אילו מוצרים טבעיים קיימים שיכולים לשמש לניקוי השיער, הגוף והשיניים? יש לכם המלצות על שמפו טבעי, בריא ונחמד? (שכל מרכיביו הם טבעיים) המלצות על סבון רחצה? (כנ"ל) משחת שיניים? (כנ"ל) יום נפלא, אלון.
"סבון סלק סוכר" זהו חומר נוזלי, שמשמש כסבון רחצה מעולה. הוא לא רע גם בתור שמפו... לגבי השיניים, אין ברירה, אלא לדעת לקרוא רכיבים... נערך פה דיון על זה לפני זמן מה, לגבי רעלים במוצרי קוסמטיקה, שהוביל לשירשור תכשירים טבעיים. אתה מוזמן לעיין בשניהם, יש שם גם המלצות לגבי מוצרים ספציפיים. יומשובח!
בהשפעת כל השרשורים המפחידים כאן בפורום על המוצרים הקוסמטיים והמסחריים, החלטתי בביקורי האחרון בסופרפארם לקנות משחת שיניים ומי פה טבעיים. בדקתי את המרכיבים של המוצר שנראו לי בהחלט מועילים, התעלמתי בגבורה מן המחיר ורכשתי בשמחה את הסט, ניסיתי וניסיתי להתרגל למוצרים - נשברתי. הטעם המר והנורא של הדבר הזה , גרם לכך שמי הפה ומשחת השיניים הכי יקרים שקניתי בחיים שלי שוכבים להם למעצבה בארון. לאחרונה החלטתי לנסות בכל זאת לנצל את מי הפה לפחות על ידי דילול מסיבי במים - אבל אני לחלוטין לא משוכנעת עד כמה העניין אפקטיבי
אור אני מצטערת על הניסיון המר שעברת מי הפה הטיבעיים שאני מכירה הם חסרי טעם עם פעילות אנטי בקטרילית שבהם אני נעזרת גם לשטיפה וחיטוי של פצעים ודלקות, משחת השיניים עם תמצית מנטה והטעם בהתאם הם יקרים אבל איכותיים מאד וללא החומרים המזיקים את התוצאות אפשר לראות ולהרגיש בשיניים והחניכיים ואת הגושפנקא מקבלים בביקור אצל רופא השיניים.