שמרית, בואי רגע... ...את אחראית לזה?
S s h i s h a New member 6/10/06 #2 כספית!!!!!!!!!!!1 ואני עכשיו בבוקר רואה את זה ונכנסת לפורום כדי לבדוק האם זה פורסם....!!! איזה יופי!!! חג שמייח מאוד לכולם! נ.ב אם מישהו יודע היכן ההופעה מתקיימת והאם קיימת גישה אל מאחורי הקלעים....שיאמר לי!
כספית!!!!!!!!!!!1 ואני עכשיו בבוקר רואה את זה ונכנסת לפורום כדי לבדוק האם זה פורסם....!!! איזה יופי!!! חג שמייח מאוד לכולם! נ.ב אם מישהו יודע היכן ההופעה מתקיימת והאם קיימת גישה אל מאחורי הקלעים....שיאמר לי!
C caspit New member 6/10/06 #3 לפי הכתוב מדובר על צוותא, לא? אלא שממשרדו של כספי לא נמסר לי על הופעה בצוותא. אני אברר ביום ראשון!
C caspit New member 8/10/06 #5 טוב, אני שמחה לבשר שלא היה ולא נברא למתי אין בכלל הופעה בצוותא בקרוב, ולא היה שום קשר בינו או בין אנשיו לבין רפאל או אנשיו. ולחצוף שכתב שם בתגובות בשם כספית -
טוב, אני שמחה לבשר שלא היה ולא נברא למתי אין בכלל הופעה בצוותא בקרוב, ולא היה שום קשר בינו או בין אנשיו לבין רפאל או אנשיו. ולחצוף שכתב שם בתגובות בשם כספית -
S Shykedmi New member 9/10/06 #6 תודה לאל!!! ואני כבר ממש התחלתי להיות מודאג... ועוד יותר מזה, עצבני. זה לא הריח כמו מתי וזה לא היה נשמע כמו מתי. שימשיך לשיר שירים של אייל גולן ושרית חדד, הדביל הזה, ושלא יישא את שמו של מתי לשווא!
תודה לאל!!! ואני כבר ממש התחלתי להיות מודאג... ועוד יותר מזה, עצבני. זה לא הריח כמו מתי וזה לא היה נשמע כמו מתי. שימשיך לשיר שירים של אייל גולן ושרית חדד, הדביל הזה, ושלא יישא את שמו של מתי לשווא!
S Shykedmi New member 10/10/06 #9 האמת שלא, נצרתי לשוני - אם אני אסחף, המדינה תבער. אז אמשיך לנצור את לשוני, למען שלום הציבור.
S s h i s h a New member 9/10/06 #8 ../images/Emo4.gif טוב נו...מזל שהלכתי אתמול לאיזו הופעה של רפאל..