שמתי לב למשו כרגע.....

• פותח הנושא Maly
  • פורסם בתאריך

Maly

New member
שמתי לב למשו כרגע.....

הרבה הלכו הבייתה יחסית מוקדם...בכזה 2-3 ואחרי זה אני רואה שהם כתבו בפורום ישר שהגיעו הבייתה.....אז עם לא התכוונתם ללכת לישון,למה לא נשארתם?? היה יכול להיות חביב יותר לאורך זמן :) אה כן...ומתי יוצא הדיסק של בויאקה?

תותי-בת

New member
גם אני שמתי לב למשהו כרגע... הרבה הלכו הבייתה כי ככה הסתדר להם כנראה... ויותר מאוחר לא היה להם איך להגיע... אני אישית הלכתי כי הלכתי לעסק ואחר כך לא היה מצב לחזור לטופארק... ואכן היה יכול להיות חביב יותר לאורך זמן, והדיסק יוצא בקרוב... ליאת.

Made in ISRAEL

New member
תשובות

כולנו הלכנו מוקדם בגלל שאחרי 5 שעות של קריאות בוי בוי בוי והרמות ידיים, צרחות והשתוללות (בקיצור התחשגזות יתר) זה היה מפרך מדי ולהמון אנשים לא היה כוח להישאר עד הבוקר אז החלטנו להתפזר. אה אם מישהו לא זיהה אותח אני הייתי עם באגיז ג´ינס וסטרפלס שחורה שעליה היה ציור של נשר באדום. הדיסק יצא ככל הנראה עוד שבועיים FUCK DA WORLD MICHAL

הלכנו מוקדם?!?!

היי מיכלי! (זה בוריס ממחשב של חבר) "כולנו הלכנו מוקדם" -- חחחח -- ספרי לי משהו על זה :) אגב בסוף נשארנו איזה כמה אנשים (אני, גרג, טי-רקס ועוד אנשים שאני פשוט לא זוכר כי אני הייתי במצב של התחשגזות יתר, כמו כולנו). והיה פשוט פצייץ. בריא על כולכם BoR|S (הבוריס עם הקו) http://www.brs.f2s.com

אני הלכתי מוקדם בישביל....

אני הלכתי מוקדם בישביל להקליט -עסק אבל היה פשוט מחושגז ביותר ! וגם בסוף הנרגילה של ג´ננה היתה במקום!

למעלה