שמתם לב למה שליבכם מדבר???

שמתם לב למה שליבכם מדבר???

ממש מגעיל אותי לשמוע איך שאתם מדברים "לא אחים שלי" וכל מיני הצהרות כאילו למינהם שממש אבל ממש מחליאות אותי! אתם מדברים שהמתיישבים בחבל קטיף הם אנשים קיצוניים וכל הבלה בלה בלה שלכם? שמתם לב איך אתם מדברים בכלל??? המתיישבים כל הזמן אומרים "יש לנו אהבה" עוברים מבית לבית כדי למנוע קרע.. משקיעים מזמנם מרצם וכוחם.. ואתם אומרים שהם אילו שגורמים לקרע??? סתם נקודה למחשבה... נראה לי שמי שגורם לכל מלחמת האחים הזאת.. זה השמאל.. שמנסה בכל כוחו (ולצערינו הרב באיזה שהוא מקום גם קצת מצליח..) לגרום למלחמה...

הם לא אחים שלי!

המתנחבלים הללו הם לא אחים שלי. הם משתמשים בזכר השואה לטובתם, יוצרים מחבלים פלסטינים חדשים ומלמדים את כולם שנאה טהורה מהי. ואיזו אהבה? רק שנאה יש בהם.

tkhri

New member
מה שאתה כותב רק מלמד שאתה לא

לא למדת הסטוריה ואינך מכיר את עברך. מה גרם לערבים ללכת למלחמת 48? גם המתנחבלים? מה גרם לערבים לרצות במלחמת קדש? איזו התנחלות גרמה לפרוץ מלחמת 67? שכחתי את השם...תוכל להזכיר לי את שם ההתנחלות שקיומה גרם לערבים להפתיע אותנו במלחמת 73? מלחמת 82 פרצה כמובן בגלל ההתנחלות...מממ...תזכיר לי? תרשה לי לענות לך על השאלות ששאלתי: מה גרם למלחמת 48? ההתנחלות תל אביב. מה גרם למלחמת קדש? התנחלות אילת. איזו התנחלות גרמה לפרוץ מלחמת 67? זאת כבר התנחלות גדולה-קוראים לה ישראל...התנחלות יהודית בתוך ים של ערבים. ההתנחלות שגרמה למלחמת 67 גם הייתה ישראל.המתנחבלים שם התפתחו וגדלו וזה הרגיז את הערבים. מלחמת 82 פרצה...וזה באמת קל...בגלל התנחלות קריית שמונה. השמאל אף פעם לא משווה את החיילים לנאצים(יפה ירקוני),לא משווה את הערבים ליהודים(כינור), וכו'. רק הימין המפלצתי הזה כל הזמן לוקח את השואה והופך אותה לטובתו. את המחבלים יוצרים התקשורת,החומר בבתי הספר,המטיפים הדתיים,האווירה ברחוב,התמיכה ממדינות ערב ומארגוני שמאל קיצוני? מה פתאום! זה שיש ישוב יהודי זה מה שגורם לנער בן 16 לקום בוקר אחד ולהגיד "אה! אני רוצה להתאבד".

EverMan

New member
"יש לנו אהבה והיא תנצח"

"ואם לא היא אז הסירוב פינוי האלים והסרבנות וההתעלמות מחוקי המדינה" להבדל מ"הם לא אחים שלי" ובסוף מחבקים אותם כמו נמושות.

למעלה