שמרוך, יש לי בקשה.

בדקה90

New member
שמרוך, יש לי בקשה.

אני מבינה שהשרשור בו דברתי עם נרמין נמחק..
ראיתי שהיא השיבה לי והייתי רוצה להמשיך את השיחה.

יש מצב/אפשרות שאתה משחזר את השרשור ושולח לי.. במסר אוליי ?!

תודה מראש,
בדקה

shamrockh

New member
היי בדקה

בוקר טוב
,השרשור המדובר לא רלוונטי כי יצא מגדר גבולות הטעם הטוב ,ולצערי כמה חבר'ה הרשו לעצמם להיגרר בכוונה או מבלי לשים לב להוסיף כיעור לשרשור,וזה חבל .
לכן זה נמחק ,ככה שחבל לי ולך לחטט שוב במשהו שנזרק לפח אשפה

בדקה90

New member
טוב, לא הספקתי לקרוא את ההתפתחות..

קראתי בחטף רק את תגובתה בשלב מסויים..לא הייתי ערה להתפתחות.
רק בלילה היה לי זמן להכנס שוב..

לא רציתי לחטט, רציתי להסביר נקודה מסויימת עד הסוף.

בקצרה, אם אני זוכרת נכון את תגובתה..

ההכפשות ההדדיות בין חברי הפורום, לא מעניינות אותי וזה לא האישיו, זה רק מלמד על (חוסר) תרבות דיון.
מה שכתוב בקוראן, בברית החדשה ובתנ"ך - לא רלוונטי, משום שזה לא יביא את השלום.

שכל אחד יאמין במה שהוא רוצה, אבל שלא ישתמש בדת או במה שכתוב בספר הספרים המשמש לו תימוכין, כתורה מסיני.

יש מציאות...

חיילי צה"ל - שומרים על כל תושבי מדינת ישראל גם אלה שמכפישים אותם ושונאים אותם..

חיילי החמאס או מי שהיה כתוב בתגובה אינם בדיוק שומרים על התושבים אותם הם כביכול מייצגים.
להפך, המטרה שלהם היא להזיק ליהודים עד כמה שאפשר, גם כשזה בא על חשבון התושבים עליהם הם אמורים "לשמור".

לכן שכשתושב מדינת ישראל, מכפיש את חיילי צה"ל בפומבי באופן בוטה ביותר..אותי זה מרגיז.

אני לא מבינה ערבית וכמובן גם לא קוראת או כותבת..
כפי שאמרתי הקללות וההכפשות בין החברים - לא מעניינות.
אני גם לא קוראת הכל..

יום טוב.

סליחה מי קבע שזאת הכפשה

הוא מכפיש את חיילי צה"ל ? זכותו ! הזכות להביע דיעה שמורה לכל אדם ,למה את חושבת שאנחנו אמורים להסכים איתך ? מי אמר שמה שאת חושבת בהכרח אמור להיות נכון ?
הזכות להביע דיעה לא שמורה אך ורק ליהודים שביננו ותתמודדי

אבל מה עשו לכם חיילי צה"ל?

אם אנחנו וצהל חוטפים שגעון ועוזבים את האיזור לגמרי
את יודעת מה יקרה כאן ?

בדקה90

New member
אשי 1, נתתי

דוגמא אחת להכפשה, יש עוד..

מה העניין שלך בסיסמאות ? זכותו ! הזכות להביע דיעה שמורה לכל אדם. את צודקת, נפלאות הדמוקרטיה הישראלית ידועות..מעניין איך תגיבי אם יכפישו אותך ?
זו הרי זכות להביע דעה..הבנת את הרעיון, אני מקווה..

לא בקשתי שתסכימו איתי ואני לא חושבת כלום..אני מנסה לשוחח בלי התלהמות.

עם מה להתמודד ? עם משהו שהוא ברור, מובן ומקובל עליי..

לא בטוחה שהבנת מה רציתי לומר.

מעצם היותך כאן

סוג הדיונים שאת מעלה כאן מראה מה העמדה שלך ואת אומרת את דעתך ועוד מגדילה לעשות ומנסה לסתום כאן פיות בצורה מאוד מתנשאת כי מי שלא בצד שלך אז הוא מכפיש ! ונפלאות הדימוקטיה הישראלית אוייי כמה מתנשא מצידך ! את בעצם חושבת שאת וברוחב ליבך מעניקה לנו זכות שלא באמת מגיעה לנו ואיך אנחנו חצופים מעיזים לבקר ולהכפיש את הצבא המוסרי שלך ! איזה ערבים כפוי טובה אההה ? איך איך הם לא סוגדים לדימוקרטיה הישראלית איך !!!!!!!!!! אוקי אז בואי תקשיבי יש אנשים שרואים מעבר לתעמולה השקרית שלך שאת מנסה לקדם , את מציירת את הצבא ואת ישראל כטלית שכולה תכלת אז זהו שלא יש כאן אנשים שלא מסכימים איתך ..

בדקה90

New member
בקצרה, כי אני חייבת לצאת..

נפלאות הדמוקרטיה הישראלית חלות גם על ישראלים..
את מבינה את דבריי כמו שאת רוצה להבין אותם..

תקראי את החתימה שלי..זה ישפוך לך קצת אור.

מתיי ציירתי את הצבא כטלית שכולה תכלת ? או את היהודים בכלל ככאלה.. ?
אני כותבת על דברים שמפריעים לי..על דברים שהם מוקש להדברות אמיתית.
אני רוצה שיהיה שלום, לא יודעת מה את רוצה..

לא בקשתי שתסכימי אתי.

מציעה לך לקרוא שוב ולנטרל אמוציות, לא התכוונתי להכעיס
.
עכשיו אני הולכת לשתות תה אצל השכנים הסורים שלי.

לילה טוב לך.

אפשר

לחשוב שהצבאות של המדינות הקרובות לנו יותר טובים
יש סיבה מדוע אנחנו בכלל נאלצים להחזיק צבא
כל בר בי רב ותינוק של בית ראבן מבין מדוע.

Manaf1

New member
נפלאותיה של ה"אתנו-קרטיה" הישראלית

אל האוכלוסיה הערבית שחיה בישראל באים את ושכמותך עם הגישה האדנותית של אנחנו נותנים לכם את X ו- Y תגידו תודה, מאמי, זה לא עובד כך, ליהודים לא אומרים בצרפת תאמרו תודה נותנים לכם את החופש לדבר, בבריטניה לא אומרים בזכותנו אנו שתקו או שנשלח אותכם לישראל, את לא נותנת, לנו הזכות לקחת, אתם חלק מהעולם המתועש והמתקדם ב ת נ א י שתקיימו משטר דמוקרטי, הסכם שלא קיים אם את חושבת עם אף מדינה ערבית.

"דמוקרטיה" "שיוויון" "חירות האדם" הם רעיונות מופשטים גברת, מ ו פ ש ט י ם

את מידת ממשותם ניתן להטיל בספק, להעריך למדוד ולבדוק עד כמה מדינת ק' היא דמוקרטית שוויונית ומבטיחה חירויות לאזרחיה, ניתן לשאול עד כמה מאלה נהנים המילונים שמתחת לכיבוש, את חושבת שאת יכולה לעשות את החשבון?

בדקה90

New member
מאנאף,

מה שכמותי אמרו, לא באחריותי.

אני לא נותנת כלום. אזרחי המדינה מקבלים זכויות מעצם היותם אזרחים.
גם לא באה בגישה של אדנות, אני מדברת על מה שמפריע לי.
מפריע לי שחלק מתושבי מדינת ישראל, מכפישים אותה על כל צעד ושעל..זה כולל גם יהודים אגב.
מה לעשות שחלק מהמכפישים נמצאים בפורום הזה..?

לא המצאתי דבר, הכל דברים שנכתבו פה.

ולמה אתם מסובבים או מחליפים את עיניין ההכפשות ל"חופש הדיבור" ?
השתמע מדבריי שצריך לשלול ממשהו את חופש הדיבור ? תהיו רציניים.

אתה משווה את ההתנהגות של יהודי בריטניה או צרפת כלפי המדינות להתנהגות של הרבה מהערבים כלפי המדינה..?

אני הרבה פעמים מרגישה אסירת תודה על כך שנולדתי במדינת ישראל. מעניין אותי אם אי פעם חולפת אצלכם מחשבה (כמו אצלי) שגורלכם שפר על כך שנולדתם כאן ואתם\אנחנו חיים במדינה טובה..כי מה ששומעים מכם בד"כ, זה כמה המדינה והיהוד לא טובים..

מה זה אתם ? אתה לא בתוך האתם ? אתה לא תושב ישראל ?

אגב, לא חייבים משטר דמוקרטי כדי להיות חלק מהעולם המתועש והמתקדם..
אני בטוחה שלא רוצים לחיות תחת כיבוש..מצד שני, גם היהודים לא חיים "איש תחת גפנו ותחת תאנתו"..
מסקנה - צריך שלום ! אתה מסכים ? אני כבר באמת לא יודעת..קצת קשה להבין.

תראה זה ברור שהנושאים שמדברים עליהם פה - טעונים והאמוציות משתוללות, אבל בכל זאת..אם למשל סוכריה האמיתית ולא הפרסונה האינטרנטית, תנסה להכיר את מוטי האמיתי..איך אנשים יתקרבו, יכירו, יבינו..? איך יהיה שלום ??.

מה זה מוטי ״האמיתי״?

1. מוטי האמיתי אלוף ב ״אתם״ . אותה אתם שביקרת אותה עכשיו אבל לא הערת לו לגביה- אבל אני כן. אותה אתם כשפונים אליו ומסבירים לו על לא להכליל אומר לך ״מכבסת מילים״.

2. אדון מוטי מציין שהוא כותב בפירוט רב ובהיר מפורט ואמיתי. אדון מוטי האמיתי מייעץ לערבים להתחבא במשך 7 ימים למשך 24 שעות כל יום מכיוון שיש בינינו לבין אסד קשר. איך ? לא משנה העיקר ששנינו ערבים.
זה גם לא משנה לגבי העובדה שאת לא בחרת למי להיוולד. תעזבי הכל מאחור תשכנעי אותו שהלאומית הערבית קקה , תתביישי בעצמך שאת ערביה, תיקשרי בינך לבין חארות שאלה נולדו לקבוע לך מה נכון ומה לא, את- הפרט בעצמך- נשפטת ע״י הרוב.

3. כשאת מדברת איתו ואומרת לו מה משמעות ההכללה?? על עוד אתה חף מפשע. מסביר לך שהכי טוב זה ״לעבור צד״. אין אצלו כבוד כלפי הבנאדם שמוחח ממנו ומאיפה אותו אדם בא. ולא משנה מה המנטליות שבך.

לחפש אמת? ניסינו לחפש אותה המון בהמון שרשורים. הסתבר שעדיף לשתות שטויות של מיץ עגבניות, לשחק במשחק חרטא ברטא ואולי בקופסת חול . הוא הבטיח להביא לי מהגנון (הוא משחק בזה בינתיים).

4. ״לא כל היהודים אחראים על מעשיהם של כל היהודים - אני משוכנעת שכך הדבר כלפי הערבים״. זה ציטוט שלך. בניסוחים ותגובות שכאלה אדון מוטי לא יגיב לך. כי זוהי האג׳נדה שלו.

5. אמת שממת . אותי לימדו דבר אחד לסיכום:

מי שמתבייש במקור ובאמת שלו ובמי שהוא- משמעו שאין בי טיפת אמת בכלל.

ואת אלופה ומתמחית בלא להבין תגובות של מוטי

ולפרש אותן לא נכון
הסברתי לך אלף פעם,לא אסביר יותר

את ממשיכה לשעשע אותנו תבואי כל יום

סבח אל חיר

מה יש לפרש תפרש לי אתה את זה

עלינא יא מנדלינה?"

מוטי חוף מציצים

20/03/13 17:24

האמת יש לך אחלה תגובות מאגניבות כייף איתך כאן מדליקה. =)

במאזן הכולל : אני צריך להתחבא לפרקים לפעמים מתי מעט מזעריים זה נכון את צריכה להחבא הרבה הרבה 24/7 המון
פרופורציה..

"אתה בחרת למי להיוולד תגיד לי? "
תמיד כשאר לא טוב לך אתה יכול לעבור לצד האחר..
הסברתי בפירוט כמה פעמים
אין צורך לחזור הפעם נוספת.

-----------------------
א. אתה בחרת למי להיוולד תגיד לי? "תמיד כשאר לא טוב לך אתה יכול לעבור לצד האחר= איך קבעת שאני צריכה לעבור לצד האחר??? מעניין אותך הצד האחר ולא אותי. הצד האחר הוא זה שמחליט לגביי בעיניך!

ב. במאזן הכולל: אני צריך להתחבא לפרקים לפעמים מתי מעט מזעריים זה נכון את צריכה להחבא הרבה הרבה 24/7 = אתה לא צריך להתחבא בכלל אתה הקלדת משפט זה כדי לנסות "ולאזן" את התמונה שהעליתי לגביך ולגבי ההודעות שהיית משאיר בפורום. אתה עושה "טובה" בכדי לשחק אותה אמין ושוויוני . תחילה היית מסרב לשייך רוצחים לעם היהודי מכיוון שהם שפלים ואתה לא - משמעו שאתה לא אשם כלפיהם ואתה לא אחראי למעשיהם- ומכיוון שמעשי המגזר והד''ר הערבי איומים הרבה יותר אנו צריכים להתחבא.

בהתחלה לא היית מתחבא. "ההתחבאות" שלך הופיעה פה רק אחרי שדחקו אותך לפינה. במילים אחרות זרו לך מלח על הפצעים.

את לא תביני חבל על המאמץ

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את משעשעת
את אלופה

למעלה