שמש שהכנתי - מחכה לביקורת

שמש שהכנתי - מחכה לביקורת

לא למדתי להכין בובות. אז אני מצפה לביקורות ועצות לשיפור. הנה הקישור למצגת שהכנתי במקום לשרשר כאן מליון תמונות שידחקו את כל ההודעות למטה
תודה מראש לכל המגיבים.
http://www.youtube.com/watch?v=x1LNiXVOpRM

וואו אירית ../images/Emo99.gif ../images/Emo168.gif../images/Emo42.gif

את מקסימה! עדיין לא יצא לי לפגוש אותך אבל איזו משקיענית אמיתית! איזו מצגת מתוקתקת עם חשיבה על כל הפרטים הקטנים הקפה והקרדיטים ו...השמש אני יכולה לתאר לעצמי מי המאסטרית שלך
אז אני משאילה מחגית לרגע נשיקות של שמש
ומצפה למצגת הבאה שלך!

תאטרון הדלעת ../images/Emo140.gif

תודה רבה (מסמיקה קלות). האמת שדבי לא לימדה אותי. אני בטוחה שהיא עושה זאת בצורה יותר מקצועית ויש לה שיטות טובות יותר למשל לפתיחה וסגירה של הפה. אני מרגישה שצריך להיות דרך אחרת לעשות זאת אבל עוד לא עליתי עליה
תודה על הנשיקות השמש

פ י ו ל ה

New member
איריתווש!!

יופי של שמש! והמצגת מקסימה, איזה שיר כייפי!! תודה! גם קרעת אותי מצחוק עם הקפה והפסטה! אני מסוקרנת לדעת איך מפעילים כי לא לגמרי הבנתי מהמצגת את המנגנון של הפה. האם תוכלי לצלם אותה בפעולה? הדבר היחיד זה שאולי הייתי עושה לה עיניים מביטות, כדי שתוכל להסתכל אל הקהל כשהיא מדברת. מה את אומרת?

../images/Emo24.gif פיולה תודה../images/Emo24.gif

ניסיתי לעשות לה עיניים מסונוורות
וגם "צוחקות". כשאני צוחקת כמעט ולא רואים את העיניים שלי. אבל יש משהו במה שאת אומרת. אולי בשמש הבאה אעשה עיניים מביטות. אני ממילא צריכה לעשות עוד אחת
תודה על ההערה/הארה

simba6

New member
שמש מאירה פנים

השמש זורחת כמוך! אחלה שמש ואחלה מצגת, וכל הכבוד לנדב! אני הייתי מוסיפה מעין שרוולים שאפשר להכניס את האצבעות (שלושה מעל השפה העליונה של הפה) ואחד מתחת כדי להכניס את האצבעות. ככה היד יותר "מקובעת" וקל יותר להפעיל. עוד כוכבת עולה בשמיי הבובנאיים... את גרה ממש קרוב למרכז בחולון, יש אחלה קורסים בבנייה אם מעניין אותך... אני ממליצה בחום, זה כיף לאללה

סימבה תודהההה ../images/Emo45.gif

איישם את הצעתך. באמת כך יהיה יותר קל לדובב אותה. תודה רבה
ו...אין מצב שאהיה בובנאית. אין לי זמן לכך, אני עושה רק בובות שאין לקנות. מה שיש לקנות אני קונה

חהחה חה! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה יופי של מצגת, ואיזו אחלה שמש יצאה לך!
תגידי איריתוש, זה נדמה לי או שבאמת אמרת על עצמך פעם משהו על חוסר כשרון בתחום??? אם כן, אז ליכלכת! והאייר בראש? מדהים! מדהים! מדהים! אולי תרימי את את הכפפה ותוציאי את הקליפ שכולם מחכים לו: "100 דברים שאפשר לעשות בזמן שהדבק מגע מתייבש"...

ooommmr

New member
פשוט יפה!

אהבתי מאוד! על איזה בסיס הצבע שהשתמשת באייר בראש? עומרי

תודה עומרי ../images/Emo13.gif

באייר ברש אתה יכול להשתמש באיזה סוג צבע שתרצה. אין הגבלה. רק תדאג שהוא יהיה מדולל.

תיאטרון נמשים ../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

אני לעומת כל התותחים כאן באמת נחשבת חסרת כישרון
לגבי האייר ברש, הצביעה הייתה קלה משום שפעם ציירתי ציורי קיר ואני מיומנת. והקליפ? כאן מוטטת אותי מצחוק. כל הזמן רצים לי רעיונות ותמונות בראש של הדברים שאפשר לעשות בזמן שהדבק מגע מתייבש
קורעת

למעלה