שמתי לב למשהו מטריד

NacroMittler

New member
שמתי לב למשהו מטריד

הפורום הזה הפך מהר מאוד ממקום לדיונים בנושא "בחירות 2006" לבמה לדיעותייהם הפוליטיות של הנוחכים. זה, כשלעצמו לא (כל כך) מטריד. הבעייה היא שכל פעם נפתח פתיל חדש (שמשורשרות אליו 5 הוגעות לכל היותר) בנושא תעמולה לטובת פוליטיקאי זה או אחר, שהרבה מהפתילים נוגעים לאותו מתמודד ורובם מכילים את אותם טיעונים (הרבה מהם שטחיים למדי- "X הוא דיקטטור", "Y הוא קומוניסט" וכו...) אולי נשרשר לכאן את כל דברי התעמולה ונמנע מצב שבו דייונים אחרים נדחקים לדפי הארכיון ע"י עשרות פתילים זהים. משמע: אתה תומך בביבי וחושב שהוא הכי מאגניב בעולם? אין בעיה. שרשר לכאן. אתה חושב שעלה ירוק צריכים לשלוט על העולם? שוב, שרשר לכאן.

אסל

New member
אני אישית תומך בהתלהבות.

אני מתעניין מאוד בפוליטיקה, אבל הדיעות הפוליטיות שלי לא כוללות אהדה "שרופה" של אף אחת מהמפלגות; נראה לי חבל ומיותר שפורום כזה הופך להיות פורום לתעמולה מגוחכת שבה שמים תמונה של איזה מועמד ואומרים "רק X" או "רק לא Y" וכו'. אולי צריך אפילו להקים פורום תעמולה נפרד, ושהפורום הזה יהיה הרציני יותר בהגדרה.

NacroMittler

New member
אני לא חושב שאין מקום לתמיכה

באחד המועמדים או במפלגתו, אני פשוט חושב שעדיף לרכז את כל ההודעות האלה בפתיל ארוך אחד מאשר להציף בהן את הפורום.

ערב רב

New member
השאלה היא איך תגדיר מהי תעמולה

אני חושב שאי אפשר להבדיל בין הסברה לתעמולה באופן חד-משמעי וההחלטה של מנהלי הפורום בנושא היא הסבירה ביותר.

למעלה