שמתי לב שיהלי חושב שהוא כלב

אאאאאאהה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo168.gif

בואר

New member
../images/Emo6.gif יפה!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אגב... בהופעה שהייתה ב-102... הוא שר בשיר הר של בייגלך: בסוף בא מישהו וסגר לו את הדוכן וניפנף אותו מכאן... ובמילים זה: וסיליק אותו מכאן!!!!!!!!!! חחח... זה לא היה הכרחי...

חחחחח נכון... ../images/Emo168.gif

גם בדיסק הוא אומר וניפנף אותו מכאן..., שמתי לב לזה כבר מזמן...

בואר

New member
הה?../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

בדיסק הוא לא אמר סילק?

בואר

New member
../images/Emo4.gifאיך לא שמתי../images/Emo23.gif../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

חחח מעינו'ש איך יכולת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בואר

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אני לא מאמינה עליי!!! אני בדרך כלל מוצאת טעויות בכל מקום!!!!! ולזה לא שמתי לב!!!! אני הולכת לבדוק שוב......

אני עצובה... ../images/Emo7.gif

אתמול הייתי אמורה להיות בהופעה... ובסוף לא נסעתי כי חברה שלי הבריזה לי ולא היה אף אחד שיבוא איתי... ): חיים עצובים יש לי... -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~- היי...! אני פיפל חדשה שהצטרפה לפורום!!! קצת מידע עליי - חולה על מוניקה והיהודים! אה.. וקוראים לי אלה... -
- -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

בואר

New member
שלום לך אלה!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אל תהיי עצובה! אני גם הייתי אמורה להיות בהופעה ועוד בחינם!!! אבל בסוף לא הייתי... תתעודדי, צרת רבים חצי חנמה וצרת אחרים הרבה נחמה!!! הצרה שלי היא גדולה יותר-את צריכה להתעודד!!!

למעלה