שמתי לב

SV Design

New member
שמתי לב

עכשיו שההופעה של מגהדת' בישראל היא האחרונה בtour היא בטח תהיה הופעה מעולה כי הם ירצו לגמור את הטור יפה... אבל נראה לכם שאם אני אעמוד שורה ראשונה יהיה פוגו או לא ?.. כי ממש לא בא לי ללכת רק בגלל הפוגו...אבל אני מאוד רוצה לבוא..

StaffordshirE

New member
אם הקהל יהיה מטומטם עוד פעם אז יהיה פוגו

בשורה הראשונה.. אבל אני מקווה שהם ילמדו מטעויות וירחמו על הגדרות הפעם.. כי אם לא אז אני חוזר הבייתה ומביא את הנשק...............

M e n s R e a

New member
תעשה מה שאני עושה

מרפקים לאחור. אתה על הגדר, והמרפקים אחורה. אז אולי הפוגו יגיע גם לשורה הראשונה, אבל יש מצב שזה יכאב להם הרבה יותר מאשר לך. אישית אני מקווה שלא יהיה, אבל אין מצב שבגלל הטמטום הזה אני לא אתפוס מקום בשורה הראשונה. זין.

SV Design

New member
על הגדר

ז"א ממש לשבת על הגדר ? טוב עכשיו אני לא יודע כי אני גם צריך לראות אם חברים באים.. אבל כזה יהיה איזה מפגשון פורום כזה ניפגש נכיר או משהו <? ואני גם רק בן 15 אני דיי חושב שאם יהיה פוגו הלך עליי..יש שם אנשים ענקיים ומפחידים שיבואו רק לפוגו...

StaffordshirE

New member
חח ממש לא..רוב המטאליסטים שנכנסים לפוגו

בהופעות מורכבים מאנשים צנומים בגילאי 14-18 כמובן שיש את הבודדים אבל אין לך מה לפחד. אתה בא להנות מהופעה אז תהנה אל תחשוב על מה שהולך מאחורייך..

seekanddestroy

New member
תראה...

גם אני הולך להופעה, גם אני בן 15, אבל לפני שאתה בא להופעה, תאכל קצת, תעשה קצת כושר, והכל יהיה בסדר... תאמין לי, אני לא גוש שרירים מהלך, אבל אני לא חושב שיעשו לך יותר מדי נזק בהופעה הזאת, וגם לא לי... קח את המסנג'ר שלי... דבר איתי, GAL.LAHAV.123ֲGMAIL.COM

KsE

New member
חחח במופע של מרטי

הייתי כל הזמן ליד הפוגו והיו שם בעיקר נערים בני 15-17 וגם היה איזה קרח אחד סוס שממנו כן כדאי להיזהר. מה שכן אחרי שיש פוגו נוצר 'ואקום' שמאפשר להתקדם לעבר הבמה, ככה הגעתי מאמצע האולם די קרוב לבמה.

SV Design

New member
lol

ואקוום..בסדר אבל זה גם מאפשר שתגיע קרוב לבמה חצי מת... ומה שאלת כל אחד בן כמה הוא חח.. טוב גם אם זה ככה אני 15 ובני 17 או 15 אחרים יכולים ממש לכסח אותי בפוגו..

SV Design

New member
אה וד"א

נכון הדיוידי של ההופעה שיצא לאחרונה בבואנוס איירס ? אז יצא גם אלבום שלו ? כי ראיתי שבאייטונס מוכרים אלבום של זה... אבל במקומות אחרים לא ראיתי...

barlevy

New member
יש עם זה קטע מוזר

כי האלבום לא יצא חוץ מאייטונז למרות שעל הדיוידי רשום שניתן להשיג גם את האלבום

אם אתה לוקח מרפקים אחורה

אנשים יביאו את הידיים שלהם עלייך וישענו עלייך, בהופעות אם אתה לא מרים את הידיים אתה נחשב כמת

למעלה