שמתי לב שהעונה לא היו בכלל משימות עם אוכל ?

גםצופה

Member
מנהל
שמתי לב שהעונה לא היו בכלל משימות עם אוכל ?

בעונה הראשונה כל 'קטע מירוץ' כלל משימת אוכל (לרוב שרצים וכל מיני דברים...)
בעונה השנייה בהרבה קטעי מירוץ היו משימות אוכל...
בשלישית - אם אני זוכרת - היו כמה קטעי מירוץ עם משימות אוכל -(בשתי העונות היו גם חייבים להקפיד על אוכל כשר - כי היו צוותים שלא אוכלים אוכל לא כשר...) אבל בעונה הנוכחית אני זוכרת שראיתי שהיתה משימת אוכל....
מעניין למה זה ?
אולי זה כבר פחות אטרקטיבי ...

גםצופה

Member
מנהל
נדמה לי שלא רק שני אוכלת כשר...

אבל גם בעונות הקודמות - היו זוגות שאכלו רק כשר ובכל זאת היו יותר משימות אוכל מהעונה הזאת...

גםצופה

Member
מנהל
אההה....

בכל עונה יש את אלו שאוהבים משימות כאלה ומי שפחות אוהב.
השנה בהתחלה היו כמה משימות אוכל אבל בהמשך לא היו (או אולי המשימות הללו לא הצטלמו טוב וצונזרו - כמו שצונזר סיבוב הפרסה בלונדון...)

גםצופה

Member
מנהל
לפני כמה ימים

מישהו/י העלה/תה תמונות פה לגבי סיבוב פרסה שלא שודר - בדקתי בויקפדיה על המירוץ הישראלי והתברר שבאמת היה אמור להיות סיבוב פרסה בלג שבלונדון שבסוף לא שודר/לא נחשב...
משהו תמוה

פרטים בקישור המצורף - LEG 7
http://en.wikipedia.org/wiki/HaMerotz_LaMillion_4

לדעתי סיבוב פרסה זה הדבר הכי אכזרי במירוץ סתם לא פארי

וכנראה שאיזשהו זוג נכשל בסיבוב הזה? ולכן לא שודר?

גםצופה

Member
מנהל
כל המירוץ הוא לא קל ואכזרי...

וכל הקטע של הסיבוב פרסה הוא באמת חברתי - אני מניחה שהסיבוב פרסה הוריד זוג שההפקה 'חפצה ביקרה'... אבל זה מראה פשוט עד כמה התוכנית היא לא אמיתית...
&nbsp
אולי באמת עדיף להפקה מראש להוריד את מספר סיבובי הפרסה - במירוץ האמריקאי זה בערך פעמיים במירוץ ואין הצבעה של כל הזוגות - אלא רק לזוג שמגיע ראשון (ואם יש סיבוב כפול אז לעוד זוג...) לעמדה והא מעוניין לסובב זוג אחר במירוץ... (היה מקרה שזוג אחד סובב זוג אחר שכבר עבר את משימת הצומת...)

מסכים, הסיבוב פרסה זה סולם של ההפקה להעיף זוגות, חבל שהמימד

החברתי משחק פה תפקיד, ומעיפים את הזוג הכי חלש

גםצופה

Member
מנהל
המשחק בחלקו חברתי...

לכן הגיוני שיהיה בו סיבוב פרסה/עצור.
&nbsp
זה שהצוותים העדיפו להצביע לזוג החלש זה באמת לא חכם - ביחוד שזה לא כמו בארה"ב - ההצבעה היא רק עבור מי שנמצא מאחוריך - כלומר אם שמת סיבוב פרסה לזוג שעבר אותך אז הוא לא צריך לעשות את המשימה...

גםצופה

Member
מנהל
בארה"ב הסיכוי

להעיף את האחרונים... וכאמור שאם הצבעת לזוג שנמצא כבר קדימה ההצבעה שלך בעצם לא שווה כלום...
&nbsp
&nbsp
בארץ ההצבעה היא הרי לפני שהזוגות התחילו את המשימה (לרוב - זה תלוי במיקום הזוגות...) - לכן באמת לא מובן מדוע לא הצביעו נגד הצוותים החזקים יותר.
(אם כי אני מבינה את העיקרון - שזוג חלש רוב הסיכויים שאם הוא יקבל את הפרסה הוא יגיע אחרון ל'נקודת הסיום' ויצא מהמשחחק - בעוד שזוג חזק יוכל ל'התנקם' במי שהצביע נגדו...)

גםצופה

Member
מנהל
ולגבי הקטע

של סיבוב הפרסה שלא שודר - דובר על עוד קטע מירוץ שלא שודר ודווקא שינה את מיקום הזוגות - מאד יכול להיות שלא היתה הכרעה מי הזוג שיבצע את הפרסה או שהמשימה לא ממש שינתה את סדר הזוגות ולכן היא לא שודרה...

הדגים המסריחים בשוודיה לא נחשבים לאוכל?

גם העונה היו כמה ששומרים על כשרות בסיסית (התאומים, ונראה לי שגם לינור וגם שַנִי ה
)

גם בגאורגיה הייתה משימה שהם היו צריכים לאכול אם לא הצליחו

איזה משהו... שהבן של זאת (זה שהייתה לו "דלקת ריאות") הקיא את נשמתו...

גםצופה

Member
מנהל
יו... נכון

המירוץ הזה כל כך ארוך ששכחתי מזה - ונזכרתי שבעצם גם באנגליה הם בעצם היו אמורים לאכול תפוח במזלג וסכין ;-ׂ)

למעלה