'סתכל מה כתוב על הבקבוק. אנ'לא יודע לגבי ציטרונלה, אבל כשרוצים להרחיק חתולים ממקום מסוים, נגיד כורסה אהובה, די לטפטף טיפה-שתיים של שמן אתרי אקליפטוס על הכרית. כעת חשוב כמה החתולה תודה לך על שטבלת את כולה בריח אקליפטוס...נתקלתי בשמפו הזה, מישהו מכיר אותו? הוא מתאים לחתולים?
כן.אתה בטוח במה שאתה כתוב? קצת לא מסתדר לי בהתחשב שרוב הקולרים דוחי הפרעושים לחתולים מבוססים של שמן אקליפטוס. בנוסף, לאחר מה שכתבת מצאתי לנכון לברר קצת יותר לעומק וראיתי שיש וטרינרים שממליצים על שימוש בשמן אקליפטוס עבור חתולים.
בדברי התייחסתי לסוג ולכמות. המאמר שהבאת, מפרט סוגי חתולים וסוגי שמנים אתריים, בצד כמויות, או מינונים, לכל מין. גם כאן יש לא מעט הסתיגויות משימוש גורף, בשמנים אתריים, כתרופות לחתולים. כבוגר קורס ארומתרפיה (אצל חיים שלוס) אני יכול לאמר, שגם בטיפול בבני אדם, יש משמעות גדולה, למינון, לסוג השמן, למצב הבריאותי, לגיל ולמצב הגופני של המטופל. ישנם שמנים שעושים טוב לרוב האנשים. מצד שני, יש כאלה, שבמצב גופני מסוים אסור לתת להם שמנים מסוימים. למשל: הריון, בחלק מסוים בו, או בכלל, הנקה ועוד.למען הסדר הטוב יש גם דעות הפוכות https://mailchi.mp/84d05339fa01/cats-essential-oils-research-references
מסכימה! רוב חובבי החתולים וגם הווטרינרים, אומרים שלא צריך לרחוץ חתולים. אני תמיד רחצתי ובכלל לא היתה שום בעיה עם זה ( הבעיה הכי גדולה היתה דווקא נסיעה באוטו שחירפנה אותם לגמרי, אבל על כך אף אחד לא אוסר פה...). הם נורא שמחים אחרי הרחצה והליקוק. הם מרגישים רעננים. יש המון סרטונים ביו טיוב על חתולים חובבי רחצה.לא על זה הדיון ואני מעדיף להתמקד במה ששאלתי ואשמח לתשובות ועזרה כי אני רוצה לודא שאני משתמש בשמפו טוב ולא מזיק.
אענה בקצרה ואבקש לא להיגרר לזה כי תמיד יש מחלוקות. 1. הם אוהבים להתקלח 2. מדי פעם כשיוצאים החוצה חוזרים מלוכלכים ומסריחים. 3. זה מחזק את הקשר והחיבור בינינו(כמו אמא שמנקה את הגורים שלה)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.