שמתי לב שאין לפורום לינקים מומלצים

arden20

New member
שמתי לב שאין לפורום לינקים מומלצים

אז חשבתי לפתוח שרשור לינקים, שנוכל לאסוף את האתרים האהובים על כולם... ונתחיל ברישמיים: האתר הרשמי של NBC והאתר (נו, גם כן אתר...) של טלעד ועכשיו, לחובבים: ה- Continuity Guide; אתר גדול, אמין ומקיף. מכיל סקירה של הדמויות ומערכות היחסים ביניהם, מדריך פרקים, נקודות בעיתיות מבחינת ההמשכיות בסדרה, שאלות נפוצות ואפשרות להזמין מוצרים. The West Wing Episode Guige מדריך הפרקים המקיף ביותר - תקציר כל פרק משלושה - ארבעה מקורות, רשימת קרדיטים מלאה להפליא, לינקים למקורות מידע ואתרי אקטואליה רלוונטים לכל פרק (ולכל מושג!) וציטוטים מהתקשורת. IMDB הדף של imdb על הבית הלבן. שימושי ביחוד בגלל הקישורים לדפי השחקנים השונים. Bartlet4America אם גם אתם מעדיפים לראות את "האיש שלנו" בבית הלבן... אני אוסיף עוד כמה אח"כ...

Nimst

New member
עכשיו יש../images/Emo13.gif

תודה, ואם אתם מוצאים תשרשרו עודp:

arden20

New member
ועוד כמה...

הנה עוד כמה אופציות לאתרים מענינים... The West Wing Resource הוא אתר ששווה הצצה, אך סובל מעודף פרסומות ולינקים שבורים אתר מומלץ ביותר הוא ה Everything You Need To Know But Are Afraid To Ask... מיולון עם כל המונחים שאולי לא זיהיתם, "שיעורים" למתחילים ומתקדמים ואפילו מבחנים לבדוק את ההתקדמות... ובהודעה הבאה - אתרים לדמויות ושחקנים...

arden20

New member
הממ... תפוז לוקח לינק אחד כמעשר...

הנה ה- The West Wing Resource... ולדמויות ושחקנים. ונתחיל מהעדפה האישית שלי, ג'ון ספנסר: imdb מספק את החומר הסטנדרטי: פילמוגרפיה מקיפה (עם קישור לכל סרט ותוכנית טלוויזיה), ביוגרפיה קצרה וכמה תמונות. מתענינים במה הוא חושב על ליאו, המצב הפוליטי ואיך הם משתלבים? הראיון הזה מרתק! וקצת יותר אזוטרי הוא priceles רשימת המעריצים של ליאו מגארי. לא ברור למה היא שם, אבל המטרה נעלה... יש לציין, ששני האתרים המרכזים, johnspencer.net ו leomcgarry.net נסגרו באחרונה, מה שמשאיר אותנו בחסך של אתרים רצינים... והיה ואתם מכירים אתר טוב - אני אשמח אם תשתפו אותי!

Nimst

New member
מה עם הThe West Wing Resource?

arden20

New member
הנשיא/מרטין שין

ונמשיך למרטין שין... את רוב המידע על הדמות אפשר לקבל באתרי הסדרה הכללים, אז נתמקד בשחקן... NNDB מציגים את המידע הבסיסי... וכמובן, IMDB הבלתי נמנעים... כאן יש לנו אתר מעריצים טוב, מומלץ בייחוד בגלל הראיונות והתמונות (הנהדרות!) שמנציחות את שנות האקטיביזם של שין. Executive Privilege הוא עוד אתר מעריצים, מוקדש למרטין שין בתפקידו בבית הלבן. האתר מכיל תמונות של השחקן ומהסדרה ואוסף מאמרים מומלץ. ב topix יעדכנו אתכם בחדשות - כל מה שמעודכן בסוגיית מרטין שין...

arden20

New member
סי.ג'י / אליסון ג'אני

ונתחיל... עם IMDB כמובן... ונמשיך עם אתר מעריצים הסוקר את הקריירה של ג'אני, ומציע מבחר תמונות. ראיון משותף של גאני וג'ו לוקהארט, לשעבר מזכיר התקשורת בבית הלבן (האמיתי...) ב LIFETIME מציעים "פרופיל אינטימי" של השחקנית. ולבסוף, אוסף ציטוטים משעשע של סי.ג'י ודני קונקאנון...

arden20

New member
ולאוהבי ג'וש ליימן...

ונתחיל עם (תודו שאתם מופתעים) IMDB! ונמשיך באתר המעריצים המושקע Just Brad הכולל ביוגרפיה, פילמוגרפיה, חדשות, מאמרים, ראיונות, תמונות וכו' רשימת המעריצים הרשמית נמצאת כאן, אם אתם בקטע.

arden20

New member
מצטערת על העיכוב...

יש לי כמה ימים לחוצים, אני ארים מחדש את הפתיל בימים הקרובים.

Nimst

New member
את בת ../images/Emo12.gif

סליחה על הטעות
וקחי את הזמן, אנחנו פה..

למעלה