שמתם לב לכוכב בוהק

p a l o m a

New member
שמתם לב לכוכב בוהק ../images/Emo41.gif ../images/Emo42.gif

שרואים בימים אלה בדרום מערב עם רדת החשכה? אפילו מיד אחרי תחילת השקיעה? איזה כוכב זה? יכול להיות נוגה? זה מראה כל כך יפה.. בתחילה חשבתי שזה לווין נעמדתי וחכיתי וחכיתי לראות אם הוא טס.. ואז התברר שהוא כל הזמן במקום... כדאי לכם לצאת החוץ ולהסתכל מאד יפה

נֵנָה

New member
ערב טוב לכולם ../images/Emo140.gif פלומוש כמה שאת

חמודה ורומנטית, ועדיין מסתכלת בכוכבים
לא התעצלתי ובדקתי. ומה אני רואה? שני כוכבים בוהקים
. אחד בדרום-מערב והשני קצת יותר מערבה. רק שניהם בודדים באפלה, ללא חברים וללא שכנים... אז מה זה אומר, שיש לי פרוטקציה...?

p a l o m a

New member
ננה..../images/Emo6.gifיופי שהגעת.. אני חושבת

שכולם יצאו לשדות לחפש את הכוכב.. ובכן אחד מהם הדרומי יותר כנראה כוכה נוגה.. מחזה ממש מלבב.. בכלל "כאן" באזור שלי ממש חמסין..האויר יבש כמו במדבר

emmy5

New member
לא כוכב ,אבל מצואו את האמא

האם שנטשה את בתה התינוקת הסגירה עצמה ========================================= עובדת זרה ממדינות חבר העמים הגיעה למשטרת מרחב איילון וסיפרה שהיא אמה של התינוקת בת ה-11 חודשים שננטשה אתמול בחדר אשפה בחולון. האם נחקרת

נֵנָה

New member
איזה מסכנה, אני ממש מרחמת עליה

תארו לעצמכם מה עובר בראשה ובנשמתה של אם, שלא מסוגלת לגדל את תינוקה ומגיעה לסף כזה של יאוש, עד שהיא נאלצת לנטוש אותו... ממש כואב הלב...

maxima

New member
פלומה.... לדעתי זה כוכב נוגה..

אני רואה אותו הרבה פעמים בלילות של שמיים בהירים הוא נראה גדול ובוהק יותר מאחרים

maxima

New member
ננה יכול להיות שזה מאדים..

אם צבעו לא לבן בוהק כמו נוגה אלא קצת אדמדם

p a l o m a

New member
מסירה לאימוץ? לא נראה לי שלעובדת

זרה (מסכנה!!!) יש "פרבילגיות" מסוג זה..

נֵנָה

New member
איזובחירה היתה לה? להיתפס ולהיות

מגורשת מהארץ? ומה מצפה לה בחו"ל...? מי יודע מה היא עברה, בידי מי היא היתה כאן ואולי גם נוצלה? כולנו יודעים יפה מה הולך בשטח הזה בארץ... פשוט בושה וחרפה לנו...

אנפה2

New member
../images/Emo41.gifפלומצ'וק, אני לא רואה כוכבים../images/Emo41.gif

ולא שמיים, משום מה יש לי הרגשה של שפעת בדרך, למרות שלקחתי חיסון, אז אני רוב היום בסידורים ובמיטה עם אקמול קולד תה והכלב על ידי שומר עלי.

p a l o m a

New member
אנפה נדבקת ממני?? אבל אצלי זה היה

אקספרס... התחיל ביום חמישי והיום בבוקר אני כמו חדשה... מזג האויר ממש מתעתע .. ולא פלא שמתקררים.. חצי מדינה מקוררת..

p a l o m a

New member
משהו נוסף - מרק עוף! ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gifהמל

הכנתי מרק מעוף שלם (!) כמעט ויצא מרק משו משו.. שמן לאללה אמנם אבל מהזה טעים... ובשפעת אין טוב מזה ובריא מזה כידוע.. אני חושבת שזה מה שעשה את קיצור השפעת... כדאי לנסות.

אנפה2

New member
אני כבר לא אכין לי מרק עוף,../images/Emo184.gif

אני אסתפק בכדורים בשמיכה חמה ובתה חם,

ע ו מ ר 4

New member
וכאילו משהוא שם למעלה .....

שמע אותי....את הבקשות...הרצונות..... והבן מגיע ל5 ימים נוספים ......עדין לא ממש מאמינה...אבל הוא כבר בארץ. הפתעה מוחלטת.... wow כמה אני מאושרת.......

למעלה