שמפו ומרכך הוואי בניחוח קוקוס

שמפו ומרכך הוואי בניחוח קוקוס ../images/Emo39.gif

יש לי ילדה קטנה וחמודה בת 7 שהיא מכורה על פרסומות ויש לי בעיה נוראית עם זה כי כל פרסומת שהיא רואה היא רוצה לנסות . בקיצר היא התאהבה בפרסומת של שמפו ומרכך הוואי בניחו קוקוס כי הם מספרים שזה ניחוח מפתה והיא רואה בפרסומת שיער גולש בניגוד לתלתלים הגי'נגים שלה .. קנינו את השמפו והמרכך , הריח נפלא , מעניק רכות נהדרת לשיער ועושה יופי את העבודה כמו שהבטיחו ..... ממליצה בחום .

lori1230

New member
אני חולה על קוקוס על כל ריחותיו וצורותיו ../images/Emo3.gif

כל מה שקוקוסי כזה עושה לי את זה מיד
אני אוהבת את סבון הרחצה של קרמה קוקוס-וניל שהוא בעיניי הכי הכי. למרות אהבתי והערצתי לקוקוס מוצרים של הוואי פחות עושים לי את זה, נראה לי גם שהריח לא נשאר ממש לאורך זמן נכון? אבל התיאורים שלך על הקטנה שלך פשוט ממיסים

הקטנה שלי אוהבת את הקוקוס הוואי

והאמת שהיא מריחה נפלא מהשמפו המוצר טוב ! תודה למילותייך החמות הקטנה שלי היא משוש חיי .

כרגע חזרתי מהסופר עם השמפו והמרכך- בגללך !

ניסימיקו, הבעל היפיוף שלי שרוף על ריח קוקוס והיות ואני מתכננת לו עבודות סופ"ש די לא חביבות בבית, החלטתי לשחד אותו בשמפו ובמרכך, ככה שההתנגדות הצפוייה תתגמד... אז כן, הריח הורס ואני מקווה שהשמפו טוב כמו שהוא מריח. את תצחקי אם תדעי עם מה אני חופפת.... קניתי לניסיון גלון של שמפו ומרכך של חמישה ליטר בביוטי קר שבקניון מלחה ופשוט התמכרתי לריח ולמרקם. כל גלון מכיל כמו שאמרתי חמישה ליטר וזה עולה 20 ש"ח בלבד. בקיצור- עד ראש השנה הבא אני מסודרת עם שמפו ומרכך.... בכל מקרה תודה נשמה, שיחקת אותה עם ההמלצה, ניסימיקו יעבוד בפרך ממחר ופשוט לא יוכל להתלונן....

noa555555

New member
וואלה? כי אני קונה דברים

ברשת מקבילה. אז את אומרת שהשמפו והמרכך טובים? מתאים לי. תכף אעלה שרשור חדש על הרשת שאני קונה בה. נשיקות מואה.

דורי56

New member
סבון נוזלי בוואי

חוץ מהשמפו של הוואי בריח קוקוס אני מאוד אוהבת גם את הסבון הנוזלי שלהם בריח קוקוס . מאוד נעים.

kdr

New member
גם אני

משתמש בשמפו, בסבון הנוזלי ובסבון הכלים שלהם 20-25 ש"ח לגלון. גם אני יכול להמליץ על משהו ואת תרוצי לקנות ? רולס רויס, אחלה מכונית, אפשר לשים עץ ריח (לא כלול במחיר) בריח קוקוס שניסים יהנה. אני בטוח שאם את קונה לו כזה, הוא עושה את כל עבודות הבית בחמישים השנה הקרובות בלי להגיד כלום.

noa555555

New member
אז אתה בעצם אומר שמצאנו

עכשיו את הדרך הפשוטה ביותר לפתור את כל בעיות הזוגיות לעולם

יש לי בעיה עם ריח של קוקוס על השיער

(אני מטורפת על קוקוס, אבל במידה
). קניתי בשבוע שעבר לבן הצעיר שלי שנורא סובל מקשקשים את ההאד אנד שולדרס הכי פשוט. יש לו ריח מעולה, השיער אכן רך (ללא שימוש במרכך) ולא יאומן! הקשקשים נעלמו אחרי שבוע.

dornat

New member
אני משתמשת רק בהוואי כבר שנים

המרכך שלהם הוא הכי טוב בעולם, עכשיו אני רצה לנסות את הקוקוס שלהם:) (תלתלים ג'ינג'ים יותר יפים מחלק
)

אז למה הבנות שלי רוצות רק פינוק../images/Emo6.gif

הוואי כבר לא לרמה שלהם, לפעמים יש מבצעים השני בחצי מחיר, או השני ב-10 ש"ח, הייתי צריכה לקנות לכל השנה... אני לא מבינה מהן, למה הוואי לא טוב להן. אולי בגלל השיער החלק

dornat

New member
אז אצלי זה הפוך - פינוק לא לרמה שלי../images/Emo8.gif

פעם קניתי ולדעתי הוא שמפו מאוד פשוט באיכות שלו.

למעלה