שמתי לב

• פותח הנושא dori9
  • פורסם בתאריך

dori9

New member
שמתי לב

שמתי לב שהרבה אנשים עדיין כועסים על הקטע שהיה עם ריטה בחגיגות ה-50 למדינה, למרות שבסה"כ המדינה (לפחות אז :) ) לא הייתה ארגון צדקה והיא בסה"כ ביקשה שכר שמכסה הוצאות על שמלה שבחיים לא תלבש יותר ועל עבודת הכנה לא קטנה. לא משנה כמה תתנדב ותעזור (וכולנו יודעים שהיא עושה את זה הרבה), הרבה אנשים עדיין עם כעס על זה. מעצבן, צריך לעבוד קצת על שינוי תדמית.

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif אם אני לא טועה,

זה בכלל היה שכר להופעה. כפי שאמרת: "המדינה לא הייתה אירגון צדקה". אמנים שם קיבלו שכר. בכל מקרה, היא טענה אז שהאמרגן שלה הוא זה שסוגר לה הופעות ומחירים והיא בכלל לא הייתה מעורבת. ולא נראה לי שעדיין כועסים עליה, במדינה שכל שני וחמישי קמה שערורייה חדשה...

חוץ מזה....

שלפי הביוגרפיה באתר של מיכל היא תרמה את הכסף לצדקה בסוף..... תמיד יש אנשים קטנוניים וקנאים....
אין מה לעשות נגד זה...

....

."בחגיגות יום העצמאות החמישים למדינת ישראל נבחרה ריטה לשיר את ההמנון הלאומי "התקווה ,הפרסומים על הסכום הגבוה, שאמורה הייתה לקבל ריטה עבור שירת התקווה, כ- 70,000 ש"ח גרמו לתגובות נזעמות בכל מקום והושמעו ביקורות קשות כלפי ריטה וכלפי גובה הסכום. כתוצאה מכך, ריטה נפגעה מאוד והחליטה שלא תוכל לבצע את המנון התקווה כפי שרצתה ולכן החליטה .לפנות את מקומה לכל אמן אחר שירצה לקחת את התפקיד .מפיק המופע, מעריצים ואמנים רבים ניסו לשכנע את ריטה לחזור מהודעת הפרישה ולבצע את השיר ,אך אף אחד לא הצליח לשכנע אותה, למעט שיחת טלפון אישית מראש הממשלה דאז מר בנימין נתניהו בה ביקש ממנה לחזור בה מפרישתה כשאמר לה, "חשוב שתשירי את ההמנון הלאומי בחגיגות היובל של מדינת ישראל. אין טובה ממך לשיר את ההמנון". ריטה התרגשה מפנייתו של מר נתניהו ונענתה .לבקשתו. בטקס עצמו, ריטה נתנה הופעה מרשימה ומרגשת. את כל סכום הכסף היא תרמה לצדקה ריטה מספרת על ההופעה "אחרי 'התקווה' פשוט רצתי לחדר שלי והתחלתי לבכות בלי הפסקה, הייתי ."בטוחה שהיה ממש לא טוב זה מתוך האתר של מיכל... http://www.ritastar.co.il

למעלה