שמתם לב... לשם החדש - להיות הורים

לי28

New member
שמתם לב... לשם החדש - להיות הורים

אז זהו.. המון בזכותכם, במיוחד אתם המין הגברי... שונה השם מלהיות אמא, ללהיות הורים. אז תודה לכל הנוגעים בדבר ותודה במיוחד לאייל הכחול שבזכותו זזו הדברים. וקדימה לדרך... כול לובשי המיני והשמלות יכולים להוריד את התחפושת ללבוש שוב את החליפה והעניבה בהידור... ולתת לנו ממטעמי המשפחה מחוויות הבית וגידול הילדים... מצפה לראותכם.. שלכם לי28

לורה...

New member
לי 28 את גדולה מהחיים...

עכשיו להחזיר לכאן את כל האבות שברחו....בגלל ה-``להיות אמא``... אוףףףףף, איך עושים את זה? יאללה,אני הולכת לאסוף את כולם חזרה. ביי. לורה

דספרדו

New member
רגע רגע

מה השמחה הזו?? אני לא בטוח שממש רוצה ``להיות הורים`` דווקא בלהיות אימא`` הרגשתי כמו ``גבר`` בלול תרנגולות הרגשה אהמממ.. לא רעה כלל סתם סתם כלל לא משנה בחיי למי איכפת מהקיטלוגים האילו בכלל העיקר שהפורום הזה נחמד לאללה ושימשיך ככה... יופי של באמת יאללה תנו נשיקה לצאצאים בשמי..

עופריקו

New member
היום אפשר לשיר מה נשתנה

לי האחת ויחידה כל הכבוד תודה רבה עופר נ.ב החליפה בניקוי יבש אז אשאר היום עם מיני

אילה.

New member
דווקא אהבתי אותם במיני :-(

אבל האמת, יותר מתאים ``להיות הורים``. אז נעשה להם מקום, אם או בלי מיני. בשמחה, אילה

מיה30

New member
בחיי, את גדולה

כל הכבוד לך, שיחקת אותה לי אולי....אולי.... ורק אולי עכשיו הם יבואו בהמוניהם.... סתאאםםםם מיה30

גילית.

New member
לי 28 תבורכי עבור היוזמה,

שינוי השם, ברכותי על היוזמה, כי גם לדעתי, גידול ילדים, הוא מלאכה שווה, שצריכה להתחלק, בין ההורים. ילד נוצר מאהבה, ולכן רק טבעי, ששני המשקיעים, ישקיעו זמן גם בגידולו. יום האם שונה, ליום המשפחה, ופורום זה שונה, להיות הורים. נפלא, ניפלא, ניפלא, גילית

נשית

New member
שמים גם שמים ===מלאך בלבן===

לי 28 מזל טוב על שינוי השם .......> :) יפה נעשה שינוי השם .. אני חושבת שלבסוף נחייה בשויון..{נשים/גברים} גם הם [הגברים] חלק מגידול הילדים, וכך נוכל לחיות {לפחות לנסות} שויון. אז מלאך בלבן{לי 28 } מזל טוב והשינו רק מעשיר את הפורום הניפלא אוהבת אותך מקסימה [מלאך שלי] נשית :cool:

גלי...31

New member
כל הכבוד!!!!

ללי 28, כל הכבוד על שינוי השם!!! הבטחת שתנסי, ואכן עשית זאת...למען אותם אבות שהרגישו מקופחים.... אז...שיהיה בהצלחה לאותו פורום בשינוי שם... גלי

למעלה