שמעתם...

paramedic

New member
כן...

עכשיו אמרו את זה.. אבל נו באמת אף אחד לא מתכוון ללכת... נכון?

anava1

New member
באמת נראה לכם

שאם תהיה מלחמה אנשים יבואו ללמוד?!?! (אז זהו שלא...)

למדנו אז...תלמדו גם היום.

חוץ מזה אני לא מבין איך אתם מרשים לעצמכם להפסיד עוד ימי לימודים. קודם השביתה ועכשיו המלחמה. בסופו של דבר תצטרכו ללמוד ולדחוס כמות חומר של שנה לתוך חודש. אבל מה אכפת לי...בעיה שלכם

תפסיקו להתלונן!!!!

תפסיקו כבר יא עצלנים!!!! מה אני אגיד?? אני צריך להשאר בבסיס עד סוף המלחמה אז אתם מתלוננים על קצת ללמוד?!?!?! קיטנה תאמינו לי!!!!

לא...

אבל אני המום מזה שהם בכלל מתלוננים על זה שהם לא רוצים ללכת לבית ספר... לפחות אתם תיהיו בבית בסוף היום!!! ולא תצטרכו לאכול אוכל מפלסטיק עם ריח של נבלה - בוקר, צהרים, וערב... אתם תאכלו את האוכל של אמא, ותשנו במיטה הרכה שלכם בזמן שאני יאכל את האוכל של איציק(הרס"ר מטבח שלי) וישן על הברזלים שבצבא קוראים לזה מיטה!

faith2

New member
תגיד אתה בסדר?

אם תהיה מלחמה והדפוק ישלח עלינו טיל........לנו אין חדר אטום בבית ספר.....מרוב שהוא "אטום" רואים את הנוך היפה של שייבר...

הסיכוי שהוא ישלח טיל על שייבר...

הוא אפסי. סדאם לא ישגר טיל לעבר ירושלים...כי היא עיר קשודה לשלושת הדתות וזה יצור עבורו חתיכת בלאגן יותר ממה שהוא נמצא בו עכשיו. לכן הוא גם לא יסתכן לשלוח טיל לסביבתה (בית שמש) כי לשגר טיל מעירק לבית שמש ולדייק...אין הרבה סיכוי שזה יקרה. לכן הוא ידעיף להתרחק כמה שאפשר מירושלים והסביבה שלה. חוץ מזה יש לכם את המרחב המוגן
.

faith2

New member
תגיד את זה לעידן...שעתיים...

אתמול אני מנסה להסביר לו שלסדאם- אילסמי מובהק לא יהיה שום כוונה לכוון לעבר ירושלים...מה גם שכל האיסלמים יפתחו את האמא שלו!

AvocadoWoman

New member
הלוואי 4 שעות..

מחר זה 4 שעות מתמטיקה, שעתיים עם פלומבו שזה כמו עוד 4 שעות מתמטיקה , ספורט ושעה חופשית..
אני נשארת בבית.

מסכנה...

תמסרי לפולומבו ד"ש ממני...(הוא לא סובל אותי) ותקחי מטריה אם את יושבת בשורה הראשונה (שלא ישפריץ עלייך יותר מדיי). תגידי הוא עדיין עם הגבינה בפה? ועם הסוודר מתחת לחולצה המשובצת שהוא תמיד מוריד בתחילת השיעור?

AvocadoWoman

New member
חחח גם אותי הוא לא סובל..

ואני יושבת בסוף למזלי הרב.. הרחק ממטר ההשפרצות שלו ומה"ניחוח המתוק" העולה מפיו.. עכשיו זה כבר לא גבינה אלא קוטג' וכן.. הסוודר חי וקיים

למעלה