שמתי לק -אשתי שוב התחילה לבכות

asheriko35

New member
שמתי לק -אשתי שוב התחילה לבכות

לפני כמה שבועות ביקשתי רשות מהבוסים שלי לבוא לעבודה עם בגדים קצת יותר נשיים
היא אמרו שאין להם בעיה, וכן הגעתי כך וההרגשה הייתה נפלאה למרות המבטים של כל מיני אנשים כאילו אני מוטציה
כמו שכבר כתבתי זה גורם ולמשברים קשים עם אשתי שלא יכולה לקבל אותי כך, והנה אני מוצא את עצמי כל בוקר וזה ממש חדש
מתייסר ללבוש את "בגדי הגברים" הרגילים שלי, (עבודה משרדית), אני מסתכל על השיער שחוזר לצמוח ובא לי להקיא
אני תוהה האם יש טיפול תרופתי שיכול להקהות את המשבר המגדרי הזה
תודה
חג שמח

מצד אחד, לא נחמד לקרוא,

לגבי המשבר שגורם עם אישתך.

מצד שני - לגבי העבודה -כ-ל הכבוד, דורש הרבה אומץ. המון אפילו.

אשמח לשמוע איך זה בדיוק "הלך" מבחינת העבודה...

אני חושבת ש"כשאתה שלם עם עצמך" , יותר קל "להזרים" דברים (ונשמע שיש לך שלמות).
אולי כדאי שתדבר עם אנשים שעברו את זה , כמו נורה גרינברג, או כמו רונית (משהו) העו"ד שסיפורה מתפרסם תדיר.. לצפות בקטעים איתה,
אנשים שממש עשו את השלב הזה מול העבודה.. כי נשמע שאתה עם חצי רגל בפנים.

ולגבי היחסים עם האישה, נשמע שזה הולך בכיוון אחד, אי אפשר יהיה להסתיר או להעלים .. יהיה צורך לדבר בכנות ולראות איך מתאמים "ציפיות" (בהעדר מילה אחרת)

אני הולכת בבגדי נשים לעבודה..

אני עובדת בחברת הייטק, בתהליך חודשיים וחצי, אני חושבת שההורמונים עושים עבודה נפלאה ואפילו עוזרות לשנות את מראה הפנים גם.
אני לא ביקשתי רשות מאף אחד לבוא בבגדי נשים אבל 4 חודשים לפני תחילת התהליך סיפרתי לכולם שאני אתחיל לעבור אותו.
אז אני באה בלבוש שהוא חצי חצי כזה אבל נוטה יותר לצד הנשי, וגם עם נעליים נשיות, לפעמים פונים אלי בלשון נקבה ולפעמים לא אבל לא מעירים לי על הלבוש ולא מסתכלים מוזר..
אולי מפני שאני לא נראית מגושמת וזה באמת מתאים (ככה אני חושבת)

אז אולי כדאי שתעשי מה שאני עשיתי.. תודיעי לכולם לפני.. ושאת מה חודשים בתוך זה, כבר תבואי בלבוש חצי חצי כזה לבד בלי הודעה וכבר יקבלו אותך אני מקווה

asheriko35

New member
שמחתי לשמוע שההורמונים עושים נישוי של הפנים

שונה במינה כתבה שזה מצריך אומץ
אני חושבת שזה נובע מהכרח, הרגשתי שאני כבר לא מסוגלת
לא הוספתי ואני אוסיף עכשיו שעברתי לפני שנה לניו יורק ובמקום העבודה הנוכחי, אני לא מרגישה לא בנוח
רק תיאמתי עם הקולגות ועם הבוסים (נשים) והם אמרו לי שאין שום בעיה שאבוא איך שמרגיש בנוח.
אני חווה כעת התפרצות וכל יום מוסיפה משהו
אני כן מטופלת אצל נורה גרינברג והיא מנסה לסייע במשבר הזוגי

ככל שמתקדמים יותר ברמת הנשיות קשה מאוד להפסיק

אם אתה עדיין לא מוכן לזה לא מומלץ לקדם את הנשיות אם יש מחסום- אישתך.
זה סתם יביא ליותר דיכאון לחזור ל"גבריות" אחרי שטעמת מה"נשיות"

asheriko35

New member
זה ממש ככה -לאחר שטעמתי מהנשיות

קרא לי מה שמעולם לא קרה לי
ממש קשה לי ללבוש את הבגדים הרגילים (הגבריים שלי)
אני מסכים איתך
אני נלחם בזה כל יום
השאלה -האפשר לא לקדם את הנשיות? האפשר לעצור את הסכר המתפרצ הזה? האפשר לשלוט במחשבות?
אין לי מקדלת עברית -סליחה על שגיאות כתיב

לפני שהתחלתי את התהליך..

ניסיתי "לצאת מזה" במשך 6 שנים, אמרתי לעצמי שזה לא נכון ומה לא..
אבל הבנתי שטעיתי, כי את ההרגשה הנשית שלי דבר לא יוכל לשנות או להסתיר,
וזה נכון אחרי שאת טועמת מהנשיות אין דרך חזרה.. אני כבר זרקתי למיחזור את כל הבגדים הגבריים שלי וקניתי גם נעליים נשיות,
פשוט אני לא רואה את עצמי לובשת בגדי גברים יותר בחיים.
חבל להלחם בזה כי זה יבוא, אם לא עוד שנה אז עוד 20 שנה וזה כבר יהיה מאוחר כי הגוף לא יגיב טוב להורמונים כמו בגיל צעיר יותר

Ellianne

New member
אני היחידה שבגדים ולקים לא מזיזים לה?

כשלבשתי בגדי נשים ויצאתי ככה בפעם הראשונה, לא התרגשתי מזה כל-כך.
להפך, אפילו ניסיתי להסתיר את עצמי ולא להתבלט יותר מדי, כי הרגשתי כמו נער בתחפושת...

בכל זאת, כשהולכים למקלחת, מורידים את הבגדים וצריך להתמודד עם גוף שלא סובלים... לכן אני מעדיפה לשנות ולהתמקד בגוף שלי מאשר בביגוד שאני זורקת עליו.

אני מתרגשת כי לזה חיכיתי מעל 20 שנה..

הלבוש שלי הוא לא מעורר פרובוקציה, זה לבוש רגיל ובסיסי מאוד מאוד

asheriko35

New member
אני כן מתרגש מבגדי נשים ולקים כי אני מרגיש

יותר נשי
כשאני כך בעבודה, אפילו שפת הגוף שלי משתנה

אין טעם לנסות להיות "כמו כולם" ובכלל עדיף להיות עצמנו תמיד

גם אני ניסיתי לשכנע את עצמי שזה לא נכון ולאמץ זהות נשית יותר, אבל זה היה לפני הרבה שנים. היום אני חכם יותר.
ומי בכלל רוצה להיות משהו שהוא לא?..

dragqueen42

New member
בוקר טוב

אני הקצר מאוד מה שבקשר לעבודה לא לדאוג אנשים יתרגלו אליך ויכבדו אותך איך שאתה או אך שאת!!! מה שבקשר לאשה זה סיפור אחר אתה צריך לדבר איתה ולהגיד לה שאתה לא יכול בלי זה !!! ז כמו לאכול ולשתות אני למשל אישתי היכירה אותי בביגדי נשים אז קל לי יותר ...... אם תירצה לדבר בפרטיות אני השמח בהצלחה לא להתייאש!!!!!!!!!

למעלה