שמתי לב ל2 חורים בעלילה

שובללבל

New member
שמתי לב ל2 חורים בעלילה

קודם כל סליחה שפתחתי עוד שירשור היום XDD אז.... לפהי התיאוריה של זואי סול ואנה טומי חזר אחורה בזמן לזמן שההורים שלו עוד לא הכירו. אבל. לפי הדברים של ג'יני ואמה טומי הגיע אליהם דווקא כתינוק. אז איך חזר בזמן?החזירו אותו?יכול להיות שהוא היה אמור להציל את הכפר מהאסון ובגלל ריק צ'יף מת ומשימתו נכשלה? דבר שני. לגבי הלפיד הם אמרו שכל עוד הלפיד בוער טיימרים יכולים לנסוע בזמן. ומה איתם?הרי הם טיימרים לא?למה הם לא נוסעים להציל את הכפר? למה אמה לא נסעה בזמן לראות את לייקה? חורים חורים....האם הם יתמלאו?

Yarinv

New member
יצא לי גם לחשוב על זה לגבי הלפיד

שתי אפשרויות: 1. רק החבורה שהייתה בתוך האוהל "נשרפה" בידיים וחזרו להיות טיימרים (רק הם). לא זכור לי שנאמר במפורש שמעכשיו גם הם חזרו להיות טיימרים, תקני אותי אם אני טועה. 2. ג'יני, אמה וריק חוששים שאם יחזרו בזמן ה"אני השני" שלהם יראה אותם וככה ההיסטוריה תשתנה (ככה בעונה הראשונה כשדילן חזר בזמן נאמר לו שאסור שטומי הרגיל יראה אותו). בגלל זה הם שולחים את הילדים אחורה בזמן - בגלל שאף אחד מהתקופה ההיא לא מכיר אותם ואין חשש שמישהו שלא אמור לראות אותם יראה אותם ויסכן את ההיסטוריה.

שובללבל

New member
לדעתי...

הוזכר הרבה פעמים שבלי הלפיד אין נסיעה בזמן. וכולם שם טיימרים. אז לאנראה לי הגיוני. ונראה לך שמישהו שם את דילן התינוק שם? וגם אם כן. ויש לו משימה. אם הוא תינוק איך הוא יזכור את המשימה?XDDD

למעלה