שמתי לב...

חמדמדת1

New member
שמתי לב...

זה אולי בכוונה ואולי לא אבל הרבה דברים שנכתבו פה - בזמן האחרון וגם לא - נלקחו בחשבון בהופעות של מאיר. למשל, לגבי ירושלים אנשים פה ממש כמעט בכו שהם רוצים לשמוע את השיר בהופועה - והופס השיר הפך להיות כמעט קבוע. דבר נוסף - אני זוכרת שיסכה ( ms pizza ) כתבה על הפלייליסט - והופס זה השתנה לטובה , ודבר נוסף - אני זוכרת שביקשו פה הופעות בשעות מוקדמות ( או לפחות חלק מההופעות) - ולפי הלוח האחרון זה גם קורה.. בקיצור אם זה קורה בכוונה - אז תודה רבה !!!

תמרי35

New member
האמת ששמתי לב גם..

אפילו על דברים קטנים שרשמו פה .. אז תודה ענקית !! בוקר נפלא !!

איף

New member
אני חושבת שזה אכן בכוונה!

וזה מעולה. להרבה אמנים פה בארץ יש מה ללמוד ממאיר ומההפקה שלו. באמת תודה!

Growler

New member
נו מה, לא ברור??? ../images/Emo13.gif

הרי זה אחד הדברים שאני תמיד אמרתי שהופכים את מאיר ליחיד במינו... נורא קל כשאתה מצליח להקים פורום רשמי, אבל באמת להיכנס אליו ולהקשיב למה שיש לאנשים לומר, זה משהו שלא כל אחד עושה זאת הסיבה שאני תמיד אומר שאסור לנו להזניח את הפורום! כל מילה פה קובעת, ולכן תרשו לי לחזור על נושא שאמנם דנו לא מעט עליו, כנראה עדיין לא מספיק: איפה ה-DVD???!!!! נ.ב. בקשר ללהזניח את הפורום, אני יודע, גם אני נעלמתי לתקופה לא קצרה, אבל באמת שיש לי סיבה טובה!!!! אני עדיין עמוס, אבל אני עוד אחזור ובגדול, מבטיח

איף

New member
צודק

אסור להזניח את הפורום. מסר חינוכי. ואני אסלח לך הפעם על ההזנחה, הבנתי שעוברת עליך תקופה קצת עמוסה. שיעבור מהר ובקלות
(או במילים אחרות, אני מצטערת שגם אני הזנחתי את הפורום ביומיים האחרונים...מלאאאאא לחץ, מלא!!!)

ms pizza

New member
העיקר שהספירות יעברו בשלום...

לנו יש ישיבה עליהן בעבודה שבוע הבא..

TEENAGER1

New member
מאיר קורא פה../images/Emo9.gif

אני מניחה שלפחות חלק מהדברים שציינת קשורים לזה..

חמדמדת1

New member
וזה מדהים, וגם יישר כח להפקה שלו!~

מה שמזכיר לי - שאולי זה הזמן להתחיל לבקש את רואים רחוק רואים שקוף - בלי הגזמה זה הביצוע לשיר ישראלי הכי יפה שיש!! ז פשוט מרגש הביצוע של מאיר שלו!! ואני מסכימה לגבי הDVD!!

איף

New member
את חושבת שיש סיכוי?

מישהו יודע אם הוא שר את "רואים רחוק רואים שקוף" אי פעם בהופעות?

למעלה