שמעתם!?!?!?

mor000

New member
שמעתם!?!?!?

אני לא יודעת מה איתכם, אבל כשאני שמעתי על ההריון הבלתי צפוי של אחותה של בריטני התגובה שלי הייתה יותר לכייון ה"וואלה" ולא ה"מהההההההה באמתתתתתתתתתתתתתת?".... ילדה בת 16, גדלה לצד אחותה המופרעת, התחנכה אצל אותם ההורים, משהו מרמז על כך שגם אצלה משהו יהיה דפוק, ולא אני לא חושבת שההריון הוא מה שדפוק, אני חושבת שההחלטה שלה, שהיא השמירה על העובר ולא הפלתו, הייתה מאד מטומטמת. באמריקה זה סביר מאד שילדים בני 14 כבר יעשו סקס אחד עם השני [אולי גם פה, תעדכנו אותי מה קורה עם איתכם... לא. סתם], אני בטוחה שלא רק אחות של בריטני נכנסה להריון, אבל אני משערת שהיא בין הבודדים שהחליטו להיות אמא בגיל כל כך צעיר... אני רק מקווה הילד\ה ישמרו מרחק מהדודה. מה אתם חושבים?

AnNa ChAn

New member
ואו!

חשבתי שזה רק שמועות אבל..... לזה לגמרי לא ציפיתי! ואני גם חושבת שזה הדבר הכי אידיוטי/מטומטם/דפוק/מה-שבא-לכם לשמור על תינוק בגיל כזה. החיים יהרסו לג'יימי, וכנראה גם לתינוק. ומה עם האבא הטרי? בטח ברח לו, כי עם הוא ימשיך להיות עם אחותה של בריטני, אמצעי התקשורת יתחילו לזהות אותו בתור זה-שהכניס-ילדה-בת-16-להריון-ולא-היה-מספיק-אחראי.

mor000

New member
אני חושבת שזה שהכניס אותה להריון...

לא היה גדול כל כך... אולי זה סתם נערים בני 16 שעשו שטויות ולא שמעו על המילה 'קונדום'\'גלולות [ומה שבא ליד...]

amit678

New member
כן, שמעתי...

כששמעתי שהיא נכנסה להריון זה היה מפתיע אבל זה לא היה כזה שוק. לצערי, דברים כאלו קורים. אבל כששמעתי שהיא רוצה את התינוק ומתכוונת להשאיר אותו...זה ממש הפליא אותי. בתקשורת תמיד סימנו את בריטני בתור הילדה הרעה ואת ג'יימי לין בתור הילדה הטובה והמתוקה שאפילו לא מדברת עם בריטני בגלל כל הקטע עם הילדים שלה, העובדה שהיא מתכוונת לשמור את התינוק ממש הכניסה אותי לשוק ...בעיני זה היה מעשה מאוד מטומטם שנראה לי שכמו בריטני, שעד היום מתחרטת ומפסידה מהטעויות שלה, גם ג'יימי לין תרגיש ככה בסוף... ובנימה אוופטימית זו... נקווה שלפחות הילד יצא נורמלי

אותי זה די הגעיל../images/Emo29.gif אחרי הכול נכון שדברים כאלה קורים וזה, אבל אסור לילדה הזאת לשכוח שהיא מהווה דוגמא ומודל לחיקוי להמונים של ילדות בעולם, בין השאר האחיות הקטנות שלי שרואות את הסדרה ואוהבות אותה מאוד[למען השם, למה?]. הייתי מוכנה להבין אם היה מדובר בבחורה אחראית שקרה לה פנצ'ר קטן, אבל היא הצהירה בריאיון שאין לה חבר, אלא "אני מעדיפה להשאיר את כל האופציות פתוחות. יש לי חבורה של חברים טובים שאני מסתובבת איתם. חברים בנים." = יש לי חבורה של ידידים/יזיזים שאני מעדיפה לשכב איתם ולא לנהל איתם מערכת יחסים. בוגר מאוד. חוץ מזה, בייחוד אחרי הסיפור עם הילדים של בריטני, תיארתי לעצמי שג'ימי-לין תרצה להתנתק מתדמית "האמא המטורללת" שנפלה על המשפחה שלה פתאום ולא לצאת מטומטמת בעצמה.

SpongBobit

New member
מסכימה עם הכל:)

אבל בטח המיליון דולר שהבטיחו לה אם היא תצלטם עם הילד, שינה הכל.

SpongBobit

New member
הייתי בטוחה שתיקנתי את זה !../images/Emo2.gif

העתקתי את זה מאיזשהו מקום, ואז תקנתי כמובן.כנראה שהייתי בעיה כלשהי, תודה שהערת לי על זה

למעלה