שמתם לב בתחילת הפרק היום שבאתר בניה

hadardit

New member
שמתם לב בתחילת הפרק היום שבאתר בניה

סאם דיבר עם הפועלים שם ואמר להם להיזהר כי כמעט נפל על אח שלו בלוק. חבל שלא נפלה עליו באמת!!!!!
(צמח) מה שהאנק יהיה אחרי שתיפול עליו לבנה

Bow Wow2004

New member
אני בהתחלה חשבתי שמפילים עליו

בכוונה, בתור המשך לשיחות טלפון שהוא מקבל וכל האיומים מהצרפתים (אני חושב) ובגלל זה. אבל רק היום שמתי לב ששמו פיגומים בתחנת משטרה ואח"כ הראו לנו שגם את המזח משפצים. אז את כל זה עשו כדי שוויטני (או שלא - ספוילר) תפגע מהפיגומים האלה. בכל אופן כמו תמיד הם משקיעים בתפאורה וכל הכבוד להם. רק חבל שמחר זאת תהיה הפעם האחרונה שאני יהנה מהתפאורה הזאת...

LauraLF

New member
נקרעתי שסאם אמר שכמעט נפלה

על האנק לבנה.... נשפכתי למשך כמה דקות עד שאית'ן אמר : אף פעם לא ראיתי מישהו שמושפע ככה מבית מלון וגם אז נקרעתי... מה קרה להם? חוש הומור?

python 4

New member
זה פרק ראשון שאני רואה השבוע -

באמת נפלה להאנק לבנה על הראש? ומה יקרה עם וויט? מאוד משונה, נדמה לי שבזמן האחרון התסריטאים התחילו ללחוץ קצת על דוושת הגז וקצב ההתקדמות של דברים בסדרה עלה מ- 5 ל- 7 קמ"ש. הנה, פעם היה אפשר להפסיד חודש ולא קרה כלום, והיום הפסדתי רק שלושה פרקים וכמעט שלא הבנתי כלום מה קורה. כאילו, מה פתאום אייבי השתילה קוקאין במשטרה? ואיך הגיע המאג שוט של איב למחשב של המשטרה? ופתאום וויט וצ'אד התקרבו נורא אחד לשני, וגם אית'ן פתאום מבין שהוא מאוהב בתרי.. תכף תגידו לי שבשלושה פרקים האלה שהפסדתי צ'רי עברה לצד האפל, קיי התחתנה עם מיגל ואייבי שכבה עם סם. מעניין אם זו סתם התלהבות של התסריטאים לרגל מלות שנה לסדרה, או שזה יהיה ככה מעכשיו, כי אני אומר לכם - בגילי אני כבר לא יכול לעמוד בקצב המהיר הזה! תאיטו קצת, אנשים!

Bow Wow2004

New member
שלא כמוך, אני לא גועלי

ובמקום להתחיל להתרגל לשעות שינה מוקדמות יותר אני יענה לך על השאלה הארוכה במיוחד הזאת רק בגלל שהחלטתי להיות נחמד כי אתמול היה לי יום ממש אבל ממש רע. אז ככה: כן, כמעט נפלה להאנק לבנה על הראש. כמו שאתה רואה תחנת המשטרה פיגומים יש בה וכך גם במזח (כבר אמרנו השקעה בתפאורה?) וזה היה פרילוג לתאונה שהולכת לקרות עם וויטני (אין טעם לספיילר כי הרי ידוע שצ'אד יציל אותה ברגע האחרון וכל הפיגום יפול עליו ובלה בלה בלה). אייבי השתילה קוקאין בתיק המסמכים של קריסטל כי איב גילתה שיש תמונה שלה במחשב המשטרתי מהעבר שמקשר אותה לעבר של קריסטל (יחד עם כל האנשים האחרים שהוצאו מהמדפסת) ואייבי נחלצה לעזרתה מפני שאם סם החוקר יגלה זאת, הוא יקשר את עברה של קריסטל לאיב ובלה בלה בלה התמונות של אייבי יהיו חסרות תועלת והיא לעולם לא תשיג את סם. לכן היא השיגה קוקאין דרך שומר הראש של שרידן והשתילה אותו כדי שכיוון החקירה ישתנה. צ'אד ו-וויטני התקרבו אחד לשני תודות לנשיקה הלוהטת במגרש הטניס שהיא בעצם כלום לעומת הנשיקה התמימה בלחי, בלילה הקודם. וויטני עוזרת לצ'אד ותומכת בו לקראת גילוי זהות הוריו. הרגשות שלה מובאים עמוק ומדי פעם מבצבצים החוצה עד שלבסוף יתפרצו. איתן ותרזה נסעו לברמודה לבדוק את בית המלון לקראת ירח הדבש של איתן וגוון. איתן קנה לתרזה מלא בגדים, השכין אותה בסוויטה המלכותית, סעד איתה דינר וכו' וכו' - אך מה שמטריד אותו זאת המחשבה על תרזה ששאומרת לו שהיא אוהבת אותו בזמן שהתנה אהבים עם גוון, מחשבה שלטענתו הוכנסה לראשון ע"י צ'אד אתמול בבוקר (או לפני 30 פרקים בערך). אני לא יודע אם הפסדת את צ'ריטי עפה/קיי מצלמת/קיי מנערת את טימי כדי להוכיח שהוא חי וכו' וכו' - וגם אם כן וגם אם לא אין לי כח לכתוב עוד. זהו.

python 4

New member
אתה איש טוב.

תראה איך אני עצוב שאתה הולך -
תראה מה אני יצטרך לסבול כשאתה לא תהיה פה -
באו שוב הביתה!

שמתם לב באיזה מהירות סם הספיק לחזור

מהטיסה שלו במסוק עם לואיס ??? רגע אחד רואים אותו במסוק והרגע השני באתר בנייה ללא המדים וללא החולצה ?

python 4

New member
מה הפריע לך?

שהוא הופיע מיד או שהוא הופיע בלי חולצה? אני לא יודע מה אתכן אבל אייבי הרגה אותי עם הקטע שהיא פינטזה על סם. כאילו... יאק.

python 4

New member
בקי, כמה התגעגעתי!../images/Emo24.gif

מה קורה? לא שומעים אותך, לא רואים אותך, איפה את? יאק זה סוג של בהמה טיבטית כזו. זה גם ביטוי המוני למשהו מגעיל. סם המזיע, הגוהר מעל ערימת קרשים, העלה בי אסוצייאציות לא נעימות, מה לעשות. אבל עזבי את סם, מה איתך בקי יקירה?

I n n u e n d o

New member
הפריע לי

גם שלואיס עדיין לא הספיק להכנס לשרידן הבייתה והוא כבר היה בהרמוני. וגם הגעיל אותי איך שאייבי הרטיבה במכנסיים שהיא ראתה את סם בלי חולצה

darklighter

New member
מה הבעיה שלך

סם דווקא נראה מצוין לגילו...... כמה מתאים לאייבי הקרה לפנטז עליו בזמן שבנאדם הולך למות....

backstreet girl

New member
גם אני חושבת שסם חתיך......

לואיס הכי מושך שם....לדעתי..... אבל אני חושבת שהבחור הכי מדהים מכל הבחינות הוא עדיין קווין......

למעלה