שמתי לב שבפרק האחרון הם לא אמרו כמה זמן הבדל

• פותח הנושא ddvic
  • פורסם בתאריך

ddvic

New member
שמתי לב שבפרק האחרון הם לא אמרו כמה זמן הבדל

היה בין 2 המטוסים
שנחתו בקובה(אם זה שעתיים או יותר)

ייתכן שבדחיית הפרק מיום רביעי ושידור פרק אוסף הם בין יתר העריכות מחקו את הנתון הזה.

עכשיו אם מעיין ובת-אל יודחו בקובה יש להן אחלא קייס נגד ההפקה.

מה יגידו נגדן?
בין כה וכה הפסדתן בכל הדו-קרבים
אז לא?
קודם כל אם לא היו מפרססים אותנו בברזיל היינו עולות על המטוס הראשון ובמקום להגיע לדו-קרב השלישי או הרביעי היינו מגיעות לדו-קרב הראשון והיה לנו עוד 2-3 דו-קרבים להשתפשף בהם ומאוד ייתכן שהיינו מקבלות מיומנות שהיתה מעבירה אותנו את אחד הדו-קרבים .
וחוץ מזה אם דבי ודנה היו מודחות כמו שהיה צריך להיות על פי האמת שימי ויסמין היו במקומן ומאוד ייתכן שאת שימי ויסמין כן היינו מנצחות בדו-קרב.
כך שהסיכויים שלנו לא להיות מודחות בקובה היו שונים בתכלית!

בקיצור גם לשימי ויסמין יש קייס נגד ההפקה וגם לסגולות

אבל נראה אם באמת מעיין ובת-אל תודחנה בקובה

ddvic

New member
אחרי ה"אז לא" צריך להיות סימן קריאה ! ולא ?

Jason2

New member
מהרושם שלי

נראה לי שהיה הבדל מאוד קטן בין שתי הטיסות.

ddvic

New member
ברור

בכל הטיסות הקודמות של כל התוכניות הם אמרו בדיוק כמה זמן היה בין טיסה לטיסה פתאום בטיסה הזאת לקובה זה נחתך,דווקא פה.

ואני אומר שזה נחתך בדיוק בשביל כל הצופים התמימים+כל הצופים שרוצים או שנהנים לעשות את עצמם תמימים דוגמת jason2.

גם מלונדון לאמסטרדם אין טיסות בתדירות של פחות מ-1 בשעה אז מברזיל בדרום אמריקה לקובה במרכז אמריקה יש לכל היותר טיסות בהבדל שעתיים במקרה הטוב

Jason2

New member
אני נהנה לצורך הנאה

אני לא ממש מתאמץ.

אם קטעים לא היו נחתכים היינו צופים בעונה שנמשכת בערך שנתיים או שידור שלושה שבועות רצוף מכל המצלמות שזה בערך תשעה שבועות צפיה. אני שמח שהם חותכים (זה אני עושה את עצמי תמים).

ddvic

New member
מה?על איזה "חיתוך קטעים" אתה מדבר?

ה-8 שניות של "הצוותים עזבו את ברזיל וטסו לקובה ב-2 טיסות בהבדל __ שעות ביניהם" זה היה מאריך את השידור בכמה???בשנה??בשנתיים??

Jason2

New member
8 שניות פה 8 שניות שם

ואתה מגיע לשעות.
זאת העריכה מורידים קטעים לא חשובים וזה לא היה חשוב.

למעלה