שמתם לב לפאשלות של אגו בUFC 6 ???

doom23

New member
שמתם לב לפאשלות של אגו בUFC 6 ???

עד שרציתי לכתוב תגובה טובה על טוטאל שסוף סוף שם את 6 (טנק אבוט!!!!) לא מספיק שהם חילקו את זה לשני חלקים והחלק השני יהיה רק עם שני קרבות הם גם חיברו את הקרדיטס בסוף שכולו ספוילרים של הקרבות שלא ששודרו הראו מי ניצח בין סוורן ושמרוק ומי ניצח בגמר מה ההגיון בזה ??? ממש חבל ...שהורסים גם את זה .. מילא התחריוות האחרות פחות חשוב

favor

New member
נכון

חייבים לכתוב "UFC 6 חלק א". כי הייתי בטוח שאני אצפה באירוע השלם ואז כשנפרדו קצת התבאסתי. בקשר לסוף, גם כאן.. לא הבנתי מה הקטע? לשים תמונות של החלק השני? חבל. אגב, בחלק השני יהיו 3 קרבות. חצי גמר, גמר וסופרפייט.

לא מבין את הערוץ הזה..

זה באמת הדבר הכי בסיסי לכתוב מה משודר! במקום שיכתבו ufc`` השנים הראשונות`` שיכתבו ``ufc 6 חלק א``` ובאמת טוב שלא הראו את טנק בסוף עם החגורה.. מה ההיגיון?! מאוד חובבני..

favor

New member
ספוילר מעליי../images/Emo58.gif

לא חייבים לגלות. אולי יש כאלו שלא יודעים.

צודק. סליחה

למרות שאגו טוטאל הם אילו שצריכים להתנצל ולהשתדרג לרמה מקצוענית..

austin1

New member
גם אותי זה מאוד איכזב

אני כבר ממש שוקל להתנתק מהערוץ מה ההגיון לשדר את זה בשני חלקים גם ככה חיכיתי שבועים עד שהם נזכרו לשדר את 6 ובתור אחד שלא יודע את התוצאות של האירועים האחרונים מהספוילרים בסוף ממש חטפתי קריזה הדבר הטוב היחידי שנשאר בערוץ זה השידורים הכמעט ישירים של הUFC החדשים פשוט זלזול מוחלט בצופים כמו כל דבר בארץ עד שעושים משהו טוב חיבים לעשות חצי עבודה ולזלזל בצופים

deathstar

New member
הזלזול בצופים באמת בולט

גם אני שוקל להתנתק, אבל דווקא בגלל השידורים החוזרים. פשוט קורה מצב שבימי שישי יש רצף של אותן 2 תוכניות בהפרש של שעה וחצי. שעה וחצי בין 2 תוכניות זהות! זה כבר בלתי נסבל. ואם מוסיפים לזה את השידורים האקראיים של חלק מהתוכניות עם שמות מוזרים (UFC פרק 57 יכול להיות בכלל UFC 64 חלק ב'...) פשוט מקבלים ערוץ שכמעט מתחנן שנתנתק.

למעלה