שמתם לב לזה...

שמתם לב לזה...

שמלא ילדים נעלמו כאילו לגמרי אני שמתי לב במיוחד לרחלי שנעלמה הכינוי שלה היה REHLEM נראה לי והיא גם כל הזמן הייתה אומרת שהתאומות מושלמות והכל אפילו יותר ממני עכשיו אני כבר לא חושבת שהן מושלמות בקיץ קץ אתם יודעים מה קרה איתה?

AM16

New member
היא הייתה פה לפני כמה ימים ואמרה

משהו בקשר לזה שהיא נעלמה לא זוכר מה, תבדקי בכרטיס האישי שלה מה היו ההודעות האחרונות שלה. עוד סיבה למה אנשים נעלמים: עכשיו תקופת החגים והרבה אנשים נסעו לחו"ל כמו כמו קארין והילה (רין-ראן וג´ני וויזלי). יש כאלה שפשוט אין להם זמן כמו עומרי (freed from desire). יש כאלה שכועסים על מוטי, למעשה רק יוני שלא כותב הרבה בזמן האחרון. וגם יש כאלה שפשוט נמאס להם והם הפסיקו להכנס לפורום או בכלל להעריץ את התאומות, לא עלינו.

Nomero Uno

New member
אני כותב כמה שאני חושב לנכון

ועם הנושאים שמסתובבים בפורום אין ממש סיבה לכתוב בתדירות גבוהה יותר ממה שאני כותב ככה שזה לא ממש קשור למוטי ( אולי רק בעקיפין) וחוץ מאלה שהזכרת יש עוד כמה אנשים שלא כותבים פה יותר כמו "התאום השלישי שלא כותב מתחילת אוגוסט ועוד כמה אנשים שאני לא ממש מצליח להיזכר זה רק מראה קצת על הפורום , לא?

אני גם לא רואה את...

התאומות שהיו בפורום, נראה לי שקוראים להן חן ונוי מישהו יודע מה קרה להן?? ואת אחד בכינוי "תום אולסן"

למעלה