

אז איך עבר עליכן השבוע?

עשיתן משהו מיוחד?

מה היה טוב?
ועל מה הייתן רוצות לקטר?

קראתן איזה ספר מענין או אולי צפיתן בסרט? אולי נתקלתן בפוסט מיוחד?

יש תוכניות מיוחדות לסוף השבוע?

שיהיה סוף שבוע נעים

אצלי כל השבוע נראה כמו סופשבוע

כידוע או לא,נפצעתי בשבוע שעבר כשנפלתי והפציעה הסתבכה-מה שהוביל לכך שמיום ראשון אני עם תחבושות מיוחדות,אמבטיות לרגל וכל מיני כאלה והכי בעייתי-לא יכולה ללכת מרוב שכואב ונפוח.
לשמחתי זה מאוד השתפר, בעלי טוען שנראה יותר טוב וקל לי יותר ללכת-אבל עדיין כואב לי אם הולכת יותר מידי. מקווה שישתפר עד יום ראשון כי רוצה כבר לחזור לעבודה.

הכי מיוחד שעשיתי השבוע היה שבעלי סחב אותי לבית קפה שאני מאוד אוהבת אבל לצערי זה היה לי יותר מידי ולא נוח (למרות שהוריד אותי ואסף אותי שנייה מבית הקפה כדי שלא אלך הרבה)- כאב לי מאוד אחרי זה

תוכניות לסופשבוע: בעיקר להמשיך לנוח, אולי אם לא יכאב לי גם לאפות קצת-בעיקר בשביל הנפש, כביסות...

Mottek

New member
איזה כיף לראות אותך שוב!

מקווה שכל הקטע עם תפוז והכניסה למערכת הסתדר.
בכל מקרה, היה לי שבוע נהדר! חזרנו לשיגרה (המבורכת יש לומר) והיה ממש כיף.
קודם כל, האמצעי עשה אבחון לראות אם הוא יודע אנגלית. עבר בלי בעיות. אמנם אנחנו מדברים רק עברית בבית, אבל הוא בסגרת של גן עוד מלפני גיל שלוש. יש לנו עוד אבחון בעוד כמה שבועות לראות את רמת המוכונות שלו לגן חובה (אם הוא מזהה אותיות, צורות וכדומה). אבל פרה פרה.
לגבי החלק הפחות טוב של השבוע, הייתי עם הבכור בטקס לכבוד יום השואה בבית הכנסת. ידעתי ומראש על הנושא ודיברתי עם הגדול מראש בשביל שיהיה לו מספיק רקע ושיוכל להפיק את המירב מההרצאה. אבל.... הבחורה שנתנה את ההרצאה שינתה את הנושא ללא הודעה מוקדמת. אמנם זה עדיין היה קשור ליום השואה והנושא שהיא דיברה עליו היה חשוב, אך לא לזה התכוננתי. מה שהכי צרם לי זה שהיא סיימה את ההרצאה שלה (שאגב היה הdissertation שלה) היא פשוט ירדה מהבמה, אני מתכוונת ברחה מהבמה. בלי אפשרות לשאול שאלות, לבקש הבהרות. כלום. השאיר לי טעם ממש מר. אחר כל כל הקהילה הדליקה נרות זיכרון והגדול שלי התחיל לבכות. שאלתי אותו אם הוא רוצה ללכת, אבל הוא אמר שהוא בסדר. אחרי כמה דקות הוא התעשת.
חוץ מזה לא מתוכנן לנו שום דבר מיוחד (כרגע). מזג האוויר סוף כל סוף נאה בחוץ, אז אני מקווה לבלות הרבה זמן בגינה ובאוויר הצח.
שיהיה לכולם סוף שבוע נהדר ונעים!

1me too1

New member
תודה

בן כמה הבחור?
כל הכבוד לו על.ההתנהגות, חבל שהמארגנים לא עמדו בתוכנית שפרסמו

noaronen1

New member
מאוד מרגיז מה שהיא עשתה

אני לא אוהבת שמרצים עושים את זה. מן תחושה אישית שלא מכבדים אותי.

סופ"ש שלי.

אז לשם גיוון בוני שוב בסופ"ש ארוך, ואין לימודים ביום שני - Bank Holyday.

אתמול היה לנו אחה"צ מקסים (שמש, לא קר, בלי רוח, בלי גשם) אז החלטנו על ארוחת ערב פיקניק על החוף, היה ממש כייפי - מצ"ב תמונה.

היום כבר לא כל כך יפה ויצאנו לטיול בבתים ששומרו מפעם ופתוחים לקהל. אנחנו מאוד אוהבים לבקר בהם.

השבוע קיבלתי מ"הבית הישראלי" משחק רביעיות ליום העצמאות. המשחק בעברית ובוני לא קוראת עברית. היא מאוד התאכזבה ואמרה שהיא רוצה ללמוד לקרוא עברית. ישר הוצאתי את החומרים שהכנתי לה לפני כשנתיים והיא ישבה איתם - איזה כייף. אולי היא בסוף תלמד לקרוא עברית

אם יש לכם משחקי מחשב חינמים עם משחקים כייפים להכרות עם האלף בית העברי אני ישמח לקבל. את "הסוד של מאיה" אני מכירה.

forglemmigej

New member
שבוע שכזה

המזג אויר היה הפכפך פעם קר ,פעם שמש נצחית ,כל שנה זה אותו דבר בזמן הזה ותמיד מתפלאים .

הבן היה לביקור קצרצר בדרכו לטיול בן ארבעה ימים בפירנאים ,יש עכשו טיסות מאד זולות של נורויג'איין 120 אירו לקופנהגן, מנקים את הראש מבלים עם אמא ואחרי זה חוזר לארץ נהדרת הוא עובד בתעשיית הסרטים ומצלמים בתחילת יוני סדרה אמריקאית בשם DIG והוא יועסק בהפקה , היום היה ביקור משפחתי ותפסתי את המתוקה הזו ברגע של משחק , הכל עכשו פורח וירוק כשמהלכים בטבע הזה לא רוצים לעשות שום דבר רע.

ספר שאני מנסה לקרוא כמה ימים וזה לא זז הוא ל"העיר אריות" מאד מאכזב וחצי אפוי .

בערב יום השואה ראיתי סרט של קלוד לנצמן בשם "אחרון הלא צדיקים" בערוץ הראשון ברשת ,זה היה כל כך מדכא, עצוב, פנטסטי, גדול מן החיים ,אם למישהו יש הזדמנות זו פשוט חובה, זה מספר על מי שהיה נחשב מתווך בין אייכמן והיהודים בטרזין אדם בשם בנימין מורמלשטיין הוא שרד את השואה אבל האשימו אותו בשיתוף פעולה, איך אפשר להאשים מישהו בדבר כזה נורא.

Mottek

New member
איזה יופי של תמונות!

כאן רק מתחיל בקושי להתחמם והעצים סוף כל סוף מתחילים ללבלב.
מה שכן, היתושים כבר יצאו והם מעצבנים בטירוף!

noaronen1

New member
WOW!

אילו תמונות נפלאות.
אצלנו הפריחה הסתיימה.
כל בוקר חיכתה לנו הפתעה חדשה בגינה של הבית החדש. זה היה מאד כיף.
והילדונת הזו מתוקה - איזו פרצוף מתוק ושובב!

וואו, כמה נפלא!

אצלנו עוד לא ממש התחילה פריחה. פרט לנרקיסים העצים קרחים. אפשר לזהות כבר בלטים שמבשרים על העתיד לבאו...

שתי התמונות שפירסמת מרחיבות לב ונפש

mumfor4

New member
איזה יופי של חצר אחורית ...

הפריחה מרהיבה , הדרך עושה לי חשק לצעוד לתוך התמונה .

1me too1

New member
אז מה היה לנו

השבוע עבר מהר מאוד, רק התחיל וכבר נגמר!
לא זכור לי משהו מיוחד, כנראה לא היה.....
היה שבוע מעפן כזה , בהתחלה היה לי מאוד קשה עם החזרה לארץ של אחי, ואז נכנסנו ליום השואה, במקביל היו השיבוצים שלנו לשנה הבאה בעבודה, וזה תמיד נעשה בצורה מגעילה. סוף השבוע היה גשום ואפרורי והינה הגענו ליום הזכרון ואיתו אני סוגרת 3 שנים להריון ההוא שנפל. סתם שבוע מבאס שכזה.
סוף השבוע כבר נגמר, אבל מאחלת לכולם שבוע טוב

Mottek

New member
מאחלת שהשבוע הבא יהיה יותר טוב!

מצטערת לשמוע שעבר עליך שבוע כל-כך קשה, אני מקווה שהשבוע הקרוב יביא לך קצת יותר נחת.

noaronen1

New member
מי חזרה משבועיים של חופש ולא בא לה לעבוד??? |

ניסיתי לחפש איזה פרצוף עם משקפי שמש לתאר את אוירת השבוע האחרון שהיתה לנו, אבל תפוז לא משהו עם הציורים שלהם...

אז איך עבר עליכן השבוע?
היה שבוע נפלא. 5 לילות שלמים בלי ילדים אחרי 11 שנים. אני לא צריכה לפרט את החיוך שלא ירד מהפרצוף שלנו. היינו ב- kids free resort all included. פינוק שמעולם לא חווינו (וכנראה שיקח הרבה זמן עד הפעם הבאה). וזה היה אחרי שבוע טיול עם הילדים האח של הבעל וארוסתו בצ'רלסטון וסוואנה שתי עיירות חמודות מאוד.
בסוואנה ביקרנו בבית כנסת עתיק - מאוד ממליצה לבקר שם אם אתם באזור. יש שם ספר מפורטוגל מ- 1400. מאוד התרגשתי...

עשיתן משהו מיוחד? מה היה טוב? ועל מה הייתן רוצות לקטר?

שתינו מ- 11 בבוקר בבר שהיה בתוך הבריכה, אז עברנו לים, אז אכלו ואז שתינו. וכן! דווקא כן קראנו ספרים. תודה לכל הממליצות. קסם - בעלי אהב מאד את מלכת ירושלים. אני קראתי את של אשכול נבו האחרון והיה בס-דר בעלי לא סבל אותו.
גיליתי שבעלי נהנה משירה בציבור בפיאנו בר - זה היה הריטואל שלנו אחרי ארוחת הערב.
לקטר? חדר הכושר קורא לי אחרי כל השתיה החופשית - כמויות של קלוריות נשפכו לתוך הגוף שלי...

יש תוכניות מיוחדות לסוף השבוע?
חזרנו בשבת בערב לילדים, לגיס ולארוסתו שטיפלו כל השבוע בילדים. חזרנו מה זה עפיפונים לא מחוברים....היה כיף...

למעלה