שמתם לב לקטע המתוחכם?? פרצו לפיצריה

redclouds

New member
שמתם לב לקטע המתוחכם?? פרצו לפיצריה

בפרק של היום אלונה וליאור היו ביחד, ואכלו, והתנשקו בחדר וכל הזמן דיברו שלאלונה יש מבחן חשוב והיא צריכה ללמוד. והיא אמרה לליאור שהיא לא יכולה ללמוד כשהוא לידה, כי הוא יפריע לה והיא הלכה הביתה. ואחר כך פרצו לפיצריה. טוב, ברור שגולן והחברים שלו פרצו. אני אגיד לכם מה יהיה... ליאור יחשוד באלונה שהיא קשורה לפריצה הזאת, כי בדיוק היא לא היתה איתו. זה מה שיהיה... זה מה שאני אוהבת בסדרה הזאת... הסצינות רגילות כאלה, וככה לאט לאט הדברים צצים מתחת לפני השטח... יו!!!! אני מתה... אני מקווה שליאור ואלונה לא יפרדו בגלל זה...

יהודה../images/Emo163.gif

לפי דעתי הם יפרדו... ועוד מעט שוב יחזרו... כי ככה זה.. הם מנסים למרוח אותנו אך עדיין להישאר עם צופים.....

Alfa156 GTA

New member
בטעות נכנסתי לפה,

אבל לדעתי אני יכול לעזור לכולכם, אני עובד בחברה שעושה את התרגום לכל הסרטים והתוכניות וזה כמובן כולל את אהבה מעבר לפינה. ואני אישית כבר ראיתי את כל הפרקים של הסדרה. ניתן לכם קצת טיפים, * גולן יגיד למשטרה שהוא לא פרץ והוא ישן אצל אלונה. * ליאור ישמע מהמשטרה שיש לגולן אליבי והוא ישן אצל אלונה. * יברר עם אמא שלה והיא לא תענה - ובכך הוא יסיק שהוא באמת ישן שם. * בינתיים גולן יחמם את ליאור ויגיד לו שזה לא הפעם הראשונה שהוא ישן שם מאז שהם נפרדו. *גולן יתחיל קטע עם עדן. * יוליה תראה את הילד (החדגבה) ביחד יותר מדי עם אחות של אלונה. * הכלבה (חברה של אבא של ליאור) תקבל עוד המון זכויות בחברה. בכל אופן, סורי ידידי אין לי יותר מדי זמן כרגע, אבל אני עוד יחזור (ינסה מדי פעם להקדים לכם תרופה למכה) או יותר מזה אשמח לעזור במסרים / אי סי קיו / מסנגר. המשך יום טוב. האלפא

i love yuda

New member
אוףףףף אבל תשימו ../images/Emo58.gif

זה לא פייר כלפי אחרים!!!!!!!!

ShiRi GiRl

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo13.gifכנס רגע מיסטר../images/Emo36.gif../images/Emo22.gif

יהיה אחלה עם תכנס פעם בכמה זמן לספר לנו מה יקרה...
אבל תמיד כדאי לשים
זה חשוב

Reservoir Dog

New member
מיילא ליאור דפק את עדן אבל את אבא

שלו ואת עודד,זה כבר מוגזם... לאט לאט הוא יאבד הכל ..אני בעד פעולת הצלה..

Reservoir Dog

New member
אבא שלו בנה עסק מכובד כדיי שהבן

שלו ליאור יירש אותו,אם לא הכל יורד לטמיון..וזה כבר מוגזם זה לעתידו ולעתיד ילדיו,ליאור צריך להפעיל שיקול דעת כי משפחה זה מעל להכל. אני גם חושב שאלונה לא כזה דלוקה עליו כמו שהוא עליה ,כאילו היא רוצה אותו אבל לא באותה מידה עכשיו שהיא טעתה היא רוצה את גולן שישמור עליה אבל גולן רוצה לשמור רק על המשפחה שלה ולעשות "פאן" עם יונת. עכשיו הוא בכלל נראה לי נכנס למלכודת שעדן תטמון לו ?

Alfa156 GTA

New member
אני לא יודע אם אני ימצא זמן

להיכנס מדי פעם, אבל במסרים אני מבטיח לענות. האלפא

just a name

New member
אוויי יו את כזאת פאטתית

אל תשחקי אותה מנבא את העתיד הרי בסוף הסידרה ראו שבפרק הבא הוא יחשוד בה !! ונכון אני מסכים איתך זה בדיוק מה שאני אוהב בסידרה - שהדברים צצים מתחת לפני השטח

למעלה