שמע חיפה (השולט) ושמע ת"א

black_magic

New member
שמע חיפה (השולט) ושמע ת"א

שמתי לב שיש שינוים בימים של הבוגרים בשמע חיפה לבין שמע ת"א למשל שאפילו שאתם בקבוצת הבוגרים עדיין אתם מתנהלים כקבוצות, כלומר- הקבוצה של יערה, הקבוצה של דרור ובלה בלה.. ולעומת זאת, בשמע חיפה, מגיעים, משתלטים על המקום, משחקים ועושים בלאגנים, חרשים וכבדי שמיעה יחד ואז בשעה 4 יש שעת פעולה שזה בעצם, עוד משחקים עם המדריכות החביבות..:) סתם רציתי לכתוב ת´זה, אל תייחסו..

black_magic

New member
מה רפי? זה לא טוף?

דווקא כייף... שיחקתי שש בש עם סלעית, היה גדול אבל גמרנו בתיקו.. הברזנו לפעולה.. היה כייף, כמו תמיד.. אני אוהבת את החופש של הגדולים..

LordNor

New member
אומנם רואים שאת יודעת לשחק

שש-בש אבל מה תגידי אם תשחקי נגדי כי אפשר לומר שאני טוב במשחק הזה.... כיף אצלך נשמע אצלי גיהנום..... כמו שאמרתי לך בביה"ס!

black_magic

New member
אתה פשוט לא משתלב..

מה לעשות, לשמע באים להשתולל.. ובכייף נשחק ביחד שש בש!

המרחפת

New member
קבוצות

כי אם כולם יגיעו כשבא להם, יהיה המון בלגן :] זה הרבה אנשים. והבוגרים ביחד, כבדי שמיעה עם חרשים. כולם כותבים היום הודעות נוסטלגיה לשמע גם אני רוצה! פעם אחרונה שהייתי בלשכת הגיוס, עצרתי גם בשמע. אף אחד לא היה בשעה שבאתי מלבד בנות השירות (וידעתי שכך יהיה), אז השארתי לכולם מכתב על לוח המודעות מחברה שלי (שגם הדריכה שם) וממני. חניכים עדיין שולחים לי הודעות שזה מכתב יפה.... וכנראה אעביר את רוב חופשת חנוכה בשמע....

המרחפת

New member
ישנם כמה מרכזים של שמע

אבל רק שלושה מהם מתפקדים כמועדונים חברתיים באופן שוטף. השלושה האלו הם גם העיקריים שמקיימים קשר ביניהם, וזו הסיבה שיש לשלי בסיס להשוואה כלשהי. את האחרים אנחנו בקושי מכירות.....

למעלה