שמתם לב לפרסומות של גוגל? משעשע למדי
לא בטוח שכל אחד רואה אותה פרסומת, היום בבוקר ראיתי 3 פרסומות, אחת לגבי לימודי פסיכומטרי, השניה מציעה ספר ברית חדשה בחינם (רלוונטי מאד לצ'ט, יש כאלה ששואלים). הפרסומת השלישת עוסקת בעב"מים. הצצה בURL, לא גלשתי לשם רק הURL עצמו מרמז שכנראה שזו כת הראלים (אז אני מקווה רק שאני לא טועה, פדיחות
כבר נכתב עליהם כאן, הם טוענים שאלהים, כן. אותו אלהים מהתנ"ך אינו אלא חייזרים שהגיעו לפה בכלי תעופה כלשהוא (להלן - עב"מ), וכאן הם עשו ניסויים גנטים ויצרו את האנושות. כששאלו פעם אחד מהם, מי יצר את אותם "אלהים"? הרי גם הם נוצרו, הם חלק מהעולם הזה, ענה - תרבות עתיקה יותר יצרה אותם. וזה ממש גאוני, עליכם להודות בכך. כי כאשר מעלים את השאלה מי יצר את אותה תרבות עתיקה שיצרה את אלהים שלנו? התשובה ברורה - תרבות עתיקה עוד יותר! וכך הלאה והלאה עד אינסוף. הכל גנטיקה של חייזרים רבותי.
לא בטוח שכל אחד רואה אותה פרסומת, היום בבוקר ראיתי 3 פרסומות, אחת לגבי לימודי פסיכומטרי, השניה מציעה ספר ברית חדשה בחינם (רלוונטי מאד לצ'ט, יש כאלה ששואלים). הפרסומת השלישת עוסקת בעב"מים. הצצה בURL, לא גלשתי לשם רק הURL עצמו מרמז שכנראה שזו כת הראלים (אז אני מקווה רק שאני לא טועה, פדיחות