שמתי לב למשהו מוזר:

Athaclena

New member
שמתי לב למשהו מוזר:

יש כל מיני ניקים מתוך עולם הדיסק (ועל כך בהמשך), אבל אני לא יכולה לחשוב על אף אחד שלקח כינוי מבשורוטובות. וזה הספר שכולם אוהבים... רציתי להגיד שאין אף אחד מהספרים החיצוניים, אבל זה לא נכון - ישנו jonny maxwell (אולי טעיתי באיות) שמסתובב בתפוז. אבל חוץ ממנו אני לא חושבת שנתקלתי באף אחד שלא בא ישירות מעולם הדיסק. מה, מאסקלין לא חמוד? אזירפאל? סניבריל? אלוהים יודע שיש מלא בחירה... דרך אגב, יש גם dorfl וlu-tze שמסתובבים בתפוז. מכירים עוד? חוץ מזה, סתם כי בא לי - כל מיני נתונים מפגרים: הניק הכי מעודכן: maladict הניק הכי ישן (כלומר מהספר הראשון): rincewind הניק מהדמות הכי פחות חשובה: brother dooropener הניק שמופיע בהכי הרבה ספרים: ויימס הדמות הכי פופולרית לניקים: גראני הניק הכי קטן (פיזית): death of rats הניק הכי גדול (פיזית): dorfl אם טעיתי במשהו, תקנו אותי. ואתם מוזמנים להוסיף ו/או להעיר...

מ א ג ר ט

New member
נחמד....

חשבתי להתחפש בפורים לאנתימה (דיוויס) אבל אז נזכרתי שהיחיד אי פעם מבית הספר שלי שידע מי זה טרי פראצ'ט לומד עכשיו בפנימיה בירושליים... זה כמו להתחפש לכלום, להתחפש למשהו שאף אחד לא יודע מהו...

מ א ג ר ט

New member
מגניב לך

באיזה כיתה את? בכל אופן נמסר לי ממקור ראשון שבשורת פראצ'ט כבר שם, מספר עותקים מוגבל של בשורות טובות מסתובב שם וכולם מרוצים...

sapirit14

New member
אני הולכת ליום הפתוח ב-17.11

אני מניחה שתלמידים מבית הספר יהיו שם... איך קוראים לחבר שלך, זה שלומד שם?

sapirit14

New member
הם באים בזוגות! להתכופף../images/Emo6.gif

חח גם חברה שלי באה איתי ליום הפתוח...

sapirit14

New member
תכף תכף...

תכף אני שולחת לפורום ילד בגילך, אחד מהחבר'ה של אחותי, אני משאילה לו את "תרועת מוות"... גיליתי שהוא קרוע על פראצ'ט

limilu

New member
"החבר הזה שלה"?!

לא אמרתי את זה, אבל קוראים לו רובין (לא אמרתי כי אם הוא יגלה שאמרתי אז הוא יהרוג אותי). כע, נראה לי אני הכי קטנה פה.

limilu

New member
הוא לא אוהב שמגלים את השם שלו

וזה רק שם המשפחה, ואני רגילה כבר לקרוא לו רובין. נמנמנם.

למעלה