שמתי לב תמיד שאני מפרסם פה מחיר טוב באתר מסוים

שמתי לב תמיד שאני מפרסם פה מחיר טוב באתר מסוים

לפתע כאילו יש פה סמויים שבוכים ומתלוננים למה אצלם זול, והופ המחיר משתנה אחר כך, מ-209 הכי זול המחיר עלה ל-279 משום מה ולפתע אין להם במלאי ואין צפי שיגיע, למזלי עשיתי הזמנה בעוד מועד על מחיר 209 ויש לי מספר הזמנה, אם ייעשו בעיות אפשר לתבוע אותם בלי בעיה

מצאתי אתר די חדש אבל אם חירים בכלל מעולים כול אביזרים, לא יודע כבר אם לפרסם אחר כך יילחצו עליהם לעלות מחיר מי יודע, אז מי שרוצה לדעת שיפנה אליי במייל, אתר ממש זול בישראל

כולם יקרים ביחס למחירים, כמעט כולם כולל אנג'ויסטיק, KSP,איבורי, מדיה גיים, MGO ועודדדד

בקר לסוני 4 עולה שם הכי זול(יותר זול גם מ-VGP) 259

אבל אם תרצו צבאי הם דורשים משום מה 40 שח יותר, אבל ב-VGP המחיר 260 כולל משלוח

אין לי מושג איך השירות שם, כי אישית לא הזמנתי שם עדיין

מה שכן יש לפחות פון ליצירת קשר
אם מישהו הזמין או מזמין משם שייתן אחר כך חוות דעת איך היה...

evilplate

New member
וואו, באמת מחירים מאוד זולים.

מעניין אם יש קאטצ', אולי שירות גרוע כמו MGO שצריך לסבול?
אם מישהו יזמין או הזמין משם שיחלוק :)

הכי טוב שמחפשים מי הכי זול זה פר מוצר ולא באופן כללי

במקרה הנל הם באמת הכי זולים גם באופן כללי וגם פר מוצר
שאני עושה השואה בודק הכל כולל הנטוורק הישראלי ששם למשל עכשיו עלית סניפר 3 143 שח לבעלי פלוס הכי זול שיש

עוד אתר טוב שדוד של חבר שלי קנה שם הוא

http://www.gamemobile.co.il/

כאמור הכי טוב לבדוק פר מוצר ואיפה שהכי זול עם שירות טוב ללכת על זה

Night Tiger2

New member
הזמנתי מהם את gta

הגיע אתמול
&nbsp
לא ניסיתי להתקשר אליהם אבל לאי מייל ששלחתי לפני מספר ימים קיבלתי תשובה בתוך מאוד מהר
&nbsp
אני מרוצה

שים לב שהזמן עשה את שלו ובין היתר

משחקים שלא הצליחו, או עבר מהם כבר לא הרבה זמן יחסית, מחירם צונח משמעותית, זה מתחיל בארהב ויפן ומשם אל אירופה וישראל
אין ספק שהקפיצה המהירה בטכנולוגיה והתקדמות הלתי פוסקת הביאה לעלות מחירים נמוכה ביחס לדורות קודמים וזהילך וישתפר מעכשיו והלאה בתדר זמן מהיר יותר מבעבר

למשל משחקי ספורט למי שיכול להתאפק הרי שמהר מאוד משחקים אילו מאבדים מערכם, במיוחד הכדורגל והכדורסל

לא אהבתילמשל שמשחקים שרק עשו להם חידוש לקחו מחיר חדש, זה לא בסדר, למשל GTA V ודומיו, רוקסטאר לא מספיק כמה הם גרפו רוצים להמשיך עוד, לפחות למי שכבר קנה לדור הקודם היה מקבל הנחה מסוימת

יש לציין שהם טוענים

שמרבית גרסאות המשחק או כולם הן אמריקאיות, אם זהלא מפריע לDLC וכאילו
למשל יש גם גרסאות שמתאימות לכל האיזורים, ראיתי ב-VGP למשל

מתי הזמנת? כמה זמן חיכית?

יש שמועות ממה שאני קורא בנט שהם גם לא עונים לפון, אבל התשובה שלהם בגלל לחץ, תמיד אני יעדיף לשמוע ראשית מישהו בצד השני..... לפני ההזמנה

למעלה