שמתם לב לתופעה הבאה?

אMור

New member
שמתם לב לתופעה הבאה?

עשרות סינים עומדים באמצע הרחוב, סותמים את המדרכה - וצופים בטלוויזיה...בריכוז תהומי... כמובן, שנדחפתי בין ההמון על-מנת לקחת חלק ב"חוויה", וכל מה שראיתי בטלוויזיה זה סינים עם תסרוקות מוזרות צועקים ומרביצים אחד לשני...
ידידה שלי הדגישה בפניי שבשנז'ן זה כלום ושבעיר מולדתה ניתן לראות לפעמים מעל מאה איש מתרכזים סביב טלוויזיה וצופים באחת הסדרות המשודרות... החנויות עלו על הענין השיווקי שבענין ומדי כמה עשרות מטרים ניתן לראות מכשיר טלוויזיה עומד בקידמת החנות ועשרות סינים מקובצים סביבה ומהופנטים - אפילו כשיש פרסומות...
דוגמא חיה ל"מדורת השבט", המופיעה אצלנו בספרים ובמאמרים בלבד... סינים

guanyin

New member
וזה עוד כלום!

בגוויז'ו ראיתי אותם פעם נעמדים בעיגול ובוהים בשני אנשים שהחזיקו בזים בידיים כאילו שהם נפלןו מהירח! טוב מי - גם אנחנו הצטרפנו!

אMור

New member
מזכיר לי -

יצאתי ממסעדה איזה פעם והתנהלתי לכיוון היציאה, כאשר איזה מלצרית הפילה בטעות כוס וקול ניפוץ זכוכית קל נשמע ברחבי המסעדה... יושבי המסעדה פשוט קפאו על מקומם והרעיפו מבטים לכיוון מקום ה"אירוע", ממש כמו שנהגים מאיטים ליד מקום התרחשות תאונת דרכים... כולה כוס שנשברה... נו טוב... אני מכיר מקומות מהם מתחילים למחוא כף ולצעוק משהו מוזר שנשמע כמו MZATO כששומעים רעש שכזה במסעדה... לא רק סינים

מזכיר לי -

תמיד כשניסינו לשאול משהו באיזה חנות או דוכן והתחלנו להסתבך קצת ,תוך כמה דקות כבר עמדנו באמצע מעגל של סינים,כשכמובן כל אחד בוהה בנו בסקרנות מעורבת בתימהון כאילו מינימום נחתנו ממאדים הרגע...

למעלה