שמתם לב למשהו מוזר בתמונות של שרית?

Music4Life

New member
שמתם לב למשהו מוזר בתמונות של שרית?

מעניין, אני רוצה לראות מי שם לב, כי עד עכשיו אני היחידה שהבחנתי בזה אני חושבת (מוזר לא?) העניין הוא, שבחוברת השירים של שרית באלבום בשיר "בחום של תל אביב" יש תמונה יפה כזאת שלה ישובה על כיסא והיא עם מכנס לבן. שימו לב שהחולצה שלה מאד מאד שקופה!! מוזר לי קצת איך היא הצטלמה ככה כי ממש רואים הכל...אבל היי... זה די חמוד (!) אם אתם שואלים אותי.....
מה אתם אומרים?

חחחחחחחחחחח

את היחידה??? אני ראיתי את זה כבר ביום חמישי....קודם לא שמתי לב,אחר כך סתם היתבוננתי בתמונה והיסתכלתי על החולצה והייתי טיפה בשוק חחחח זה באמת לא מתאים להיצלטם לשרית ככה, אבל לא אכפת לי...דווקא די נחמד חחח

Music4Life

New member
איתך דיברתי על זה כבר ../images/Emo13.gif

מעניין שלא דברו על זה....כנראה לא שמו לב. מה, רק אני מסתכלת על התמונות ועל מה שהיא לובשת?! אישית, אני ממש ממש ממש לא מתלוננת! SEXY...

חן חמי

New member
חס וחלילה

על גופתי המתההההההההההההההההההה אל תשווי מימיייייי לדעתי? אתן הוזות...

Music4Life

New member
חן את חולה מידי בכדי לראות או מה??

חחחחחחחחח..........הרגת אותי! מיטל תגידי לה!!!

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif אההה??מה על גופתך המתה?

לא לדבר ככה!
ג'ניפר מהממת
ושרית מדהימה
ושתיהן יפותתתת!!! אני לא משווה ביניהן, כי בעיניי ג'ניפר הכי מושלמתתתת.. ובעיניי אחרים שרית יותר! אין בכלל מה להשוות ביניהן!

Music4Life

New member
לא צריך להשוות, בנות...

כי כל אחת היא אחרת, גם שרית וגם ג'יניפר ולכל אחד דעה אחרת, זה עניין של טעם. למשל לדעתי, שתיהן סקסיות אבל אני אוהבת את שרית יותר...(דה!!!) המשותף ביניהן הוא ששתיכן זמרות.

חן חמי

New member
מיטללל

אני חולה לא לעצבן אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!! שרה מושלמת נקודה.

A v i s h y 1 7

New member
מה שקוף בזה????

אני לא מבין על איזה שטויות אתם נתקעים פה יוווו מה שקוףף בחולצה הזאתי.????

חחחחחחחחחחחחחחחח

פתחו תספרון בעמוד הראשון ותיראו רוצים אני יסרוק ויראה לכם?

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחחח ממש לא!

אפילו לא התסכלתי על התמונות! ולא אכפת לי אם זה שקוף או לא.. חחחח.. וגם לא הייתי רוצה שזה יהיה שקוף! (יש לי את ג'ניפר שלי עם החולצות השקופות!
)

חן חמי

New member
אין לכם משהו

אחר בראש? שרית בחולצות שקופות? די לכו לישוןדי

חן חמי

New member
כמו שאמרתי

הייתן מתות שזה יהיה שקוףף דברו איתה אולי ... שתשטפו תעיניים..! נשבעת לכם דמיון מפותח... אולי אתן הוזות! סתם חס וחלילה כפרה על הילדה הזאת, איזה שקוף זאתי? חחחחח נסיכה!

שושיתה 1

New member
נו ועים זה שקוף אזמה מותר לה!!!

מה אתם קובעים לה מלעשות זכותה. שרית חולה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

חן ס

New member
שם כלום לא שקוף

ואם כן אז מה רע בזה !!!!!!!! סתם חיחיחיחיחי...

למעלה