שמע ישראל! (פלמחים)

MellowShip

New member
שמע ישראל! (פלמחים)

איזה הופעות יא אללה! פעם ראשונה שאני רושם פה..אז שלום לכם. בכל אופן, היו הופעות מדהימות! אני אישית באתי במיוחד לאוי ואבוי כי זה בכל זאת אירוע של פעם ב.. ת'ירד וורלד לאב היו מצויינים, חבל שהם לא עשו הופעה יותר ארוכה. אני ממש ממליץ להיות בהופעה שלהם בזאפה או בבארבי - שם מרגישים אותם ואת החשמל באוויר (ואני לא ממליץ רק לחובבי ג'אז אלא בכלל, האנרגיות שם בשמיים!) השוטים ממש שיחקו אותה עם הופעה בת זונה וארוכה ככל שיכלתי לתאר! אגב, זה רק אני או שהשירים נעשו בעיבודים קצת יותר צ'יל ועם פחות לתת בראש (למרות שגם את זה היה) ? אוי ואבוי העיפו אותי לגמרי מהמקום והתחלתי לרקוד כמו חולה נפש! אחח הכלייזמרים, והכנרית הזאת..ואבישי כהן הגאון הזה. אני מחר הולך להיות בהופעה בזאפה ויהי מה! יהי לילה טוב.

חחחחח וואי איזה טוב../images/Emo39.gif

שמחה שנהנת וברוכה הבאה

MellowShip

New member
מעניין אותי..

איך בדיוק הגעתן למסקנה שאני נקבה..? אולי זה בגלל המילים האלה שללא ספק מדגישים את היותי בעל פין מוצהר: "..שאני רושם פה" (ולא רושמת) ממליץ (זה רשום פעמיים למרבית הפלא, ובלשון נקבה זה יהיה ממליצה כמובן) "...לרקוד כמו חולה נפש" (ולא חולת נפש) "...אני מחר הולך להיות בהופעה..." (ולא הולכת) אני מתחיל לפקפק בכמה באמת קוראים פה הודעות לעומק אם בכלל.. אבל שטויות, אני בטוח שלא שמתן לב. ולא אני לא קטנוני. זה סתם הצחיק אותי. :)

MellowShip

New member
ההודעה מתייחסת..

לנקבות וזכרים כאחד. שלא יתפסו אותי במילים. חה חה. :)

MellowShip

New member
זה בסדר

אני תמיד מכניס את האצבע לשקע בטעות - זה מנהג מגונה שלא רוצה להפסיק! הכל נפלא!

nawa

New member
אופס , סליחה חבר !!

אז אולי באותה הזדמנות ספר לנו מי אתה, בן כמה , מאיפה ?!

MellowShip

New member
אינבעיה.

אני איתי מאשדוד.. בן 20. אוהב לשחק שח, קריקט, טניס ולהיות חוליגן.

RastaIntrusta

New member
אחת ההופעות היותר חריפות שהייתי בהן

כל הכבוד , שיחקו אותה! ! !

למעלה