שמתי לב רק שומעים וכבדי שמיעה כותבים פה. אפשר למחוק משם הפורום את המילה "חרשים"
ב בניומין האינסטלטור New member 8/12/03 #1 שמתי לב רק שומעים וכבדי שמיעה כותבים פה. אפשר למחוק משם הפורום את המילה "חרשים"
0 0ne Man New member 8/12/03 #2 הפורום מיועד גם לחירשים ולא רק לשומעים וכבדי שמיעה. לפיכך, לא נסיר, כהצעתך, את המילה ,חירשים" משם הפורום. תודה
הפורום מיועד גם לחירשים ולא רק לשומעים וכבדי שמיעה. לפיכך, לא נסיר, כהצעתך, את המילה ,חירשים" משם הפורום. תודה
כ כיסוף New member 8/12/03 #3 פשששששש ירדו המים? אירוח חדש בפורום אנשי מקצוע פיצוץ בצנרת? ביימת לא יפה לירות צרורות רק עלי ועל אישי לא שכחת כאן כוכב נוסף בשלישיית המוסקטרים זה עסקת חבילה מה שנקרא ? לא יפה ככה ככה עושים לצלף? תגיד שאתה מודה שאנחנו מרגשים אותם מר אינסלטור
פשששששש ירדו המים? אירוח חדש בפורום אנשי מקצוע פיצוץ בצנרת? ביימת לא יפה לירות צרורות רק עלי ועל אישי לא שכחת כאן כוכב נוסף בשלישיית המוסקטרים זה עסקת חבילה מה שנקרא ? לא יפה ככה ככה עושים לצלף? תגיד שאתה מודה שאנחנו מרגשים אותם מר אינסלטור
0 0ne Man New member 8/12/03 #5 אבל אני שמח שהצטרפת לפורום שלנו אני יודע שעכשיו, אם תהיה לנו חלילה סתימה, יש לנו למי לפנות! תודה שאתה נמצא....
אבל אני שמח שהצטרפת לפורום שלנו אני יודע שעכשיו, אם תהיה לנו חלילה סתימה, יש לנו למי לפנות! תודה שאתה נמצא....