שמתם לב למשו?

CLASSIFIED

New member
שמתם לב למשו?

כשאנו הבנים "מסיימים" אנחנו מגיעים לתובנות שלא היו לנו לפני אותו רגע. משהו שרגע לפני חשבתם עליו בתור רעיון גאוני פתאום נראה די גרוע. זה כמו שלפני השינה יש לכם רעיון מעולה ואחרי שאתם קמים הוא נראה רעיון מטומטם, ואיך בכלל חשבתם עליו... מכירים?

jessy19

New member
אצלי...

זה בד"כ הולך ככה: אני חושבת על רעיון ואז ממש כמה דקות לפני שאני אמורה לבצע את הרעיון, נגיד הרצאה לפני החיילים ואמורה להיות פעילות אבל הפעילות נראית לי פתאום על הפנים ואני נמצאת בבעיה וצריכה לאלתר

CLASSIFIED

New member
לא הבנת אותי...

כשבנים "מסיימים" התכוונתי שהם מגיעים לפורקן... קפיש?

redlight driver

New member
צודק....

זה נכון, כשגבר גומר הוא מגיע למעין "התעלות" כזאת מבחינה שכלית, אפשר אפילו להגיד פרץ של אנרגיה מנטלית והתקדמות בחשיבה השכלית שלצערנו נעלמת אחרי כמה שניות. אני לא יודע איך להסביר את זה או למה זה ככה, אבל זה מדהים.

Ella175

New member
הייתי בשישי בקאמל קומדי קלאב...

והיה שם איזה בדרן שאמר : " אוננות אצל גברים זה כמו ארוחה במקדולנדס. כשאתה גומר , אתה מסתכל על המגש במן סיפוק כזה, מרוצה מעצמך ואז חושב : למה הייתי צריך את זה מלכתחילה.." לא יודעת אם זה נכון... אבל זה מה שהוא אמר...

וואלה

ככה אני לומד למתמטיקה, יש איזה משוואה שאני לא מצליח, אני "מסיים", והופה, עולה לי הרעיון לפתרון. ככה גם כל הפילוסופים הגדולים הגיעו למסקנות שלהם, אני מניח.

למעלה