שמתם לב מה קורה לדולר

אתי@

New member
שמתם לב מה קורה לדולר ../images/Emo35.gif ../images/Emo5.gif

אתם זוכרים שכל המחירים שאנחנו משלמים צמודים לדולר
אני לא רוצה בכלל לדבר על זה שאם קונים עכשיו דירה (אנחנו למשל), מפסידים מזה המון כסף ...

*שיר

New member
אני גם התבאסתי אבל אז גיליתי

לשמחתי שאת מחירי הגן אנחנו משלמים לפי שער הדולר ביום חתימת החוזה (שזה היה לפני חודשיים!) פוווו, איזה מזל

אתי@

New member
באמת ../images/Emo35.gif זה מה שכתוב אצלכם בחוזה ../images/Emo35.gif

מעולה

גם אנחנו נתנו כבר צ´ק ליומיים

אחרי החתונה, ואנחנו מכוסים. אבל הדירה, אוי הדירה....נראה לי שניצטרך לקחת משכנתא יותר גדולה בכמה וכמה אלפי שקלים רק בגלל העליה בשבוע האחרון.... זה כמובן אם אנחנו בסוף נקנה את הדירה....אנחנו בדיונים מתקדמים יותר, ומביאים מחר את ההורים - אם יסתדר. נראה לי שנשברה ההתנגדות שלהם לרדת עוד במחיר, כי באמת זה כבר קטנוני - 7500$ מתוך סכום כזה גדול, זה לא משמעותי (או לפחות ככה אנחנו רטצים שהם יחשבו...) אתי, חשבתי שאם כבר לקחתם את המשכנתא ועשיתם את התשלומים אז לא משנה עלית הדולר, לא?

אתי@

New member
קודם כל, עדיין לא שילמנו את כל הכסף

העלייה של הדולר התחילה ממש כששילמנו את התשלום הראשון, ומתשלום לתשלום הדולר עולה עוד ועוד
. הפסדנו יותר מ- 10,000 ש"ח, ככה שלא סתם הפסדנו, הפסדנו בגדול

יוו זה הרבה כסף....וגם אנחנו כנראה

בצרות עם זה. אני נורא מצטערת שהפסדתם, אבל הכי חשוב שאתם בריאים ומאושרים ביחד, ומי יודע, אולי עד התשלומים הבאים הדולר עוד ירד....

אתי@

New member
תודה, ובעניין הירידה של הדולר

אני באמת מקוה, אבל נראה לי שזאת אופטימיות יתר...

אתי@

New member
דרך אגב, אתם יודעים מה היה השער

ביום חתימת החוזה

אינצה

New member
גם אני התבאסתי מזה.

עד שישבנו ועשינו חישוב שהראה שבפועל זה די זניח. אז נכון, זה מבאס, אבל לא נורא!

אינצה

New member
אוי אתי@, הרגע ראיתי שאצלכם

(עם הדירה והכל) זה כן משמעותי, אז זה לא ממש מנחם אותך. אבל אין מה לעשות יש דברים שאינם בשליטתנו (וגם זה לא מנחם!)

אתי@

New member
אכן, זה לא מנחם... ../images/Emo10.gif

אני כ"כ מקוה שעד התשלום הבא יקרה משהו - יהיה הסכם שלום כולל במזרח התיכון, או שכל מדינות ערב יתחייבו לפרק את הנשק הגרעיני שלהם, או משהו דומה שיוריד את הדולר לשער קצת יותר שפוי...

petel

New member
כולנו באותה סירה..

גם התשלום לגן ובכלל ההוצאות הן בדולרים, גם שכר דירה ולקנות דירה זה בדולרים, וגם למעשה יהיה לנו פחות כסף לטיול בארה"ב, כי בכסף שיהיה לנו נוכל לקנות פחות דולרים (לא נראה לי שהאורחים יגדילו את הצ´קים בגלל שהדולר עולה
) אני גם מקווה שיקרה משהו והוא יירד חזרה, אבל קצת מפחדת שהוא עוד ימשיך לעלות

petel

New member
גם אם לא יודעים אפשר להתקשר

לבנק ישראל ולברר מה היה שער הדולר בכל תאריך

למעלה