שמש| שרשור הפרק על יום ד'...

2Smile

New member
שמש| שרשור הפרק על יום ד'...

../images/Emo210.gifהיה פרק נחמדד../images/Emo3.gif

איזה באסה שסבטה סתם ביזבזה כסף,,והבעל שלה לא ראה את מריאנה ופדיה...אוףף איתם איזה קטע מצחיק היה עם ויקה ופדיה איך הוא נגע לה בחזה וההיא חשה זה רומן.. אאאאאאייןן זה היה מצחיייייייייקקקק
וואיי מיסכנה קטיה מה קרה לה

white angels

New member
פרק טוב ../images/Emo9.gif

פספסתי את ההתחלה =\ אבל נקרעתי מויקה חח איך בהתחלה רומן כאילו דיבר איתה ואז שפדיה בא והיא חשבה שזה רומן חחחח
פדיה הזה מתוק אמיתי
באסה שמה שסבטה תכננה לא יצא בסוף..ומריאנה שינתה מסעדה
אין לה מזל.. וקטיה עד שסופסוף היא אוכלת צהריים עם אנדריי לבד הוא לא אהב את האוכל שהיא הביאה
איזה מפחיד היה בסוף שפתאום היא התחילה לא להרגיש טוב והתעלפה
חח ואנדריי כזה לא יודע מה לעשות אז הוא עושה לה הנשמה
מעניין מה יקרה מחר..איך קטיה תגיב על זה
בטח היא תחשוב שהוא נישק אותה

a666blove

New member
היה פרק נחמד

איך שאנדריי עשה לקטיה הנשמה
איזה פישול היה לויקה חעחעחעחעחע וכרגיל.. מאשה מקנאה...
היה דווקא פרק נחמד מעניין מה יקרה היום =)

סוזייי

New member
הפרק של היום פרק חמוד..

באמת חבל שסבטה בזבזה ת'כסף שלה...סתם.. המריאנה הזאת תחמנית שזה אי אפשר לתאר אני חושבת שהיא קלטה איזה משהו...כשזכאר התקשר אליה בגלל זה היא החליפה מסעדה.. ומאשה מה זה מעצבנת אותי לפעמים..היא מקנאה שפדיה מסתכל על בנות אחרות והיא בעצמה דוחה אותו מסכן מה הוא צריך לחיות לפי הרצונות שלה.. איזה קווורעע היה עם פדיה וויקה ההוא כולו בעננים והיא חולמת על רומן!!זה היה פשוט ליגה!! מעניין מה קרה לקטיה??!חבל שאנד'רי לא מקשיב לה גם לי יש הרגשה לא טובה בקשר לחברה הזאת!!

white angels

New member
כל מה שקשור לפרק..

תשרשרי לשרשור הפרק היומי שיש בפורום..
שם כותבים את כל התגובות על הפרק.. צודקת מריאנה הזו ממש נחש,יש מצב שהיא קלטה משהו
חח קשה להבין את מאשה היא לא רוצה כלום עם פדיה אבל מקנאה כשהוא עם אחרות..היא מאוהבת בו והיא לא קולטת את זה..

למעלה