שמתי לב שגלשתם בלי כוונה למקום

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
שמתי לב שגלשתם בלי כוונה למקום

שתמיד תמיד, עושה לנו חם בלב..... כשהילדים נולדו............ אם ל´כפת לכם.......אפשר לדבר על זה....... כשהייתי בהיריון...... כשאשתי הייתה בהיריון....... כשהבן נולד..... כשהבת נולדה........ וכל הקוריוזים הכרוכים....... כמה זכרונות יש לנו משם...........???????????????? הכל פתוח.......תרצו - תאכלו......לא תרצו - לא תאכלו...... ניסיתי להכניס מצחיקנים........סמיילים........אבל....... הם בשביתהההההההההההההההההההההההההההההההההה
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

magy

New member
קרבן ראשון יוצא לדרך....

כולה ילדה, עם בטן עד השמיים......היריון ראשון... בלידה לא חייכתי......... 4.100 ק"ג......כובע מספר שלוש .....המוהל שואל אם הילד הזה, בן חודש, עובר ברית מילה...... איזה חודש.??????........בן שבוע...........

מרימה את הכפפה-

ואתחיל דווקא עם הילד השני הילד השני, היה שור מוחלט חיכינו בבית עד שיהיו צירים של ממש שמתי עוגת שמרים קרה למקרר(מה שאני זוכרת) תליתי כביסה בישלתי לשבת מה אני אעשה ומרבית ילדיי, החליטו לצאת לאוויר העולם בימי המנוחה של סופשבוע (חוץ מזריז אחד) בכל אופן ידעתי שלידה זה עניין שאמור לקחת קצת זמן, ואין לאן למהר. בשעה שש וחמישים בבוקר הגענו לבית החולים שמפאת כבודו לא אציין את שמו. המנקה שבכניסה לחדר הלידה אמרה לי שאני לא נראת לה כמו אחת שאוטוטו יולדת, יולדת אמורה לאחוז בבטנה לצעוק לאמה לצרוח להחזיק לבעל חזק את היד להאנח ליילל ואני בכלל לא נראת לה כזו ויש לי שעות רבות עד הלידה ומה אני מבינה בכלל בלידות? ובכלל כדאי שאחכה להחלפת המשמרת בשעה 7.00 והיא תוכל לגמור לנקות את המסדרון. אני, כילדה, ייקית מחונכת, חשבתי שניה בעניין אבל השור הקטן לא חשב אפילו שניה ובשעה שש חמישים ותשע אמר שלום לעולם במסדרון בית החולים. כן-למנקה של המשמרת הבאה כבר היה מה לנקות! מאז אני לא מקשיבה לעיצות רפואיות מומחיות של מנקות בבתי חולים.

../images/Emo28.gif ואני......................

לפני 28 שנים וקצת... בכלל התכוונתי לצאת חופשה ובשעה 4 אחה"צ הגיע טלפון..... מעובדת סוציאלית... יש לנו תינוק מושלם בשבילכם, לא ישנו כל הלילה,, למחרת נסענו לבית החולים.. הכניסו אותנו לחדר ... ושם הוא היה... בזרועות אחות בלבן.. היא הושיטה לי אותו.. ואני אימצתי אותו לליבי.. פתאום הוא פקח את עיניו... עיניים גדולות וחכמות.. "קחו אותי" ביקשו העיניים.. כאילו שהיה בכלל ספק... הוא ישר נכנס לנו ללב !!!

../images/Emo25.gif

בחיי דמעות בעיניים את הסיפור שלי לא אספר הוא מתאים לספר לא למאמר קטן מתהומות היאוש לאמהות מאושרת

magy

New member
סליחה אם הנושא גרם לך לעגמת נפש

אפשר לעצור ולא להכאיב לך ......... באמת סליחה....................................לא התכוונו....

לא ! לא ! לא משם זה בא:

הדמעות - מההתרגשות לדבריה של החונה. מה שאמרתי על עצמי: אכן שנים של נסיונות שווא עד שגילינו את הרפואה המודרנית ואז עוד שנים של יסוריי בירוקרטיה הריון תאומים שהסתיים בלידה מוקדמת (על זה הרבה דמעות) הריון מחוץ לרחם שהביא אותי רגל וחצי אלי קבר, אבל, פנטזיות לא מוותרות לאף אחד התוצאה הסופית מארבעה הריונות שני ילדים נפלאים ומקסימים ושם - עצרתי. אבל רגישות יתר לילדים שבאו ממאמץ אמיתי

magy

New member
מרגש מאד שאת משתפת אותנו

תודה לך.....באמת.......

דווקא לא התכוונתי, ממש לא, אלא

שאת פירשת את זה אחרת
אז רציתי לנטרל לך את נקיפות המצפון ופעם, בעוד המון שנים עובר מוקפא יהיה נוסטלגיה בעוד שאצלי זה היה מבין החלוצים

וגם אני רוצה...

בחורה צעירה, התחתנה מוקדם, ילדה בת שנה וחצי וכרס ענקית. כולם שאלו את בחודש עשירי? למה כל כך גדול? החודש התשיעי עבר והילד בפנים. הלכתי לבדוק מה קרה. פתאום אמרו לי גיברת - מהר זה יוצא! בעלי עמד בתנוחת "אני אתפוס אותו אם הוא יפול" המיילדת צרחה "חכי!! לא שמתי כפפות" הרופא שאג "רגע רגע אל תלחצי" ואני? אני התפוצצתי מצחוק בין ציר לציר כל הפאניקה נראתה לי כמו קומדיית טעויות הרי לא יכול להיות שככה יצא הבן שלי לעולם? אבל כן בקול צחוקים וצעקות יצא לו הפספוס. היום כבר יש מיטות חשמליות. מוניטורים בכל חדר. והרופאים לא מעיזים לשאוג כי זה מאוד לא אירופאי
אוי היו זמנים...

גל-עמית

New member
אני קורא..ומחייך..ונזכר..ומצדיע לכן ../images/Emo45.gif

כן. באמת....ומה יש לי להוסיף ?....אולי להזכר המערכון של גדי יגיל (זוכרות?....גדי ציגלמן מ"צופי-גאולה" בחיפה...) על "חדר לידה"..... מטעמי, אני יכול רק לספר שהתכוונתי וגם התכוננתי להיות נוכח ולתעד את שתי הלידות של זוגתי, אבל הופתעתי ולא הספקתי.....(הראשונה-"ירידת מים" ולידה לפנות בוקר, השנייה- כאבים ברגל בדרך לסמינר, ואני בעבודה....)

גל-עמית

New member
../images/Emo6.gif ... ../images/Emo6.gif .. ../images/Emo6.gif ...

נשבע שלא! באמת....המעט שיכולתי לתרום בנושא הוא להכנס לעבודה ב-22:00 בלילה ועד הבוקר עם ה- 2/3..ו- 1/3....
..... א-פרופו עוללים...מספרים על שר החוץ לשעבר מבית שאן שיש לו את השפתיים האלה מאז שהחזיק מסמרים בפיו כשעבד בבניין... ה"נשמות הטובות" אומרות שזה מאז שהיה עולל.....כשינק מאביו במקום מאמו....

למעלה