שמעתם?????

glitter8

New member
שמעתם?????../images/Emo46.gif../images/Emo10.gif

השנה לא ייתקיים פסטיבל ערד מוי מרגיז מה שאומר שבשביל מצדה נאלץ לחכות לפסטיבל התמר, ורונן, נצטרך לבחור את plan b לחגיגות ימי ההולדת שלנו שהיו במקור אמורות להתקיים למרגלות המצדה ערב ההופעה
ואגב, תגובה מס' אחת בכתבה שייכת לשפחתכם הנאמנה.

romens

New member
סמעק

טוב לפחות הכנו את PLAN B ורק שתדעו שיש PLAN D אבל מזל שתכננו אותה טוב אולי עדיין יצא מיזה משהו

בהחלט מרגיז ביותר...

אבל בכתבה של YNET, שר התרבות , אופיר פינס אמר שאין כוונה לפגוע בפסטיבל... אולי הוא אכן יתקיים... נקווה לטוב

glitter8

New member
נכון, אבל יש עוד חודש

האם בחודש אפשר להרים פסטיבל שלם? כולל הפקה, ארגון, פרסום, מכירת כרטיסים וכו'?

לדעתי..

הפסיבל יוכל להתקיים גם בסוף אוגוסט..ככה שיש פלוס מינוס חודשיים... אפשר בהחלט להרים פסטיבל כמו של השנים האחרונות בזמן של חודשיים... לא אומר בסדר גודל של לפני 11 שנה... אבל בהחלט אפשרי.. גם ככה.. בשנים האחרונות אין כמעט הופעות גדולות.. אלא בעיקר חבורות זמר... אני גר כאן בערד.. אני יודע.. ברוזה מופיע במצדה... ואין שום סיבה שלא יגיע השנה אם יהיה פסטיבל...

lile0

New member
תפוז חצוף!

לא שלח את התוכן של ההודעה שלי.. אז שאלתי מהי plan b? ואמרתי שתהיו אופטימיים, היתה פעם הופעה שלא במסגרת הפסטיבל, זאת שהיתה בסוכות, או שאני טועה?

glitter8

New member
ההופעה בסוכות היתה בפסטיבל התמר

ובינתיים plan b ידועה רק לי ולרונן, וזה סוד, אנחנו נעצב הזמנה יפה ונשלח לכל המוזמנים..., זה נחמד שהיומולדת שלי יהיה בדיוק כפול מזה של רונן...(לכן לי מגיעות יותר מתנות
) פרטים יבואו

popikon23

New member
תפוז חצוף!למה אתה מעצבן לי את לילך?

סיפור קצר בקשר למצדה: לפני שנתיים, אני ולילך זכינו בכרטיסים להופעה דרך גלגל"צ אם אני לא טועה (לילך תקני אותי אם טעיתי). הם שאלו שאלות לגבי כל מיני אומנים שהופיעו בבפטיבל ערד, אני ולילך תקפנו טלפונים בכל פעם ויצא שזכינו ב-6 כרטיסים... אני חייבת לציין שהכרטיסים האלה והדיסק שבו זכיתי במסגרת פסטיבל מספרי סיפורים פה בפורום (
) ידים בהם זכיתי בימי חיי.

glitter8

New member
אז אם את כזו מזליסטית...

אז יש בואללה חידון על רוג'ר ווטרס שכידוע דיויד מופיע לפניו באותו ערב אז תזכי לנו גם ב 6 כרטיסים...נלך כל הפורום...

popikon23

New member
אני כבר אנסה את מזלי...

אם דיויד קשור לזה יש לי סיכוי לא רע!

glitter8

New member
תסתכלי בואללה בפינה השמאלית למטה

או שכבר נגמרה ההגרלה

popikon23

New member
מצאתי אבל אני לא יודעת את התשובות

מישהו יודע? אלה השאלות: מה שם אלבום הסולו הראשון של רוג'ר ווטרס? Amused to Death In The Flesh The Pros and Cons of Hitchhiking Radio K.A.O.S באיזו שנה כתב רוג'ר ווטרס את The Wall ? 1973 1979 1976 1972 דרך אגב, כתוב שם ששני הגולשים הראשונים בכל יום שיענו נכונה יקבלו הזמנה זוגית במתנה וזו ההגדרה שלהן ליום:יום: גולש/ת יזכה/תזכה מ-11:00 וגולש/ת יזכה/תזכה מ-23:00 למחרת. מישהו מבין?

handlessman

New member
בלי להסתכל שם...

אז כנראה כל יום החל משתי שעות ה"11", הראשון שעונה נכון על שתי השאלות אחרי כל שעת 11 זוכה... וזה יוצא שני זוכים ביום, כי יש שני 11 ביום, 11 ו-23 (את זה אני בטח לא צריך להסביר לך)

למעלה