שמש וראוקטן

HAPOEL OLE OLE

New member
שמש וראוקטן

שלום לכולם אני די חדש בפורום. אני לוקח ראוקטן, עוד חודש בערך אני מסיים, ובמקרה היום הייתי בשמש וממש נשרפתי
(אני בהיר מאוד). אמא שלי ממש נלחצה ואמרה שזה לא יירד לי בחיים ושאני תמיד אשאר אדום ושרוף (היא טוענת שזו תופעת לוואי של ראוקטן)... נראה לכם שזה נכון? והאם יש איזה שמן או משחה כדי להוריד את האדמומיות?
אשמח לתשובה במהירות (בבקשה תתנו לי חדשות טובות)......

חדשות טובות ? ../images/Emo46.gif

כשלוקחים רואקוטן אסורה החשיפה לשמש !!! נקודה. גם אחרי שתסיים את הטיפול לא מומלץ להיחשף בשעות החמות. אני ממש לא בטוחה שהאדמומיות לא תרד, אבל זה עלול לגרום לנזקים אחרים שלא נראים כרגע לעין. בתור הרגעה מיידית, ג'ל אלוה ורה. תרגיש טוב, הילה

HAPOEL OLE OLE

New member
עזבי רגע את הנזקים לטווח הארוך

בנזקים שלא נראים כרגע לעין אני מטפל, עושה אחת לשבועיים בדיקת דם וכו'... מה שאני שואל זה מה יש כדי להוריד את האדמומיות מבחינה אסטתית (משהו שיפעל כמה שיותר מהר)?? תודה רבה

0 אור 0

New member
להורדת האדמומית

קיבלת המלצה להשתמש בג'ל אלוורה - זה לא רק להרגעה, זהו צמח שגם מזרז את שיקום העור. בדרך כלל אני ממליצה על שילוב עם שמן לבנדר, אבל אני לא סגורה עם מותר לשלב שמנים אתריים עם רואקוטן - מישהו מהמומחים בפורום?? דבר נוסף שחשוב מאד זה להקפיד על תזונה שתסייע להחלמה העצמית של העור: הרבה מים, הרבה ירקות ופירות ולהקפיד שתהיה בתזונה כמות גדולה מהרגיל של חלבון מלא.

HAPOEL OLE OLE

New member
לאור והילה

תודה רבה.... אני אנסה את מה שהמלצתם... דרך אגב אני לא רוצה להישמע נונדיק אבל אני לא כ"כ מבין בזה... באיזה סוגי מזון עיקריים יש חלבון מלא?? תודה

0 אור 0

New member
מזון מן החי - ביצים ומוצרי חלב אבל

גפ צירופים של מזון צמחי כמו אורז עם עדשים או קטניות אחרות, סוגים שונים של אגוזים וגרעינים, דגנים שונים עם גבינה ועוד

למעלה