בינה וירון
New member
שמרים
הי, בכל פעם שאנחנו אופים ``עוגת שושנים``, האיזור שבו החלקים (השוששנים) מתחברים הופך להיות קצת לח וסמרטוטי. חשבתי שזה בגלל שהשתמשתי במילוי שכולל חמאה, אבל זה קרה גם במילוי ללא חמאה. יש פתרון? בעיה אחרת (אולי) - כשאני אופה לחם בתוך תבנית (למששל תבנית עוגה אנגלית), ה``קרום`` שהיה במגע עם דפנות התבנית נשאר לח ולא דומה לקרום אמיתי של לחם. הפתרון שמצאתי היה להוציא את הלחם כמה דקות לפני סוף האפיה ולייבש קצת בתנור - האם יש דרך טובה יותר?
הי, בכל פעם שאנחנו אופים ``עוגת שושנים``, האיזור שבו החלקים (השוששנים) מתחברים הופך להיות קצת לח וסמרטוטי. חשבתי שזה בגלל שהשתמשתי במילוי שכולל חמאה, אבל זה קרה גם במילוי ללא חמאה. יש פתרון? בעיה אחרת (אולי) - כשאני אופה לחם בתוך תבנית (למששל תבנית עוגה אנגלית), ה``קרום`` שהיה במגע עם דפנות התבנית נשאר לח ולא דומה לקרום אמיתי של לחם. הפתרון שמצאתי היה להוציא את הלחם כמה דקות לפני סוף האפיה ולייבש קצת בתנור - האם יש דרך טובה יותר?