שמתם לב לדממת האל-חוט? אוהד, רינה, רותם, וemale שותקים. לאוהד יש תירוץ. איפה כל השאר? עומר.
O o_mer New member 30/3/02 #1 שמתם לב לדממת האל-חוט? אוהד, רינה, רותם, וemale שותקים. לאוהד יש תירוץ. איפה כל השאר? עומר.
ק קיץ כתום New member 30/3/02 #2 אני כאן כל היום.. כל 10 דקות אני בודק אם יש משהו חדש... אפילו ניסיתי להעיר את כולם עם הכפתורים שהכנתי... תתעוררו !!!
אני כאן כל היום.. כל 10 דקות אני בודק אם יש משהו חדש... אפילו ניסיתי להעיר את כולם עם הכפתורים שהכנתי... תתעוררו !!!
א איה@ New member 31/3/02 #3 רינה - מהליכלוך שבכתר אנא../images/Emo26.gif תני כאן אות שהכל בסדר, אני דואגת. אני מקווה שהערב לא מילצרת בתל אביב..... איה.
רינה - מהליכלוך שבכתר אנא../images/Emo26.gif תני כאן אות שהכל בסדר, אני דואגת. אני מקווה שהערב לא מילצרת בתל אביב..... איה.
א איה@ New member 31/3/02 #4 עומר - כשהתותחים רועמים...../images/Emo26.gif המוזות שותקות......כנראה. למען האמת, גם אני מוצאת את עצמי מחפשת מילים כדי לעדכן. זו בעיה. כמה אפשר לכתוב שוב ושוב על פיגוע, ומאידך אי אפשר לכתוב על נושא אחר..... (בכל אופן לי קשה) אולי לך יש רעיון? פתרון? או לכל אחד אחר? איך יוצאים מה"פלונטר" הזה?? איה.
עומר - כשהתותחים רועמים...../images/Emo26.gif המוזות שותקות......כנראה. למען האמת, גם אני מוצאת את עצמי מחפשת מילים כדי לעדכן. זו בעיה. כמה אפשר לכתוב שוב ושוב על פיגוע, ומאידך אי אפשר לכתוב על נושא אחר..... (בכל אופן לי קשה) אולי לך יש רעיון? פתרון? או לכל אחד אחר? איך יוצאים מה"פלונטר" הזה?? איה.