שמתי לב לתופעה מאוד מוזרה

שמתי לב לתופעה מאוד מוזרה

תומכי קדימה, כותבים בעיקר על הליכוד. תומכי הליכוד, כותבים בעיקר על קדימה. זה לא אמור להיות הפוך ?! אולי כי הרבה יותר קל לכתוב דברים שליליים ?! אולי כי אף אחד באמת לא יודע מה קורה במפלגה בה הוא תומך ?! אולי.

שלום תוף בודד

ראשית כל אחד מאיתנו הוא אדם בוגר ומרגע שקיבל החלטה על דרכו הפוליטית , אני מאמין שעשה זאת לאחר שחשב עמוקות על הדרך ועל המפלגה . שנית , "במפץ הגדול" שהתרחש בפוליטיקה הישראלית , ישנם רבים שביתם , זה שעד לפני לא הרבה מאוד זמן היה הבית הפוליטי שלהם , הדרך בה התנהלו כל כך הרבה שנים פתאום הפך לאחר , ללא שייך . שלוש , כתיבה והצגת השלילי אצל האחר מבטאת במידה רבה את האמונה בדרכך. כשאתה אומר מה לא , זה מבטא את "הכן" מבחינתך , לטוב ולרע . האמת ידידי , אני משער שאתה כותב על דבריי בגין קורות "פייגלין" בליכוד . זה אחד הדברים שלא הייתי רוצה לראות "בביתי" , אם בחרתי בדרך ולדרך היו לי "מלווים צמודים" הייתי יותר משמח לו המלווים היו איתי גם כשאני למעלה וגם כשאני למטה ואם אינם רואים בעין אחת את דרכינו לעתיד , זה בסדר רק שאסור מבחינתי לשכוח את העבר . העתיד ידידי , נבנה על העבר כמו שההווה מבחינתי יבנה את העתיד . בכל אופן , הנה אכתוב על מפלגת קדימה . אני מצדד מאוד בדרכו של ראש התנועה , מקבל ומוקיר את האנשים שהחליטו ובחרו בדרכו כדרכם . אני סבור כי האנשים בתנועת קדימה מהווים את הצד המתון והשקול בפוליטיקה הישראלית היום. דרכה המדינית ,כלכלית וחברתית של התנועה מבחינתי מהווים את הדרך אותה אני רואה כדרך שתוביל את ישראל "קדימה" לשגשוג הן בצד המדיני והן בצד החברתי כלכלי. המשך יום מהנה ושבוע טוב ידידי

לאו דווקא פייגלין,

פשוט תקרא כותרות בעמוד הזה, נכון לעכשיו, ואני משער שאפשר למצוא דוגמאות נוספות בפורום הליכוד: תומרס1 - "מה קורה שם במפלגת העבודה?" אני כותב - "מה קורה שם בליכוד?" ערב רב - "בכיר בקדימה: ממשיכים בדרך אוסלו!" דווידו - "מה דעתכם על הרכש החדש של קדימה" אני כותב - "שבת שקטה ומבורכת לכולם". טוב. זה לא דוגמא ...

למעלה