שמתי לב שלמעט דיווח אחד אין דיווחים על round table

amirline

New member
שמתי לב שלמעט דיווח אחד אין דיווחים על round table

זאת לא חוויה ששווה להשקיע בה?, שקלתי ללכת לאחת הארוחות אבל עדיין מתלבט
 

erezavn

New member
הדיווחים השנה בינתיים ברובם לא משהו.

גם אריה שדיווח על צ'יקטי. גם דיווחים שקראתי על ניטן תאי כולל זה של הגרגרן כאן. למרבה הצער בכל שנה מאז התחילו עם היוזמה הזו היו דיווחים לכאן ולכאן. מארוחות מעולות עד ארוחות רעות מאד.

היוזמה כשלעצמה היא טובה וחיובית מאד. להביא לכאן שפים ברמה הכי גבוהה ולתת לפודיז בישראל ליהנות מקולינריה עילית זה מבורך. (לא כולם כאן יכולים להרשות לעצמם לטוס ולשבת במסעדות ממושלנות). הבעיה שזה נופל בחלק מהמקרים בביצוע. מסעדות שלא עושות שיעורי בית ולא ערוכות לעניין, הן בתפקוד המטבח והן בשירות.

זה מרגיש שיש קצת יותר מדי אלמנט של הימור, לדעת להמר נכון על המסעדה המארחת (והאורחת) ולקוות לטוב. כשזה עובד, זו יכולה להיות חוויה מעולה (כמו
הארוחה שנהניתי ממנה לפני שנתיים בטאיזו). כשזה לא עובד זו באסה גדולה, כי הארוחה הזו עולה לא מעט.

השבוע אהיה בקופי בר שמארחת מסעדה מקסיקנית ובשבוע הבא במונא בי-ם שמארחת שף בריטי. אני מקווה שזה יעבור בשלום...
אם לא, זו פעם אחרונה שאנסה.
 

החתולית

New member
יש שני דיווחים בשירשור של אריה

כמו אבנר, גם אני אני מוצאת שהארוחות האלה הן סוג של הימור שתוצאותיו תלויות בשני הצדדים.
&nbsp
הצוותים הישראלים שצריכים להכין שיעורי בית, וגם הצוותים האורחים שצריכים ללמוד אילו חומרי גלם יש כאן וקצת על המסעדות המארחות.
 

amirline

New member
חבל שאין פירוט של המנות בארוחה, היה עוזר לבחור...

שוקל ללכת לקוואטרו או לקופי בר, די מתלבט האמת ...
 

החתולית

New member
אני בטוחה שאתה יכול למצוא פירוט ברשת

מלבד זה, לא בטוחה שארוחות שהיו כבר, חוזרות על עצמן. אני מודה שאיני מתעמקת באירועים האלה.
 

הגרגרן

New member
אפילו באותו ערב התפריט לא היה לגמרי סגור

כשאחת המנות העיקריות נושאת את השם:
Chef Creation - נדוג נחשוב ונבשל מאכלי ים
מה אתה יכול להסיק על מנה כזו ?
 

הגרגרן

New member
לצערי, רוב ההתנסויות שלי עם שף אורח מחו"ל אינן טובות

למרות נדוניית הכוכבים.
בכל המקרים, השף המארח הישראלי נסע לחו"ל והשתלם אצל השף הזר ויחד בנו תפריט בר ביצוע בארץ, אך כמובן שלא כל חומרי הגלם הוטסו משם לכאן ובארץ יש שימוש בחומרי גלם מקומיים לפחות בחלק מהמנות.
אני גם סבור שאין כמו לבשל במטבח שלך, עם הלהבה והתנור שאתה מכיר, עם כלים שמהווים המשך ישיר של ידך וכד'. במטבח של מישהו אחר, זה לא אותו הדבר.

להגנתם אספר, שגם בחו"ל כבר היו מסעדות עם כוכב אחד ואפילו שניים שלא נהנתי בהן ולא הבנתי על מה ולמה זכו בכוכבים. היו גם טובות מאוד. לשמחתי, במסעדות שלושה כוכבים, טרם נפלתי.
 
למעלה