שמתי לב לתופעה מאוד מעניינת:

atheist

New member
שמתי לב לתופעה מאוד מעניינת:

אם אתם שואלים אותי ,היו צריכים לקרוא לפורום הזה:"זיוני שכל". כולם מקללים את כולם, כולם חושבים שהם יותר טובים מהשאר, ובעצם אף אחד פה לא מדבר על הדבר הכי חשוב-ג´אז. אז תפסיקו עם המשחקי כוחות האלה ותתחילו לדבר ג´אז.סבבה? לי למשל היה היום ג´אם סאשן בן-זונה:ניגנו טריו p,b,ds היה מעולה, כולם הקשיבו אחד לשני, דפקו סולואים מגניבים לאאלה, היה אדיר. המלצה קטנה: wynton kelly-piano piano זה השם של האלבום. מנגנים פול צ´יימברס, קני בורל, פילי ג´ו ג´ונס.פצצה!

atheist

New member
זה היה כל כך ברור....

שברגע שאני יאמר את מה שאמרתי ישר מישהו יחשוב שאני מיתנשא או משהו כזה.... זה ממש לא המטרה:המטרה היתה לשפר את מצב הפורום.אתה שמת לב שיש איזה 15 הודעות רצוף שרק מכילות קללות? בגלל זה אמרתי מה שאמרתי. ואני כן מנסה לשתף אתכם בדברים שקשורים לג´אז... למישהו יש פה הרכב?תספרו קצת מה הקשר שלכם לעולם המוסיקה הזאת....

OBZ

New member
לא

לא אמרתי שום דבר על זה שאתה מתנשא..... בקשר לקללות זה בגלל שאין ממש מנהל כרגע העניין יסודר היום והשטויות שרצות פה ייפסקו

תקליט משגע

סוף סוף המלצה כלבבי על אחד הפסנתרנים הגדולים של עולם הג´אז. ווינטון קלי לא הצטיין בקריירת סולו מדהימה ולא הוביל הרכבי על אבל כמעט כל נגיעה שלו בפסנתר הפכה לקסם. לו היו שואלים אולי על מה שלו אני ממליץ-PIANO הוא תקליט הפסנתר המומלץ והאהוב עלי ביותר.

למעלה