שמתם לב לפירסומות בקליפ?

שמתם לב לפירסומות בקליפ?

רואים מסך של מחשב נראה לי, או טלויזיה על כל המסך, ואז בתחתית המסך של המחשב או הטלויזיה היה רשום הגדול "שקם אלקטריק".. דוגמה: ---------------------- - - - - - - - - - - - - ---------------------- שקם אלקטריק והפירסומת הכי גדולה בקליפ שזה כל כך ברור שזה פירסומת זה היה הפלאפון של SK שהראו רק את הפלאפון על כל המסך למשך 10 שניותתתת שזה יהיה ממש ברור שזה פירסומת מכוונת. בפעם הראשונה שראיתי את הקליפ שמתי לב לכל זה.. ופעם השניה ספרתי כמה שניות מראים כל דבר...! במקרה של רוני...שהיא עשתה כמה פירסומות בקליפים שלה..זה גרם לרעש עצום בעיתונים ובכולם דיברו וכתבו על זה...וזה עשה את הקליפ מאוד פופולארי..! בקשר לשרית: אני ממש לא חושב שהיא צריכה את זה..כי בכל מקרה הקליפ יצליח... יש מצב שהיא עושה את זה כדי להחזיר קצת את האלבום החדש שלה לכוטרות...כדי שהוא ימכור עוד...! אבל בכל מקרה שרית מש לא צריכה פרסומות סמויות כדי לעורר רעש, ולגרום לערוצים לא לשדר את הקליפ, ואז יכתבו על זה בכל העיתונים..כמו במקרים של רוני..! לדעתי ערוץ 24 יפסול את הקליפ לשידור בגלל הפרסומות.. ואז יטשטשו אותם..בקשר לפרסומת של שקם אלקטריק..זה באמת היה מוגזם..! אבל סה"כ קליפ פצצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתה מדבר שטויות ברצף אדוני..

לא יטשטשו ולא כלום.. חוצמזה אני אפילו לא שמתי לב לזה.. והקליפ של רוני בכלל היה בעזרת שטראוס ובורגאנץ' אז בגלל זה... ואם אתה שם לב לדברים האלה,ולא היית עסוק בלראות את שרית שם,אז אתה ממש מוזר... מילא אחרי שראית אותו 50 פעם

כנסו

האירוע עם כל המפורסמים התחיל ב-1 בערך.. אני הייתי ב-13:30 באירוע עם כל המפורסמים...! ושמה הראו לנו את זה הרבה פעמים..!

זה היה כל הקליפ...מהשורה הראשונה

של השיר עד השורה האחרונה של השיר... טוב נו עכשיו אתה רוצה להיתווכח?!

תמונה של הפלאפון..

שימו לב שבאמצע רשום SK וזה מאוד בולט... וזה ממש מושך פוקוס. בקליפ רואים רק את הפלאפון עצמו על כל המסך.. יותר נכון רואים רק את ה-SK והמסך.

זה הפלא' שלה חחחח

חפיף...גם בקליפ שעבר ראו תסמסונג או מוטורולה או משזה לא היה..ולא פסלו כלום

לא אמרתי שבטוח יפסלו וכל זה..

אבל בגיא פינס תמיד עושים מזה רעד בדרך כלל... למרות שאין עכשיו גיא פינס חח

Mini מור

New member
אני הייתי גם וגם

חוץ מזה הצצתי בחור והראו ת'הופעה מקיסריה שנה שעברה ולא ת'קליפ חחח

הקפצהההההההההההההההה

הקפצההההההההההההההההההההההההההההההה הקפצההההההההההההההההההההההההההההההההההה הקפצההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה