שמע מוחמד,

אילבן

New member
שמע מוחמד,

עד עכשיו הערבים שחיים בישראל לא גרמו נזק כבד,אם כי הם היו שותפים במספר פיגועים שהמדינה כמדינה העלימה עין מכך,אם המיעוט הערבי שחיי פה לא ידע לכבד את הכנסת האורחים שהמדינה נוהגת בכם,יבוא יום שיתחילו להשמיד אותכם ללא אבחנה, איאפשר יהיה לסבול פיגועים ובוגדנות של ציבור אזרחים גדול כמו הערבים, ולכן אם הציבור הערבי שחי פה לא ידע לרסן את בניו ואנשיו,אתם פשוט לא תהיו פה יותר, גם באירופה מתחילים להתפכח ולהתאושש מן הערבים,גם שם יש קולות לגירוש/חיסול המוני, יש ישראלים יהודים שמייחלים לאיזה אינתיפדה ערבית ישראלית, זו תהיה סיבה לפתרון הסופי של ערביי ישראל, בכבוד רב אילבן.

קצת התבלבלת

אתם האורחים כאן רק שאתם נשארתם בבית שלנו יותר מדי זמן. כמו שנשיא איראן אמר אתם לא תשארו כאן עוד זמן רב ואנו נהפוך לאומה איסלמית גאה. אין לי שום דבר נגד היהודים אבל לתנועת הציונות אני מתנגדת

חח אחמנדיג'ד יכול לדחוף את האיומים שלו

לתוך ה*** הקופי שלו אם יש מלחמה הוא מת וביחד איתו כל מה שאיראן הצליחה לבנות בכמה עשורים אחרונים וישראל כמו תמיד תנצח מה לעשות אנחנו היהודים ואתם המוסלמים אנחנו תמיד ננצח

Miss Jerusalem

New member
אתה בטוח בעצמך ובבני דתך יותר מדי

" وقضينا إلى بني إسرائيل في الكتاب لتفسدن في الأرض مرتين ولتعلن علواً كبيراً - فإذا جاء وعد أولاهما بعثنا عليكم عباداً لنا أولي بأس شديد فجاسوا خلال الديار وكان وعداً مفعولاً - ثم رددنا لكم الكرة عليهم وأمددناكم بأموال وبنين وجعلناكم أكثر نفيراً - إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها فإذا جاء وعد الآخرة ليسوءوا وجوهكم وليدخلوا المسجد كما دخلوه أول مرة وليتبروا ما علوا تتبيراً - عسى ربكم أن يرحمكم وإن عدتم عدنا وجعلنا جهنم للكافرين حصيراً " صدق الله العظيم

ומה רע להיות בטוח? לא סתם קוראים לעם

העם הנבחר אגב דבר בשפה העיברית בפורום ישראלי שהרוב בו מדברים רק עיברית

Miss Jerusalem

New member
../images/Emo9.gifעברית?!!!

אם לא שמת לב, זה קטע מהקוראן, הקוראן ירד בשפה הערבית, אותו למדתי בערבית, ואם תרצה להבין מה שרשום,
יש המון מורים לערבית דוברי עברית. אם יהיה לי כוח מחר בבוקר, אולי אולי אני אתרגם לך מה שרשום, אם כי מיותר לציין שזה לא יימצא חן בעיניך
. אחת שמאמינה בכל מה שרשום בקוראן

Dexter5

New member
הנה התירגום

"We decreed for the Children of Israel in the Book of Clear) Warning the land twice, and will become great tyrants - If the promise of the first sent you slaves of us first vehement they went through the home and had fulfilled a promise-then you aim the ball on them and We helped you with wealth and children and made you more soldiery that wise-wise for yourselves and If they have abused the promise of afterlife warnings faces and to enter the mosque as they entered the first time, they utterly destroyed whatever ruined - Maybe your mercy and you promised that promised us hell dungeon for the disbelievers. " Qur'an 40:51 יש לי ציטוט מהקוראן שבהחלט לא ימצא חן בעיניך, חביבתי אשר מאמינה בכל מה שכתוב בקוראן : הקוראן בפרק 5:20-21 מצהיר בבהירות: משה אמר לעמו: הו עמי! זכור את נדיבות האל כלפיכם כאשר הוא מינה לכם נביאים, ושם עליכם מלכים, ועשה למענכם מה שלא עשה לפני כן לאף אחד מהעמים. הו עמי! בוא אל ארץ הקודש אשר האל כתב למענך, ואל תהפוך פניך, שמא תצא מפסיד. הקוראן ממשיך ומספר מדוע נאסר על בני ישראל להיכנס לארץ במשך ארבעים שנה... אך הדחף לניתוח שלי הוא האמירה של משה לפיה ארץ הקודש היא זו שהאל "כתב" לבני ישראל. הן אצל היהדות והן באיסלם המונח "כתב" יש בו פרוש סופי, החלטי ובלתי ניתן לשינוי. כך (אצל היהודים) ישנה התורה שבכתב, שאינה ניתנת לשינוי, ומולה התורה שבעל פה, שמייצגת שינוי בהתאם לרוח הזמנים (אפשר לדון במידת הדיוק של טענה זו. Equus). ובקוראן אנו מוצאים: "נכתב עליכם בצום" – להראות שמשהו ניתן כצו, ודבר בו אינו ניתן לשינוי. לפיכך העובדה הפשוטה היא, מנקודת מבט של אמונה: אם האל "כתב" את ארץ ישראל לעמו של משה, מי יוכל לשנות זאת? وَإِذْ قَالَ مُوسَى لِقَوْمِهِ يَا قَوْمِ اذْكُرُواْ نِعْمَةَ اللّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ جَعَلَ فِيكُمْ أَنبِيَاء وَجَعَلَكُم مُّلُوكًا وَآتَاكُم مَّا لَمْ يُؤْتِ أَحَدًا مِّن الْعَالَمِينَ Remember Moses said to his people: "O my people! Call in remembrance the favour of Allah unto you, when He produced prophets among you, made you kings, and gave you what He had not given to any other among the peoples. يَا قَوْمِ ادْخُلُوا الأَرْضَ المُقَدَّسَةَ الَّتِي كَتَبَ اللّهُ لَكُمْ وَلاَ تَرْتَدُّوا عَلَى أَدْبَارِكُمْ فَتَنقَلِبُوا خَاسِرِينَ "O my people! Enter the holy land which Allah hath assigned unto you, and turn not back ignominiously, for then will ye be overthrown, to your own ruin." ופה כמובן, מדובר על עם ישראל :)

Miss Jerusalem

New member
יופי, סוף סוף יש יהודי שמאמין בתוכן הקוראן

אם כבר ציטטת, אז אני מניחה שאתה מאמין בהכל, כמובן לא ייתכן שתאמין בשני משפטים והשאר לא. אגב, אני מאמינה במה שהעלית כמובן. יש משפט קטן חסר. قَالُوا يَا مُوسَى إِنَّ فِيهَا قَوْمًا جَبَّارِينَ وَإِنَّا لَن نَّدْخُلَهَا حَتَّىَ يَخْرُجُواْ مِنْهَا فَإِن يَخْرُجُواْ مِنْهَا فَإِنَّا دَاخِلُونَ (المائدة 22) [5:22] They said, "O Moses, there are powerful people in it, and we will not enter it, unless they get out of it. If they get out, we are entering." ,, ועוד טובה קטנה. התרגום למה שהעליתי קודם. 1. وَقَضَيْنَا إِلَى بَنِي إِسْرَائِيلَ فِي الْكِتَابِ لَتُفْسِدُنَّ فِي الأَرْضِ مَرَّتَيْنِ وَلَتَعْلُنَّ عُلُوًّا كَبِيرًا 2. فَإِذَا جَاء وَعْدُ أُولاهُمَا بَعَثْنَا عَلَيْكُمْ عِبَادًا لَّنَا أُوْلِي بَأْسٍ شَدِيدٍ فَجَاسُواْ خِلاَلَ الدِّيَارِ وَكَانَ وَعْدًا مَّفْعُولاً 3. ثُمَّ رَدَدْنَا لَكُمُ الْكَرَّةَ عَلَيْهِمْ وَأَمْدَدْنَاكُم بِأَمْوَالٍ وَبَنِينَ وَجَعَلْنَاكُمْ أَكْثَرَ نَفِيرًا 4. إِنْ أَحْسَنتُمْ أَحْسَنتُمْ لِأَنفُسِكُمْ وَإِنْ أَسَأْتُمْ فَلَهَا فَإِذَا جَاء وَعْدُ الآخِرَةِ لِيَسُوؤُواْ وُجُوهَكُمْ وَلِيَدْخُلُواْ الْمَسْجِدَ كَمَا دَخَلُوهُ أَوَّلَ مَرَّةٍ وَلِيُتَبِّرُواْ مَا عَلَوْاْ تَتْبِيرًا 5. عَسَى رَبُّكُمْ أَن يَرْحَمَكُمْ وَإِنْ عُدتُّمْ عُدْنَا وَجَعَلْنَا جَهَنَّمَ لِلْكَافِرِينَ حَصِيرًا (الاسراء 4-8) ] We addressed the Children of Israel in the scripture: "You will commit gross evil on earth, twice. You are destined to fall into great heights of arrogance. [17:5] "When the first time comes to pass, we will send against you servants of ours who possess great might, and they will invade your homes. This is a prophecy that must come to pass. [17:6] "Afterwards, we will give you a turn over them, and will supply you with a lot of wealth and children; we will give you the upper hand. [17:7] "If you work righteousness, you work righteousness for your own good, but if you commit evil you do so to your own detriment. Thus, when the second time comes to pass, they will defeat you and enter the masjid, just as they did the first time. They will wipe out all the gains you had accomplished." [17:8] Your Lord showers you with His mercy. But if you revert to transgression, we will counter with retribution. We have designated Gehenna as a final abode for the disbelievers. פשוט ניסיתי למסור שאני לא מתפלאת ממעמד היהודים בארץ ובעולם עכשיו. הרי נובאנו בזה. אגב, מחר אני אעלה לכאן (למענך ולמען הסקרנים) כל מה שקשור ליהודים אשר הוזכר בקוראן. יאללה לילה טוב. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . מפריע לי התרגום הזה באנגלית, לא ממש מדוייק.

Dexter5

New member
מי אמר שאני מאמין בקוראן

אמרתי, שאם את מאמינה בקוראן, אז את גם אמורה להאמין בכך שהארץ שייכת לנו . ד"א, הקוראן מלא בכ"כ המון סתירות פנימיות, וחיצוניות, שזה פשוט מדהים שיש אנשים שמאמינים בספר הזה .

Dexter5

New member
תגובה לציטוטים שהבאת

قَالُوا يَا مُوسَى إِنَّ فِيهَا قَوْمًا جَبَّارِينَ وَإِنَّا لَن نَّدْخُلَهَا حَتَّىَ يَخْرُجُواْ مِنْهَا فَإِن يَخْرُجُواْ مِنْهَا فَإِنَّا دَاخِلُونَ (المائدة 22) [5:22] They said, "O Moses, there are powerful people in it, and we will not enter it, unless they get out of it. If they get out, we are entering." הכוונה כמובן לעמי כנען . [17:5] "When the first time comes to pass, we will send against you servants of ours who possess great might, and they will invade your homes. This is a prophecy that must come to pass. [17:6] "Afterwards, we will give you a turn over them, and will supply you with a lot of wealth and children; we will give you the upper hand. [17:7] "If you work righteousness, you work righteousness for your own good, but if you commit evil you do so to your own detriment. Thus, when the second time comes to pass, they will defeat you and enter the masjid, just as they did the first time. They will wipe out all the gains you had accomplished." [17:8] Your Lord showers you with His mercy. But if you revert to transgression, we will counter with retribution. We have designated Gehenna as a final abode for the disbelievers. הרבה שטויות . בכל מקרה, מוחמד בעצמו מודה שאינו יודע לקרוא ולכתוב בקוראן .

Miss Jerusalem

New member
ערב טוב :)

אכן נבינו מוחמד (صلى الله عليه وسلم) היה "أمي" שלא ידע לקרוא ולכתוב. וזו הוכחה לאלה שטוענים שמוחמד כתב את הקוראן. לגבי סתירות פנימיות (מה שאמרת!), זה לא סתירות אחי, זה פשוט " ה ס ט ו ר י ה", ואתה בחרת לצטט צעד אחד אחורה. אני עדיין עומדת על הבטחתי שאעלה לכאן את כל מה שקשור ליהודים, בקוראן.
מוזמנים לארוחת ערב, מידיים ערביות.
בתאבון לי.

אילבן

New member
גאה במה?

בכריתת ידיים, בעריפת ראשים, בתליה, בסיקול.או בסתם רצח לשם רצח? את לא יודעת חשבון לצערי, חמשת אלפים שנים,מול מאה שנים שאתם פה? "דין מוחמד בסייף" ואני לא רוצה להגרר למשפטים יותר חריפים ואמתיים.

נשיא איראן?יווו אני מת מצחוק ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

את סומכת על נשיא איראן?בו את מתגאה?
האיקיו שלו מגיע לריצפה וגם זה בעירבון מוגבל. והוא ממש לא עושה עלינו רושם עם האבו עלי שהוא עאלק עושה. הקשיבי טוב ילדה,הסוף שלו יהיה זהה לזה של הרודן מבאגדד,שו איסמו...סאדאם אחס'יין
אני מציע לך להפנים שאנחנו ואתם נועדנו לחיות ביחד,מה לעשות כך נגזר עלינו משמיים,במוח בכוח בסוף נאלץ להסתדר,מי שלא מוצא חן בעיניו שישתה את הים של ר'זה. ובמקום להעריץ שוטים ונבערים מדעת טרוריסטים ופסיכופתים כמו נשיא איראן כדאי שתפתחי ספר טוב כך ייטב לך.

webguy

New member
מטרת הציונות = היהדות =../images/Emo104.gif

מרים היקרה ..!! יצא לי לדבר על הנושא הזה עם ערבים מחו"ל שתמיד הביאו לדוגמא את הסטאמרים (הם יהודים) שמתנגדים למדינה יהודית ..הם כלכך שמחו להוכיח אוי הנה יהודים שאומרים שהמדינה הזאת לא מדינת היהודים ... הנה ההוכחה ..!! אם כן נשאלת השאלה האם יש הבדל בין יהודי לציוני יהודי ... ובין צווי הדת היהודית למה שהציונית הטיפה ..!! יש הבדל אחד עיקרי ..הציונית ישמה את מה שאלוהי ישראל הבטיח לעם ישראל ... אבל לא בדרך דתית ..התנועה הציונית ברובה היתה תנועה חילונית ..!! כל יהודי שמתפלל בגולה קורא מתוך ספר התפילה של היהודים ...בשנה הבאה בירושליים השלמה או הבנויה .. משמע שהשאיפה של כל יהודי ויהודי באשר הוא לבוא ולגור במולדת שלו כפי שהדת שלו מאמינה ... ישראל שבירתה ירושליים.. אם כן מדוע יש יהודים חרדים שמתנגדים לציונות ..? כי פשוט מדינת ישראל נבנתה ע"י החילוניים ..הממשלה היא חילונית שלא הולכת לפי חוקי התורה ..מבחינתם הרצל חילוני ולכן אין הוא בכלל ראוי לכבוד לה זכה ...מדינת ישראל בשבילם צריכה להיות מדינת הלכה שבראשיה אנשי דת בדומה למה שקורה באירן ..בקיצור החרדים הדתיים רוצים מדינת הלכה .. אבל גם החרדים שונאי הציונות וגם החילוניים היהודים להם אותה מטרה ..מדינה יהודית שבירתה ירושליים..!! הוויכוח הוא על דרך הווסדה והדרך בה ינוהלו ומי ינהל את המדינה ...מסקנה ..אין הבדל בין מטרת ושאיפת כל יהודי ויהודי וציונות .. אם את מתנגדת לציונות את מתנגדת ליהדות ולדת היהודית אין כל הגיון באמירה אני לא מתנגדת ליהודים אלא רק לציונות ..זה חסר טעם ומעיד על בורות ביהדות ..!!! בסך הכל זה מין אמירה קטרנית לתת נימוק לשנאת היהודים כדת ... !! לחיות בישראל זו מצווה ששקולה להרבה מצוות אחרות ביהדות ..!! זו התגשמות החלום של כל יהודי ויהודי ..!! יותר מזה המילה ירושליים מוזכרת בתנ"ך מאות פעמים ..ואילו בקוראן לא מוזכרת ולו פעם אחת ..!!! אם כן אני מייחס את האמירה שלך לחוסר ידיעה ... ואני מקווה כי השכלת להבין את טעותך ..!! בברכה ..יהודי חילוני ..!!

webguy

New member
ועוד ..../images/Emo8.gif

נגיד אין ציונות ... אבל יש דת יהודית ... אני מקווה שאת מכירה את המושג משיח ...שיהודים כלכך מצפים לו ... אני תוהה אם את יודעת את אשר צפוי לקרות הארץ הזאת כאשר המשיח יבוא לעם ישראל ...למי תינתן כל הארץ הזו ... מי יהיו הבעלים הבלעדיים של הארץ הזו .. האדונים היחידים של הארץ הזו ... ואיפה יהיה בית המקדש של העם היהודי ..? ומה יקרה למסגד אל-אקצה ...? מה את חושבת ..? למה לדעתך נבנה מגדל אל -אקצה דווקא במקומו הנוכחי על חורבות בית המקדש היהודי ... מדוע אחד משערי ירושליים נחסם באבנים ע"י המוסלמים ... חה חה ..רמז המשיח היהודי אמור להכנס לירושלים דרך שער מסוים .. באמת רוצה לדעת כגויה מה העתיד שלך במדינת הלכה יהודית לפי השקפת הדת היהודית ..? אני הייתי אומר שהיית מעדיפה מדינה ציונית ..!!

Leibovitz

New member
סליחה, מריום טוקאן

אפילו שמך הוא שם גנוב של גברת יהודיה אחות של מוסא היהודי, אז אולי את התבלבל? ארץ ישראל תמיד היתה ארצו של עם ישראל ולא של שום עם ערבי. גם לא אם תחליטו לקרוא לו עם פלסטיני. תמיד ישבו יהודים בארץ והעובדה שבאו כובשים זרים מעת לעת אינה מצדיקה שהם, וצאצאיהם המכונים היום פלסטינים, יחליטו כי הארץ היא שלהם ולא של היהודים. עוד לפני שהיו פלסטינים בארץ, רק בתחילת המאה ה-19 כבר היו יותר יהודים בירושלים מאשר מוסלמים או נוצרים. הארץ היא של היהודים. ואם הפכת לאחמדינג'אד השיעי לשותפך לפשע אז אל תתפלאי כשפעם ליהודים יימאס והם יקחו גם את החוק וגם את הכוח לידיים ויסיימו את הבעיה הפלסטינית באופן חד צדדי. כי מי שרואה בהשמדת יהודים כפתרון נכון מצידו, אל יופתע כשהיהודים יילחמו כמו אריות כדי להכניע את המוג'הידינים המטורפים שמנשקים לחיים שעירות משני הצדדים שלוש פעמים. מי שמתנגד לציונות מתנגד ליהודים, כי זה בעצם אותו הדבר. מה שאת אומרת זה שאת בעד חיסול ישראל. אז למה שישראל לא תחסל אותך ושכמוך? עיון תחתא אל-עיון.

אני לא אמרתי להשמיד יהודים

אל תגיד דברים שלא אמרתי וגם מנהיג איראן לא אמר שהוא רוצה להשמיד יהודים. הוא רוצה שמדינת ישראל לא תתקיים אבל הכוונה היא שהממשל הציוני יקרוס ואותו יחליף השלטון הפלסטיני

למעלה